Teraz jest N 22 cze, 2025 00:03

BAS JAM2 Weapons Pack

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

wajer

Cywil

Cywil

BAS JAM2 Weapons Pack

PostSo 17 mar, 2007 19:50

Bardzo długo mnie nie było, no ale wróciłem :), z kolejnym problemem :wink: . ¦ciągnąłem Pack Arabów, ale czytając Readme natrafiłem na problem. Okazuje się, że addon potrzebuje drugiego, BAS JAM2 Weapons Pack (tak pisze w Readme) ale oba podane linki nie działają. Szukałem na Google, ofp.info i na tym forum. Nie znalazłem nigdzie wzmianki choćby o czymś takim, więc postanowiłem założyć tu temat.
Bardzo proszę o wszelką pomoc w znalezieniu tego dodatku, ponieważ chciałbym zrobić kampanię, coś w stylu wojny w Iraku jednak trochę inną. Jeżeli ktokolwiek może wskazać mi miejsce gdzie znajde taki dodatek lub wysłać mi go na maila, byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdro
Ostatnio edytowano So 17 mar, 2007 20:12 przez wajer, łącznie edytowano 1 raz
......OFP.............

Pozdro for ALL

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 17 mar, 2007 19:57

Zassaj JAM3 fixed i gwarantuję ci, że będize działać. Wszystkie addony z JAM, JAM2 i 3 działają na trójce

wajer

Cywil

Cywil

PostSo 17 mar, 2007 20:22

ok, wszystko działa, dzięki :)
......OFP.............

Pozdro for ALL

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: BAS JAM2 Weapons Pack

PostPt 13 gru, 2024 17:54

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: BAS JAM2 Weapons Pack

Powrót do Operation Flashpoint