Teraz jest Wt 02 gru, 2025 14:35

VBS - OGÓLNA DYSKUSJA

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Diesel

Porucznik

Porucznik

PostPn 14 lut, 2005 22:46

Obrazek

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostPn 14 lut, 2005 23:51

Kurt napisał(a):
(Póki kurs USD spada stać mnie na jeden dodatek Very Happy )

Sam dodatek Ci nie podziała.

Z tym, że nie napewno: :D
Obrazek Obrazek

Rainbow

PostWt 15 lut, 2005 00:00

Tak, jeden z tych packów na emulu jest niezabezpieczony i mozna go rozpakować odpowiednimi programami :D Już FireFly na drugim forum o tym pisał. Szkoda tylko, że grafa na jednostkach jest ze zwykłego OFP :(
Smith'u, zapomniales dodać, że jest dużo błędów, np. krzaczą się tekstury, wyskakują errory itp. No ale zawsze jest...chociaż nie wiem co to za radocha mieć ćwiartek vbsa w ofp, bardzo brzydzi klimat.

PS. Możecie być pewni, że niedługo VBS Core będzie w necie, ale ja już nic więcej nie pisze bo mnie o piractwo osądzą mołderki :D

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 15 lut, 2005 15:01

Jak masz do daj linka co ściągniemy, jak kupiłeś to też fajnie, a ten bajer w twoim podpise też był fajny MAMY CIE! :twisted:

Radku - nie krzycz ;)- poprawione - YacieK
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostWt 15 lut, 2005 17:55

Rainbow napisał(a):Smith'u, zapomniales dodać, że jest dużo błędów, np. krzaczą się tekstury, wyskakują errory itp. No ale zawsze jest...chociaż nie wiem co to za radocha mieć ćwiartek vbsa w ofp, bardzo brzydzi klimat.

Hmmm, ja żadnych błędów z teksturami ani innych errorów nie zauważyłem. A klimat te ładne budyneczki (i nie tylko) w misjach bliskowschodnich poprawiają doskonale.

Dodane:
Proszę nie wysyłać PMów z prośbą o przesłanie jakichkolwiek dodatków, bo nic nikomu przesyłać nie będę! Jak jesteście odpowiednio sprytni to znajdziecie to na emule sami.
Ostatnio edytowano Wt 15 lut, 2005 18:16 przez ag_smith, łącznie edytowano 1 raz

Rainbow

PostWt 15 lut, 2005 18:14

Niekoniecznie na zewnątrz. Są errory np. gdzieś ubytki w kawałku tekstury na drzwiach, sypia sie niektore elementy. Gdyby zainstalować to na VBS Core to napewny by tego nie było ponieważ widocznie te packi używają innego systemu. Cieżko powiedzie co.

PS. Wody VBS'owej nie załączyli w tych packach :?: Szkoda... :D

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostWt 15 lut, 2005 18:25

Rainbow napisał(a):Niekoniecznie na zewnątrz. Są errory np. gdzieś ubytki w kawałku tekstury na drzwiach, sypia sie niektore elementy. Gdyby zainstalować to na VBS Core to napewny by tego nie było ponieważ widocznie te packi używają innego systemu. Cieżko powiedzie co.

PS. Wody VBS'owej nie załączyli w tych packach :?: Szkoda... :D
Ty się mnie pytasz? :D
Ja swoją wersję importowałem sam, więc może ty masz błędy których ja nie mam. :P

Rainbow

PostWt 15 lut, 2005 19:01

Chyba od ruskich :P :P :lol: :D

Clarkson

Chorąży

Chorąży

PostWt 15 lut, 2005 19:06

mozesz podac czym importowales ?? bo mam te paki ale niestety bez VBS nie ruszy :(
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostCz 17 lut, 2005 18:34

Rainbow napisał(a):PS. Możecie być pewni, że niedługo VBS Core będzie w necie

VBS 1 Core jest już od dawna dostępna w sieci P2P :lol:

DODANE: Nie mam VBS'a i nawet nie mam zamiaru go ściągać :] Plik waży 1450 MB i "podobno" zawiera same pliki (tyle dowiedziałem się z komentarzy). A co do ekhm... "wypowiedzi" Rainbow'a, to lepiej żebym jej tutaj nie skomentował :P
Ostatnio edytowano Cz 17 lut, 2005 22:43 przez DeviAnCE, łącznie edytowano 1 raz
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostCz 17 lut, 2005 20:59

Bidasek napisał(a):
Rainbow napisał(a):PS. Możecie być pewni, że niedługo VBS Core będzie w necie

VBS 1 Core jest już od dawna dostępna w sieci P2P :lol:
Haha, i jeszcze mi powiesz pewnie, że go masz i że działa. :P

Rainbow

PostCz 17 lut, 2005 21:00

Bidasek napisał(a):VBS 1 Core jest już od dawna dostępna w sieci P2P :lol:

Chyba na gameboy'a :lol: :lol: :lol:

Paweł

Chorąży

Chorąży

PostCz 10 mar, 2005 20:49

Obrazek

Obrazek
HI-RES

MARINE CORPS BASE CAMP LEJEUNE, N.C. (March 10, 2004) -- The video game Operation Flashpoint was the basis for a new way to train Marines. The game was adapted to portray modern combat scenarios in Iraq to include rocket-propelled grenades, mortar attacks and suicide bombers. The updated version is now used to train Marines who will soon be deploying to Iraq's hot spots. Television screens like this portray what happens to insurgents when they tangle with Marines. -- Photo submitted 03/10/2005 Taken by Cpl. Shawn C. Rhodes

8)

MaRcin

Major

Major

PostCz 21 kwi, 2005 22:37

na ofpc.de pojawiły się 2 filmiki traktujące o VBS. Co one warte? NMie wiem - nie ściągałem :]

http://www.ofpc.de/
Good Times Gone

Jon

Generał

Generał

PostCz 21 kwi, 2005 23:04

HOLY s**t! POEZJA! Ludzie, oglądnijcie sobie filmik DynamicBuildings i Convoy 1 :| Ech... Marzenia :(
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint