Teraz jest Pn 08 wrz, 2025 19:37

Earth 2160 :D

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 lip, 2005 16:47

2400 :shock: :shock: :shock: To ja myślałem, ze nową grę kupiłem, a tu jestem 240 lat do tyłu :grin: :grin: :grin:
Obrazek

Rainbow

PostCz 14 lip, 2005 16:48

Marcinex napisał(a):Ja mam tylko staroświeckie Earth 2400! I jest fajne! :spoko:

Chyba 2140 8)

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 lip, 2005 19:53

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:mrgreen:
Strategia z taką grafiką ! :D i to jeszcze Polska :D ehhh
Aż miło popatrzeć :D Jeszcze rok temu nie było nawet strzelanin z taką grafą... a tu proszę :D Strategia :) ehhh będe się napawł tym widokiem jednocześnie marząc o nowej karcie graficznej....

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 lip, 2005 20:09

a Painkiller to ile latek (ew. miesiecy) ma?? :]

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 lip, 2005 20:16

A ja sobie kupie Earth'a jak wróce...od rodzinki:) Czyli we wtorek. Chyba, że zrezygnuje i Battlefielda2 sobie zakupie orginalnego... Nie wiem co wybrać :D A może i to i to :?: 8)

EDIT:

24.00zł - cena z serwisu Play...

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 lip, 2005 22:26

no ta... 120zł vs 20 zł :D poszukaj promocji BF2 i za zaoszczędzone pieniążki kup eartha... alo idź na łątwizne tak jak ja... czyli zasysaj :D :P
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Marcinex

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 15 lip, 2005 10:03

Rainbow napisał(a):
Marcinex napisał(a):Ja mam tylko staroświeckie Earth 2400! I jest fajne! :spoko:

Chyba 2140 8)

Racja! Mała pomyłka! :wink:

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 lip, 2005 17:16

Im bardziej się zagłębiam w fabułę, tym bardziej mnie ona zaskakuje :) Ale ciii... nie będe psuł zabawy ;) Powiem tylko, ze z tej fabuły moznaby niezły kryminał nakręcić :twisted:

BTW, gra nie wystrzegła się błędów, w paru kolejnych dialogach zauważyłm literówki, czasem na mapie zdarzają się też źle oteksturowane miejsca :]
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 lip, 2005 17:29

Kolejny spokojny dzień w bazie LC. Jak dotąd ED nie zaatakowało ani razu bazy. Zołnierze gadają o pierdołach, kierowcy tankują, naprawiają i czyszczą swoje wozy. Ogólny spokój. Nagle słychać jakiś szum. Z gęstej mgły wyłaniają się 3 bombowce Khan. Atakują najbliższą strażnicę, niszczą ją i uciekają zanim obrona plot może coś zrobić. Chwila ciszy i znowu łomot. żołnierze się rozglądają ale nic nie widzą. Jeden spojrzał w góre i dostrzegł rakiete balistyczną. Niestety było już za poźno. Rakieta uderzyła w drugą strzażnice. W tej samej chwili do bazy wjechały czołgi i samochody pancerne ED. Wszyscy zaczeli strzelać nie wiadomo gdzie i po co. Pojazdy ED skoncentrowały swój ognień na 3 strażnicy. Po kilku chwilach efektownie wybuchnęła. Kilka sekund po zniszczeniu strażnicy wylądowały transportery z piechotą. Obrona LC zorientowała się o co chodzi i zestrzeliła jeden z transportowców. Z pozostałych 4 piechota zdążyła wyjść. Zaczęła się zażarta walka. Niestety dla LC, ED miało wsparcie z powietrza. Bombowce raz po raz ponawiały naloty. Do tego jeszcze co chwila uderzały kolejne rakiety balistyczne. Po kilku minutach wylądowały kolejne transportery z piechotą. Obrona LC przestała istnieć. Wszystkie generatory energi zostały zniszczone więc nie było juz jak się bronić. Resztki piechoty postanowiły się poddać.
:D:D
Strasznie cieło przy tym ataku. Narazie większych bitew nie ma sensu rozgrywać na moim kompie. W tym tygodniu dokupie RAMu to się zobaczy :) Będzie można parę pożądnych screenów strzelić albo jakiś filmik nagrać :mrgreen: ...

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 lip, 2005 18:17

"In game" przy średnich detalach -> mała prezentacja :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wszystko robione podczas poważnej gry, więc się nie bawiłem w chowanie zbędnych menu itd :) Enjoy :)
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 lip, 2005 18:22

ładne..naprawde ladne.....i mi sie spodobalo...szkoda ze splukany jestem :twisted:

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 lip, 2005 19:33

Nom.. eXtra screeny... Ja swoje też niedługo zaprezentuje :mrgreen:

Którą frakcją Ci się najlepiej gra Jerry ? :) Ja tak jak w poprzednich częściach jestem wierny Dynastii :D :mrgreen: Dzięki temu po wybuchu ziemi nie zostałem zlikwidowany :mrgreen:
Od początku nie lubiełm grać ani LC ani USC (za bardzo futurystyczne jednoski - jestem tradycjonalistą)... lubie konwencjonalną broń... A wg mnie zanim nie pozanasz dokładnego drzewa ewolucji obcych to nie ma co się bawić :) a na razie nie chce mi się poznawać :P
Ostatnio edytowano Pt 15 lip, 2005 21:11 przez Marker, łącznie edytowano 1 raz

Jon

Generał

Generał

PostPt 15 lip, 2005 19:54

Marker - jeśli to co napisałeś post wcześniej, to cytat z gry, to wypada tylko płakać nad poziomem tekstów w nowym arf... znaczy Erfie :D
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Diesel

Porucznik

Porucznik

PostPt 15 lip, 2005 20:20

Mam orginalne Earth 2140 i 2150 i choć próbowałem 2 razy w 2140 grać to kilku minutach po prostu usypiałem nad tą grą. Z 2160 pewnie byłoby tak samo :/

Już pasjans jest bardziej emocjonujący :twisted:
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 lip, 2005 20:49

marker napisał(a):Nom.. eXtra screeny... Ja swoje też niedługo zaprezentuje :mrgreen:

Którą frakcją Ci się najlepiej gra Jerry ? :) Ja tak jak w poprzednich częściach jestem wierny Dynastii :D :mrgreen: Dzięki temu po wybuchu ziemi nie zostałem zlikwidowany :mrgreen:
Od początku nie lubiełm grać ani LC ani USC (za bardzo futurystyczne jednoski - jestem tradycjonalistą)... lubie konwencjonalną broń... A wg mnie zanim nie pozanasz dokładnego drzewa ewolucji obcych to nie ma co się bawić :) a na razie nie chce mi się poznawać :P

Szczerze mówiąc to w 2140 roku UCS było moim faworytem ( to były piękne czasy ;) ), 10 lat później już nie byłem tak zdecydowanym ich fanem, również LC mnie pociągało. A teraz... teraz ED też wygląda coraz bardziej futurystycznie... w 2150 jak się patrzyło na czołg Pamir, czy amfibię Vołga, to miało się wrażenie, że wiele się nie zmienił wygląd tej armi od naszych czasów, jakieś to swojskie takie było... A teraz patrzysz na jednostkę latającą Amursk, na czołg Moscov i to wszystko już jakby z innej epoki, antygrawitacyjne napędy, działka jonowe... do ED to nie pasuje jak dla mnie... LC... dużo się nie zmieniło... Wciąz widać, że do regularnej wojny to oni się nie nadają najlepiej... natomiast UCS jeszcze w tej edycji nie grałem, czekam dopiero aż skończe kampanię LC i potem czeka już UCS... Wtedy się może konkretniej wypowiem, kto jest moim faworytem.

Eh, ciągle mnie nachodzą wspomnienia, jak grałem w 2140 :) Choć wtedy nie było jeszcze konstruowania własnych jednostek, choć wynalazki musiały być opracowywane zgodnie z narzuconą kolejnością, to ta gra nadała całej serii wspaniały klimat :) Wtedy mech Spider był bardziej podobny do Tigera, niż do tego, co zaprezentowano pod tą nazwa w następnej wersji. żółty pancerz wyróżniał go ze wszystkich jednostek, działka plazmowe zmiatały wręcz systemy obronne wroga... :) Ehh.. I ta muzyczka, jak na owe czasy, śmiem powiedzieć, ze dorównująca "Red Alertowi" serii C&C :) Miodek :)
Mam nadzieję, ze jeszcze gdzieś tą grę znajdę i będę miał okazję znów pograć :) A na razie wracam do naszych pięknych pań, do roku 2160 i walczę o godny los ludzi w nowym świecie ;)
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic