Teraz jest N 22 cze, 2025 00:24

Kącik Dobrego Humoru

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Wojtek

Major

Major

PostPn 14 lis, 2005 23:12

obrazki @gta.pl
Obrazek
Obrazek
:twisted: :grin:

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 17 lis, 2005 16:14

http://www.maxior.pl/?p=index&id=5352&8 - władzca pierścieni wydanie specjalne: GOLLUM
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Przemo_212

Major

Major

PostPt 18 lis, 2005 18:04

A może rebus? :D :D

Komentarz z jednej reklamy piwa
+
Obrazek

:rotfl:
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 18 lis, 2005 20:48

Raczej czarny humor - dowiedziałem się od znajomego, że ponoć zgodnie z obecnymi przepisami, snajper pracujący w policji musi tak samo jak inni funkcjonariusze poinformować przestępcę, że użyje broni jeśli tamten będzie utrudniał aresztowanie.

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 18 lis, 2005 21:05

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 18 lis, 2005 21:25

telefon do RM:
- Poszłam do księdza i żalę się, że już nie mam siły, bo piętnaście lat żyję pod jednym dachem z pijakiem, a ksiądz westchnął i powiedział:

- Ty masz jednego pijaka, a ja mam ich całą parafię.

--------------------------

ekspert RM:
- Masoni są narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starają się umieścić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody Bonaqua, i jako logo partii Unia Wolności. żebyśmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyśmy się bać masonerii.

telefon do RM:
- Ja sobie taką modlitwę wymyśliłam sama.
Mogę powiedzieć?
- Prosimy...
Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana...

ekspert RM:
- Jest taka książka dla dzieci pod tytułem Doktor Dolitle.
To jest straszna książka i jeszcze na dodatek lektura.
Ona równa zwierzęta z człowiekiem, czyli równa człowieka ze zwierzęciem. To jest doktryna masońska:
świnia jest taka sama jak i ja.

---------------------------

o. Rydzyk:
- Byłem kilka tygodni temu w Paryżu. Wyszedłem wieczorem szukać eucharystii. Patrzę, a tu wszyscy się bawią, cały Paryż się bawi. Muzyka, kawiarnie, tańce. No szatan, mówię wam, szatan.

o. Rydzyk:
- Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojąc na jednej nodze, to już wtedy zaczynasię okultyzm i diabeł.

słuchaczka RM:
- Jak byłam mała, to przychodził do nas taki wysoki ksiądz.
Brał mnie na ręce i tak gładził po pupce. Teraz jestem duża, ale czasem tak bardzo chcę, aby tamten ksiądz znów mnie przytulał i głaskał po pupie.

telefon do RM:
- Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol.
Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy ca

beret2 20:21:03

o. Rydzyk:
- Patrzę... leży na ziemi nieprzytomna staruszka. Podchodzę i pytam ją, co się stało? A ona: - A co to pana obchodzi?

- Słuchanie muzyki techno prowadzi do niekontrolowanego oddawania moczu

- tolerancja (niekatolicka) polega na równouprawnieniu homoseksualistów i innych zboczeńców

- Jest takie przyslowie: "Jedno jablko zjedz dziennie, a lekarz
bedzie z daleka od ciebie". Zydzi to jablko zamienili na czosnek i teraz
wszyscy porzadni ludzie sa z daleka od nich.

- W Koszalinie podszedl do mnie taki jeden i prosi o piecdziesiat groszy, a
ja musialem nos zatykac i uciekac... taki byl niemyty. Dlaczego oni sie nie
myja? Kochani, trzeba sie myc i siac, siac, siac... bo tylko jak bedziemy
siac, to zgasimy plomien nienawisci.

- Kochani... należy siać, siać, siać! Trzeba siać, aby urosło. Siać... siać, a jak nie będziecie siać, to... to i tak urośnie.

- Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki wielki... niby był przeciwko AIDS. Pisało na nim: "Wszyscy to robicie, ale róbcie to z głową". Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego nie robię.

Sluchaczka: - Skad sie w Polsce bierze ten antysemityzm? Ja jestem wlasnie
takiego pochodzenia...
o. Jacek: - Wspólczujemy pani wszyscy...

Sluchacz: - Postanowilem w nastepnych wyborach glosowac na Platforme
Obywatelska.
o. Rydzyk: - No to pan cierpi na schizofrenie. Trzeba sie przebadac, a ja
pana na razie wylaczam.

o. dyrektor: - Pani Agnieszka? Jak milo... Prosimy o pani swiadectwo...
Sluchaczka: - Trzeba siac, siac, siac, siac, siac... Siac...
o. dyrektor: - Zamurowalo pania z tym sianiem, czy co?

Słuchaczka RM: - Idę sobie ulicą, patrzę, a tu takie szesnastoletnie ku... wkładają za wycieraczki samochodów ulotki agencji towarzyskich. Patrzę za chwilę, a jedną taką ulotkę wyciąga nasz ksiądz proboszcz. No to pytam się jego, po co mu ona. A ksiądz odpowiedział, że przyda się jako zakładka do książki. Już nie wiem, co o tym myśleć.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

żuker

Major

Major

PostPt 18 lis, 2005 22:24

słuchaczka RM:
- Jak byłam mała, to przychodził do nas taki wysoki ksiądz.
Brał mnie na ręce i tak gładził po pupce. Teraz jestem duża, ale czasem tak bardzo chcę, aby tamten ksiądz znów mnie przytulał i głaskał po pupie.
:grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: Dobre.

Monty

Porucznik

Porucznik

PostSo 19 lis, 2005 16:48

www.tkdami.net/~papryczak/download/ogejm.mp3 - co Ogame robi z człowieka :twisted: Polecam szczególnie ogame`owcom.
Obrazek
Obrazek

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 21 lis, 2005 22:03

W związku z zamieszkami Rosja wysłała do Francji pomoc humanitarną - tysiąc skinheadów.

W ramach tłumienia zamieszek Francuzi postanowili się odgrodzić od osiedli arabskich budując osiedla żydowskie.

Stolica Francji będzie się nazywać Al-Paris.

Pracownicy jednej z fabryk samochodów spuścili wczoraj kocówę firmowym operatorom AutoCADa. Producent odmawia podania dalszych szczegółów.
Amerykańskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt wyraziło poparcie dla G. Busha.

W Moskwie odsłonięto pomnik nieznanego deputowanego. Na cokole napis: "Imię twoje nieznane, łapówek żeś nie brał".

4 listopada łukaszenka powiedział:
- Ten, kto pije codziennie, niech na mnie nie głosuje. Nie chcę mieć z takimi do czynienia.
Opozycja ma zagwarantowane absolutne zwycięstwo w wyborach.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 21 lis, 2005 23:52

Nie wiem, czy to śmieszne - raczej nie, ale...

Obrazek

Co byście myśleli o założeniu topicu z naszymi komiksami ? :D :P

Oscypek

Major

Major

PostWt 22 lis, 2005 16:12

Ja z kolegą często rysuje durne komiksy w stylu ludziki-kreseczki...jestem za ! :D

Dzygi

Chorąży

Chorąży

HAV

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 26 lis, 2005 15:07

Marsz którego nie było

W przeddzień Marszu Równości miał przejść Marsz Onanistów zorganizowany przez Akcję Alternatywną Naszość. Został zakazany - to dowód że prezydent poznania jest onanofobem - uważa Piotr Lenin Lisiewicz, lider
Naszości.

O przeprowadzeniu zgromadzeniu onaniści zawiadomili prezydenta w przepisowym terminie. Napisali, że jego celem jest protest przeciwko nietolerancji i dyskryminacji onanistów. Zapowiedzieli że na marsz przyjdą z trzepaczkami - nowym międzynarodowym symbolem onanistycznej dumy.

"Domagamy się zwolnienia usług internetowych z podatku VAT oraz reaktywacji kultowego pisma <Sex Donosiciel>. Sprzeciwiamy się pomysłom by państwo dofinansowywało bezużytecznych dla nas prezerwatyw. Zwrócimy uwagę na fakt,
że onanistyczna orientacja seksualna sprzyja zwalczaniu AIDS i ptasiej grypy. żądamy zrównania w terminologii medycznej aktu samogwałtu ze stosunkiem seksualnym. Wystąpimy też z żądaniem prawa do adopcji
dzieci przez onanistów. Od rządu domagać się będziemy sfinansowania Kampanii Przeciw Ignorancji, uświadamiającej społeczeństwu nie jest gorszą od innych orientacją seksualną. Wywalczeniu naszych praw powinno służyć powołanie Parlamentarnej Grupy Onanistów - przedstawili w zgłoszeniu swoje żądania.

Prosimy o liczną i uzbrojoną ochronę policyjną, gdyż boimy się ataku ze strony agresywnych bojówek homoseksualistów i heteroseksualistów - napisali członkowie Naszości. To grupy znane z wyśmiewania naszej orientacji seksualnej. Kiedy opowiadam o swojej orientacji z reguły reagują ironicznym śmiechem - uzasadniał w rozmowie z GP Filip Rdesiński z Naszości.

Ponieważ prawo o zgromadzeniach wymaga by organizatorzy określili, jakim językiem będą się posługiwać, onaniści wskazali że będzie to język polski, angielski oraz mowa ciała. Zapowiedzieli że w marszu weźmie udział 400 tysięcy osób, w tym onaniści z zagranicy.

Program przewidywał tez przemówienie prezydenta Poznania oraz przekazanie onanistom kluczy do bram miasta (o ile prezydent wyrazi na to zgodę), a także mowy przedstawicieli świata nauki, kultury i sportu.

Na najbardziej ruchliwym w Poznaniu Rondzie Kaponiera miał odbyć się piknik.
W specjalnych namiotach planowano pokazy filmów Kina Onanistycznego Niepokoju oraz warsztaty onanistyczne.

Marszu Onanistów podobnie jak Marszu Równości zakazał prezydent Poznania. O ile jednak w przypadku Marszu Równości wskazał jedynie na przeszkody techniczne (ubezpieczeńestwo) to w przypadku Marszu Onanistów powołał się na treści głoszone przez manifestantów.

Kuriozalne uzasadnienie jest przejawem onanofobii a więc nietolerancji wobec naszej orientacji seksualnej - uważa Krzysztof Konieczka - Czyżby poprawność polityczna, która chroni gejów i lesbijki a nie chroni onanistów, spowodowała ostrzejsze potraktowanie nas przez prezydenta? - Dodaje.

W uzasadnieniu powołano się na art. 140 i 141 KW. [.]

To onanofobia. Podczas Warsztatów planowaliśmy emisje filmów, muzyki oraz pokaz obrazów metaforycznie pokazujących samotność człowieka we współczesnym świecie - Mówi Jarosław Czarnecki z Naszości.

(artykul z PAPu, ukazal sie ,miedzy innymi w Gazecie Poznanskiej)

hose

Szeregowy

Szeregowy

PostN 27 lis, 2005 15:15

Ilu uzytkownikow przecietnego forum potrzeba do wymiany zarowki.

1 ktory potem napisze o tym posta...
14 ktorzy opisza podobne doswiadczenia z wymiana zarowki i jak mozna to zrobic w inny sposob
7 ktorzy beda ostrzegac przed niebezpieczenstwem zwiazanym z wymiana zarowek
Kolejnych 7 ktorzy wytkna bledy gramtyczne w temacie o wymianie zarowek
5 ktorzy zbluzgaja poprawiaczy
3 kolejnych ktorzy beda poprawiac bluzgajacych
6 ktorzy beda sie klocic czy to zarowka czy Zarowka i 6 innych ktorzy nazwa ich debilami
5 ktorzy stwierdza ze pracowali w przemysle oswietleniowym i podajacych fachowe nazewnictwo
9 ktorzy stwierdza ze ten dzial nie jest o zarowkach i dyskusja powinna sie przeniesc do

odpowiedniego dzialu
11 ktorzy stwierdza ze wszyscy uzywamy zarowek i to jest odpowiedni dzial
36 dyskutujacych ktora metoda wymiany zarowki jest najlepsza, gdzie mozna kupic najlepsze

zarowki, ktorej firmy zarowki sa najlepsze do uzycia w konkretnej technice wkrecania i ktora

firma robi kiepskie zarowki
7 ktorzy podadza linki do stron gdzie mozna zobaczyc rozne modele zarowek
4 ktorzy napisza ze linki sa niepoprawne i podadza poprawiona wersje
3 ktorzy podadza linki do stron znalezionych w necie ktore potwierdzaja ze wymiana zarowek

przynalezy do tego dzialu
12 ktorzy zacytuja polowe dotychczasowych postow ze wszelkimi naglowkami itp. tylko po to by

dodac cos w rodzaju: Ja tez.
1 ktory zacznie debate na temat zarowka kontra swietlowka po raz 875
1 moderatora ktory ja przerwie
3 ktorzy spytaja czy przypadkiem nie przerabialismy juz tego tematu niedawno
7 ktorzy napisza cos w stylu: wyszukaj w google haslo zarowka i poczytaj zanim sie odezwiesz
6 ktorzy opowiedza smieszna historie o swoim psie i zarowce
? gosci ktorzy wrzuca jakas wypowiedz niezwiazana zupelnie z tematem
...
1 jelopa ktory wypowie sie w tym temacie pol roku pozniej zaczynajac wszystko od poczatku
A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of. Oscar Wilde.
A good listener makes more friends than a good talker.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic