witam. mam wielki problem. kiedys juz grałem w operation flashpoint, niestety musiałem sformatowac komputer. Teraz kiedy próbuje uruchomic of wyswietla mi sie jedynie logo CODEMASTERS i wyskakuje wskaznik myszy i juz nic nie da sie wiecej zrobic. A gdy chce uruchomic ponownie of wyswietla mi sie komunikat cannot create 3d. nie wiem co zrobic. pomozcie
HAV
So 21 sie, 2004 14:21
Podaj swój konfig PC, bo możliwości jest wiele. Mam nadzieję, że mówimy o oryginale OFP (jeżeli nie to nawet nie trudź się z kontynuowaniem tego topica )
spróbuj zastosować komendę "-nomap"
spróbuj utrzymać kursor w lewym fórnym rogu
spróbuj powiedzieć nam coś więcej. np jaka wersja, czy resistance, czy CWC
spróbuj zastosować aktualne patche
spróbuj zmienić opcje w konfiguratorze gry
spróbuj wysilic się choć trochę
za bardzo nie wiem co to są addony, ale nigdy nie wgrywałem zadnych dodatkowych misji patchy broni itp. Wgrywałem nowe sterowniki do karty i moze musze cos zmienic w ustawieniach karty graficznej
A co to daje to -dx -benchmark -nomap... Tylko nie odpowiadajcie mi:"Rozwiazuje problem"!! Bo -nomap jest do tego, zeby jak sie ma duzo addonow zeby ofp przy uruchomieniu sie nie zacielo... ale nomap to oznacza bez mapy... wiec cos tam usua... ale co? Wytlumaczcie mi co robią te wszystkie koMENDY:D -dx -benchmark -nomap
| Intel Pentium 4 - 2.8GHZ HT | Ge Force FX 6600 GT | 2x512 DDram | chello | 80gb |