Teraz jest Cz 19 cze, 2025 20:16

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostN 16 lip, 2006 13:19

Pół godziny temu jeszcze dało się wejść do William Avenue Police Dept. [36, 16], co stamtąd kosztowałoby Cię jeno 2 AP. Jak jest teraz - nie wiem, gram w World of Warcraft i zminimalizowałem na chwilę grę :P.

Edit: Piromaniack (Shuttlebank).

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostN 16 lip, 2006 14:02

Ja se spokojnie czekam na Reviva a tu mi jakiś debil zabija mnie. W dodatku miał Zombie Hunter i wstanie kosztowało mnie aż 15 AP. Ja to mam szczęście :/
Obrazek
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 14:28

Mam to samo, ale w Gulsonside, w drodze do revive... Sądząc po zawartości chodnika, nie byłem pierwsza ofiarą tego huntera....
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostN 16 lip, 2006 16:54

Besly Police Dept. i Club Brookman zabarykadowane "na amen" :/. Znalazłem schronienie w Wide Walk Police Dept.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 17:01

Ku przestrodze
26.17 MHz: "61 zeds outside the NE corner NicholsMall!!"
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 lip, 2006 17:42

No cóż, Nichols Mall jest w Stanbury Village. Trzy dni temu nastąpiła wymiana wiadomości w eterze:

July 13th 2006 The airwaves crackled this afternoon with a ominous foreshadowing of coming events. Listeners to 26.17MHz heard the following message:

"This warning is for Stanbury Village. Our armies our coming. All that you have done will be undone. We have gathered many shattered groups into one army [and] no group, no matter how strong, will stop us. Neither the MFD or the C4NT will stop us. Not even the legendary Secret Six will stand a chance. You will all die. This is the end of my warning. Good bye."

Amongst the broadcasted replies, Kryptonite ("I am an entity that serves the S6 in operation") put out the following response:

"Stanbury Village, this is Kryptonite. Please prioritize your defenses from this day forward. The Big Bash, as you are well aware, is coming, so steel yourselves for the onslaught. We will need the kind of tenacity and perseverance that was witnessed against the RRF. I will attempt to call aid. This is Kryptonite, over and out."

A zatem spełnili swoją groźbę. To jest część tzw. Big Bash - można przed tym uciekać lub stawić temu czoła. Samemu i tak się niewiele zdziała. Po tym co widziałem w Shearbank postanowiłem skupić się na przetrwaniu - heroizm pozostawiam innym. Obserwujcie co czasu mapę Malton (tą kolorową) - widać gołym okiem, że zombie zaczęły przejmować miasto. Może nadejdzie dzień w którym zabraknie już tych, którzy będą was w stanie wskrzesić.

The End is very nigh...

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPn 17 lip, 2006 01:47

Zauważyłem przed Besly Police Dept jednego zombie oraz człowieka... Szybkie spojrzenie na ilość shelli do pistoletu, wyliczenie AP na akcję i decyzja: I'm in.
Dotarcie na miejsce akcji - 3 AP. Ubicie poczwary - 8 shelli. Przedłużenie żywota jakiegoś strażaka - jak dla mnie bezcenne ;].

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 lip, 2006 10:04

Mały update mojej sytuacji Szeregowy czeka na revive w East Grayside, w Gutch Park, który ma być niby nowym revive pointem [61,80]

Medyk czeka na revive w samotności w Gulsonside na cmentarzu [77,73]

Policjant wyszedł dziś rano na spacer i po wyjściu z Rawlins Row Police Dept potknął się o leżącego przed nim martwiaka. Niewiele sie namyślając, wyciągnął pistolet i ze zmiennym szczęściem zaczął strzelać. Po wywaleniu 3-ech magazynków ( menda miała flaka ), wkurzył się i wyjął flare guna. Na 3 strzały jeden trafił, sprowadzając trupa do 22 HP. Następnie znów w ruch poszedł pistolet, tym razem już z mniejszym szczęściem, jednak 14 HP było wynikiem ostatecznym. Wracając z braku AP do komisariatu, potknął się jeszcze o jakiegoś strudzonego przechodnia i wszedł do budynku, oznajmiając niezmiernie szczęśliwy pozostałym 50-ciu mieszkańcom, że na zewnątrz leży zdychający zombiak :twisted:

P.S. Martwiaki prowadzą wciąż ofensywę ( Radio na 26.17 MHz [Edgecombe, Shackleville, Stanbury Village, Roftwood, Tollyton] mówi o hordach nieumarłych w liczbie od 50 do 83 każda )
Ostatnio edytowano Pn 17 lip, 2006 11:38 przez Jerry, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 lip, 2006 10:56

W północno zachodniej części Pashenton spokój - uzupełniałem amunicję, ale rzut oka na zewnatrz nie ujawnił zombie. Moża wejść do Abraham General Hospital.

W Judgewood dużo zombie. Przewędrowałem do Jensentown, a po drodze naliczyłem 53 zombie (to tylko północno-wschodnia część Judgewood. Miałem mało amunicji (teraz już w ogóle jej nie mam), ale zaobrączkowałem sporo zombie - jutro pewnie 10 lvl i Headshot.
Wejść można do: Brentnall Grove Police Dept, Maria General Hospital (pewnie niedługo wedrą się do środka), St Humphrey's Hospital i Orman Building (bez barykad).

W Shuttlebank szukałem ammo z wyjątkowo wkurzającym brakiem rezultatów. Z komunikatów radiowych wynika, że Shuttlebank Militia zaczyna odczuwać powagę sytuacji na południu.

brambi

Chorąży

Chorąży

PostPn 17 lip, 2006 11:25

W Shuttlebank bardzo spokojnie.Narazie..Mam dużo magazynków do pistoletu(4),flare guna,książkę,apteczke i jedną załadowaną dwururkę :D

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 lip, 2006 11:39

Nie no, zajefajnie, że jakiś idiota walnął mi headshota, jak czekałem na revive w Gulsonside :|
Obrazek

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostPn 17 lip, 2006 11:54

Normalne :/ Mnie już 3 razy dali Headshota :/
Obrazek
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPn 17 lip, 2006 12:44

Jestem w Drake Walk - również "sprzedano" mi head shota, a to Revive Point... :/
Ponoć zabijanie zombie na Revive Pointach jest niedozwolone i traktowane jako Player Killing - na Wiki Shuttlebank Militia twierdzi, iż przejawy PK-ingu są przez nią tępione. Nie zauważyłem, by tak się działo - Wy chyba również, gdyż rzeź graczy na RP-ach jest codziennością :/.
Wobec tego coraz mniej mnie dziwi Horda Wkur...onych Zombie - ludzie nie znajdują schronienia przed skończeniem się im AP, gdyż jakiś kretyn barykaduje ich dawną kryjówkę - wiadomo, jak się to kończy. Później, w drodze do RP, atakowani są przez niezarażonych - a kiedy już tam dojdą, dzieje się to samo...

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 lip, 2006 13:14

Zajrzałem do mojego Strażaka w Jensentown, bo powątpiewałem w te VSB budynku, aby stwierdzić że barykad nie ma, a wewnątrz są dwa zombie. Salwowałem się ucieczką do jakiegoś kina w Quarlesbank z EHB.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 lip, 2006 13:48

Potwierdzam, ledwo wstałem kosztem 15 AP w Gulsonside, wchodzę teraz i znów jestem martwy :| Poczekam na full AP i idę do innej dzielnicy spróbować :|

EDIT: Poszczęściło się mojemu strażakowi, wreszcie znalażłem shotguna, a poniewaz wcześniej znajdowałem same shelle, znajda cieszy podwójnie :D
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry