Teraz jest Pt 20 cze, 2025 18:16

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostN 30 lip, 2006 14:10

jeśli wolno sie przyłączyć do topic'a;]

Mam 2ch kolesi w grze... Slaw's i Het'z(jak w nicku;]) Slaws właśnie gryzie nagrobki na cmętarzu(Brookie hills 46,29). A Hetz Niestety zasnął na ulicy podczas walki z zombiakiem przez mój błąd... gdzieś w East Boundwood...
Ogólnie niema źle... tylko że w rejonie Yagotonu jest dalej niebezpiecznie;/
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 30 lip, 2006 21:20

Emmet - idiota nie respektuje entry pointów :/ Rozbudował barykady na maksa w budynku, gdzie powinny być VSB ++, troche go uszkodziłem, ale wciąż żyje :?
Obrazek

brambi

Chorąży

Chorąży

PostN 30 lip, 2006 21:33

Postanowiłem odpocząć od wszystkich Ogamów i Runescapów.Znudziły mi się.Ale gram nadal w Urban Death.Dlaczego?Ponieważ gra ma własny klimat.Czuć dramatyzm miasta walczącego z hordą Zombich,graczy kryjących się po budynkach i rozpaczliwie szukająchy amunicji i apteczek...Kryję się od dawna w Shuttlebank w budynku policji.Może forumowicze powini założyć swój własny klan?Miałem podobny pomysł dawniej,ale uniemożliwił mij ego ralizację brak netu.Co sądzi lud?

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostN 30 lip, 2006 21:34

Mapa aktywności zedów drastycznie sie zmienia! Widocznie ktoś jest na tyle odważny (albo głupi), że przeprowadza sobie rekonesans południowych dzielnic. Wydaje mi sie, że większość zedów skupia sie na północy a szczególnie w okolicy Shuttlebank, Yagoton i okolicznych dzielnic bo tam ładuje sie najwięcej ludzi. Wydaje mi sie, że za niedługo południowe dzielnice będą jednymi z najbezpieczniejszych.
Obrazek
Obrazek

Pabllo

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 31 lip, 2006 09:47

W Brooksvill zedki są powoli masakrowane albo ja mam pecha i trafiam w sam środek bitwy...
Wczoraj musiałem poświęcić 10AP na powstanie (pierwsza porażka :) ) wycofałem się do większej grupy zedków... a dzisiaj :roll: jestem człowiekiem :D na szczeście zainfekowany i mam nadzieje wrócić znowu w świat nieumarłych... tak czy inaczej wszedłem do budynku i czekam na przemiane :D z 2 innymi zdrowymi ludzmi :twisted: (ale jak znam życie znowu znajde się poza budynkiem :P )

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 31 lip, 2006 10:42

Dotarłem z Dulston do Pescodside i haniebnie pudłując położyłem trupem dwa zedy. Można wejść do Younghusband Square Police Dept.

W Shuttlebank uprawiłem clubbing kiedy kilka zombie w dresach przedarło się przez ochronę. Urządzili zadymę i ze dwie osoby padły, a ja zostałem solidnie poturbowany. Poszedłem do Wild Walk Police Dept i zastałem tam dwa zombie. Oba usunąłem i zabarykadowałem budynek do poziomu lightly barricaded (nie miałem więcej AP). Na koniec polazłem do szpitala licząc na pomoc medyczną. Dla zabicia czasu poczytam gazetę.

W Quarlesbank ruszyłem po amunicję. Po drodze stwierdziłem, że w Club Furnell jest człowiek i zombie (barykady QSB), a w Elson Building jeden człowiek z 6 HP i nie ma barykad (zrobiłem je na poziomie VSB++). Po dotarciu na komisariat zdobyłem trochę ammo i wróciłem do Club Furnell. Niestety drań miał flaka i pełno HP, tak że zabrakło mi paru AP by go załatwić - zostały mu 3 HP. Przynajmniej mam 15 lvl.

Sudayev

Major

Major

PostPn 31 lip, 2006 12:12

Nareszcie ktos mnie od-zedo-wal. Teraz udalem sie do Dakerstown zobaczyc co tam sie dzieje. Znalazlem na pobliskim komisiariacie radio, a obok w barze piwo. Na kilka godzin schronie sie w warsztacie, wlacze tranzystorek i wypije piwo...

Btw. czy z tego radia mozna nadawac ?
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 31 lip, 2006 12:29

Sudayev napisał(a):Btw. czy z tego radia mozna nadawac ?

Jeśli masz odpowiedniego skill'a to można.

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPn 31 lip, 2006 12:58

Panowie, mam problem... Blisko 30 AP zmarnowałem na przeszukiwanie kilku budynków (szpital, dwa komisariaty i klub) - efekt? Nie znalazłem czegokolwiek :|. We wszystkich tych budynkach działały generatory, mam miejsce w inventory... Nie wierzę, bym miał aż takiego pecha :/.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 31 lip, 2006 13:10

A jednak... x]
Sporo trupów krazy po shuttlebank (pojedyncze osobniki najczesciej)

Rots

Kapral

Kapral

PostPn 31 lip, 2006 14:59

Rots powstał i siedzi razem z dzikim tłumem w William Avenue Police Dept.
po drodze ubijając swojego pierwszego zombiaka. Sytuacja w miare stabilna.
Natomiast Ruddlebank opanowane przez zombie, są praktycznie wszędzie.
Małymi grupkami (od 2-20) ale zajmują praktycznie każdy teren w dzielnicy.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 31 lip, 2006 15:51

Het'z został w nocy ocalony przez cytuję nazwe: "Pengui Mafia". do nieźle zabarykadowanego budynku wdarło sie kilku zombie... atak był dość krwawy, połowa mieszkańców poległa... ja i 2-3ch kolesi nieaktywnych siedzieliśmy tam dalej na resztce sił i wteduy przyszło 2ch z "mafi", ubili zombiaki i podleczyli nas, dorzucając maxymy "saved by the pengui mafia"... (a jednak pingwiny sie na coś przydają) teraz zbieram siły i borń na East Boundwood w the Havill Motel... bede sie musiał z tamtąd wynieść...

Co do slawsa do dalej gryzie nagrobki... jak sie nazbiera troche APts... to sie przeniose na inny RP... bo to już 2gi dzień zmarnowany na lekkie gnicie;/...

edit: Het'z przedostał sie do William Avenue Police Dept w Shuttlebank...;] i zgarnol jednego gnijacego po drodze...
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 31 lip, 2006 16:58

Het'z i Slaw's napisał(a):(...)

Co do slawsa do dalej gryzie nagrobki... jak sie nazbiera troche APts... to sie przeniose na inny RP... bo to już 2gi dzień zmarnowany na lekkie gnicie;/...

Mi się zdarzyło i 2 tygodnie czekać (sic!), więc nie panikuj, teraz w niektórych dzielnicach naprawde ciężko o szybki revive
Obrazek

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 31 lip, 2006 17:07

ehhh... nom już sie przeniosłem... teraz siedze na RP w Shuttlebank... tylko troche odstrasza mnie liczba 24 trupów...
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Pabllo

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 31 lip, 2006 18:21

No i z powrotem w świecie nieumarłych :) Gościu na 40 lvl się wyniósł i zostawił mnie z 1lvl'owcem :twisted: Troche go uszkodziłem teraz czekam na odnowe AP... chyba że śmiertelnicy wcześniej mnie wykoszą...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry