Teraz jest Pt 20 cze, 2025 22:17

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Remcio

Major

Major

PostŚr 09 sie, 2006 16:06

Przypuszczam, że to jednak któryś zed go zniszczył. Przetrwałem kilka wtargnięć do budynków i wiem, że zombiaki zawsze* najpierw niszczą generator, a dopiero potem zabierają się za ludzi.

*zawsze w moim przypadku, mogę się nieco mylić :P
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostŚr 09 sie, 2006 16:21

Grrr... Titania rozpier**liła mnie na RP. Mam dość tej gry!

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 10 sie, 2006 10:43

Mój żołnierz nie żyje. Nawet 60 HP nie pomogło. Takie są efekty nocowania w budynku VSB (to nic, że była to biblioteka). Przeniosłem się do RP w Shearbank. Po drodze Stwierdziłem możliwość wejścia do Springford Avenue Railway Station.

Zadziałałem gliniarzem i sam wskrzesiłem swojego wojaka :twisted:. Stickling Mall się trzyma choć pare razy zombie włamywały się do środka. Skan z okolicy Shearbank wygląda tak:

Obrazek

Ustrzeliłem też jednego zeda.

W Gatecombeton wróciłem do Calvert Mall, które zostało szybko odzyskane przez ludzi. W sąsiadującym z nim Challes Museum były cztery zedy na, które zużyłem nieco amunicji - jeden usunięty, drugi postrzelany. Kontemplacja ich szczątków rozsmarowanych na ścianach pozwoliła mi poznać podstawy anatomii i zyskać umiejętność surgery
Ostatnio edytowano Cz 10 sie, 2006 12:10 przez alderous, łącznie edytowano 1 raz

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 10 sie, 2006 12:07

Do Kavern Row Police Dept wdarły się zedy, trochę mnie nadgryzły i zainfekowały ale jednego ustrzeliłem, a drugiego raniłem po czym z braku amunicji ewakuowałem się do Biblioteki obok PD, która jest very heavily barricated.
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

BOLO

Chorąży

Chorąży

PostCz 10 sie, 2006 23:09

the Owsley Building
atakują nas zedy!
Jest nas tylko 5 a ich z 20. Jeden wlazł. Zatrzasnąłem drzwi.
Dzielnica:Houldenbank!
Wybiją nas co do jednego! Okrążyli budynek!

Usnąłem. Jak na razie zedy wywlekły z budynku 2 ludzi.

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPt 11 sie, 2006 10:02

Ostatnie wejście do gry przed wyjazdem... Ubity jeden zombie, wytracona cała amunicja, awans na dziesiąty poziom. Po powrocie się zabawię :twisted:.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 11 sie, 2006 10:05

Nie bardzo chce mi się już pisać. Dwie moje postacie walczą o Stickling Mall, a raczej o jej okolice, bo zedy nie mają dość sił by zagrozić Mallowi. Walka polega w równiej mierze na strzelaniu, co na barykadowaniu i leczeniu.
Trzecia postać walczy o Calvert Mall i to jest już walka o sam mall - rano był break in i z barku wystarczającej ilości AP i amunicji mogłem w zasadzie tylko barykadować. Mam nadzieję, że reszta da radę, bo to tylko jeden zed, a barykady very heavy zatrzymają kolejne zedy na jakiś czas.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 11 sie, 2006 10:10

Szeregowiec osiągnął 9-ty lvl i nakierowuję go obecnie na wszystko, co związane z NecroTechem. W Pennville utłukłem jednego i uszkodziłem innego zeda pod Methodius General Hospital i wróciłem do Voizey Drive Police Dept

Medyk ubił jednego zombiaka w Dunningwood i zatrzymał się na dłużej w Brentnall Walk School Sporo ludu śpi przez wejściami - można się potknąć wychodząc na łowy. Dopiero 4-ty lvl, ale za chwilę już będzie 5-ty :] Niemniej okolica bardzo spokojna.

Policjant Ma największe problemy, bo wciąż nie ma free running. Zdobyłem trochę exp'a w Gibsonton, ale zmuszony kurczącym się AP wróciłem do St Herman's Hospital w Rolt Heights
Obrazek

brambi

Chorąży

Chorąży

PostPt 11 sie, 2006 12:06

Właśnie uratowałem Kevern Row Police Dept przed zagładą.Do środka wlazł jeden zombi a drzwi były otwarte.Zlikwidowałem zombiaka i zamknełem drzwi.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 11 sie, 2006 12:10

brambi napisał(a):Właśnie uratowałem Kevern Row Police Dept przed zagładą.Do środka wlazł jeden zombi a drzwi były otwarte.Zlikwidowałem zombiaka i zamknełem drzwi.

Niestety, ale sporo zombie może otwierać drzwi. Drzwi są równie dobrą osłoną przed zombie, co dykta przed pociskiem z broni palnej.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 12 sie, 2006 10:15

żołnierz kontynuuje patrolowanie okolic Stickling Mall. Zombie nie atakują mallu koncentrując się raczej na okolicznych szpitalach. Z przykrością stwierdzam, że jedyny działający RP w okolicy został zabarykadowany (był wewnątrz kościoła). Rozbieranie barykad crowbarem to jednak ciężka robota. Poza tym ustrzeliłem jednego zombie i raniłem drugiego.

Gliniarz szukał zapasów w mallu. W tym miejscu genialne jest to, że kiedy zaczynałem miałem ok. 20 AP i zero ammo oraz FAKów, a teraz mam 1 AP i 28 naboi + 3 shelle oraz 2 FAKi.

Strażak wszedł do Calvert Mall i stwierdził, że jest w rękach ludzi. Nie miałem ammo i nic do roboty, więc zająłem się wyszukiwaniem FAKów i leczeniem wszystkich wokół - w sumie fajna robota, może otworzę własną klinikę...Niewiele mogę jeszcze ulepszyć postać - 55 EXP i kupuję ostatniego ludzkiego skilla.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 12 sie, 2006 12:22

thx brambi;]... see u in WIlliam av.;] jak ktoś na terenie naszego tymczasowego HQ w shuttlebank(William)
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

smola93

Porucznik

Porucznik

PostSo 12 sie, 2006 21:09

[ot]i wam sie ta gra jeszcze nie znudziła?? :] niedługo to będzie największy temat na forum ;) [/ot]

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostSo 12 sie, 2006 21:14

smola93 napisał(a):[ot]i wam sie ta gra jeszcze nie znudziła?? :] niedługo to będzie największy temat na forum ;) [/ot]

No to może założyć gdzieś oddzielne forum o UD?
Obrazek
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 12 sie, 2006 21:41

Warto? Z tego co widzę to już zaczyna się większości nudzić. Może opłacałoby się założyć jakieś forum klanowe, gdyby takowy powstał, ale wybraliście na obszar działalności tak nudną dzielnicę, że nie sądze by straczyło zapału.

Ja w to będę grał dalej, bo czasu mi to nie zajmuje, a teraz już nie czuję presji EXPienia, więc mogę się skupić na pomaganiu innym. Może założe którejś z moich postaci bloga i powyżywam się literacko - zbiera mi się na to od jakiegoś czasu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry