Teraz jest So 21 cze, 2025 16:25

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 24 sie, 2006 12:50

Aj... A ja właśnie przeszedłem mym zombiaczkiem z East Bounwood do RP w Drake Walk, licząc, że tu jest spokojniej i szybciej ktoś mnie wskrzesi.

Medyk odbył wędrówkę do Santlerville i zatrzymał się w Popham Auto Repair. Znalazł tam dwa kanistry.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 24 sie, 2006 12:59

Moi ludzie nie mają problemów z ammo. Co prawda jednemu się skończyła, ale niedługo wróci do Mallu i uzupełni braki. Natomiast mój inny człowiek aktualnie siedzący w Mallu ma kilkanaście pistoletów, ok. 13 magazynków i coś ok. 7-8 shotgunów.
Obrazek
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 24 sie, 2006 13:41

Havercroft jest pełno zombie a ja mam tylko topór strażacki. Posterunek policji oraz dużo budynków w centrum jest zniszczona bądź wogóle nie zabarykadowana. Nieciekawie :|

Ruddlebank też zaczyna się coś dziać. Poraniłem jednego zombie moim policjantem. Poszły w niego 2 magi i 2 shelle. Większość chybiło, ale troche życia mu ubyło...

StrikeFear13 said "Ah hell guys. I killed one Zed outside already, but there's still one left. Also, a Zed on Carpenter Avenue and one at the hospital. I think they may be planning something..."
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 24 sie, 2006 13:47

Slaw's ewakuował sie do Bale mall przez Yagoton, niestety Het'z w chwili zalogowania(20 seconds ago) został rozszarpany na ulicy... William avenue police depot w shuttlebank mocno opustoszał, barykady wskazują że w środku wciąż są ludzie, ale podejżewam że ich liczba spadła poniżej 20... jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wieści z okolicy dawnego HQ w shuttlebank niech da znać;]
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 24 sie, 2006 16:20

W RP na Drake Walk jeden zombiak ma brain rota, toteż nikt nie chce ryzykować marnowanie AP :/. Wcześniej, w drodze tam, zauważyłem chyba 7 zedów, którzy szlajali się po okolicy.

Kac

Porucznik

Porucznik

PostCz 24 sie, 2006 18:33

Słuchajcie mam propozycje. Zamiast pisać swoje codzienne przeżycia w stylu: "A dzisiaj sobie weszłem na serwer utłukłem trzy zombiaki i mam siusiaka w stanie erekcji", piszmy tylko ważne rzeczy*, bo szczerze mówiąc ten temat jest pełem takich wypowiedzi. Teraz by znaleźć jakąś interesującą/potrzebną informację trzeba się przekopywać przez 38 stron bzdetów.

* Ważne rzeczy to np. inwazja zombie na dzielnicę, upadek jakiegoś ważnego budynku (komisariat, szpital itp.) itd., a nie kto ile wypił piw, znalazł pistol clipów, gdzie się ewakuował.

Pozrawiam wszystkich marudzących, takich jak ja :)

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 24 sie, 2006 18:46

No rzeczywiście Kac ma rację. Popieram pomysł!
Obrazek
Obrazek

brambi

Chorąży

Chorąży

PostCz 24 sie, 2006 19:07

Pisać mi się niech co robiłem przed tem :D Rano uchroniłem William Avenue Police Dept w Shuttlebank(3 zombi do środka wlazło,a towarzysto spało).Zdobyłem Advanced Shotgun Training i wymiatam :twisted: .
Ponoć na zewnątrz posterunku dużo zombich.Tak czy siak Shttlebank jest zwykłą spokojną dzielnicą :)

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPt 25 sie, 2006 02:00

Rzeźnia na Drake Walk... Czterech debili z head shotami wpadło na tamtejszy RP i wybiło wszystkich czekających na revive'a :/.

Poranny edit: ... Tym razem jakieś n00by.
Chromolę. Idę do RP w Yagaton. Już i tak bezsensownie tracę AP na wstawanie, chociaż się przejdę :P. Jestem na Harkness Street.

Medyk siedzi w St John's Hospital w Gibsonton.

Drugi poranny edit:
Wystarczyła godzina na Harkness Street, by mnie wskrzeszono. Het'z, radzę się tam przejść ;).
Jestem już w Bale Mall... niestety, na cmentarzu w East Bounwood musiało być chłodno i wilgotno, gdyż moja postać złapała jakieś choróbsko (pewnie przeziębienie). Jeśli ktoś jest blisko, a ma Gripex lub coś innego na katar, będę wdzięczny za pożyczenie mi ;).

Remcio

Major

Major

PostPt 25 sie, 2006 10:53

Ciągle siedzę w Shuttlebank, niestety po dwóch dniach niemal cała amunicja wyniesiona z malla (nie mogłem udźwignąć nic więcej) się skończyła. Jutro po zregenerowaniu AP ruszam więc do Bale Mall i dołączę się do Waszej popijawy którą maskujecie pod nazwą "walka z zedami" ;]
Obrazek

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 25 sie, 2006 12:38

:D
co do ważnych informacji niemam nic ciekawego, bale mall w rękach ludzi shuttlebank HQ(william av.) adalej w rękach ludzi, i to by było na tyle;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Kac

Porucznik

Porucznik

PostPt 25 sie, 2006 14:41

Bez komentarza :neutral:

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 26 sie, 2006 11:23

Fort creedy padł, zedy vs ludzie 1v1, barykad brak, liczba ciał wew i nazwenątrz ok 100... szybko sie zmienia, zombiech nieubywa... szpieg padł

Bale mall w Yagoton spokojny jak zawsze, zedów mniej niż w shuttle bank...

W pescodside i dunningwood lawina wieści o big bash'u... ale trudna do zweryfikowania...

Het'z dalej czeka na reviva jeśli sie mu upiecze to jeszcze dzisiaj dotrze do balemall...

reszta działalności szpiegowskiej lokalizuje dokladne położenie big basha...
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 26 sie, 2006 11:45

StrikeFear13 said "I'm tired of these motherf***ing zombies, in this motherf***ing police station! *kicks some ass*" (22 minutes ago)
StrikeFear13 killed a zombie. (21 minutes ago) ...and another. (20 minutes ago)
StrikeFear13 said "*cracks knuckles* That's how it's done!" (20 minutes ago)

Wybaczcie ale musiałem :D
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 27 sie, 2006 09:04

W Dulston ograniczyłem nadchodzącego Big Bash'a o 3 zedy headshotami :twisted:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry