Według doniesien serwisu http://armed-assault.eu/ BIS podpisał umowę z wydawcą Armed Assault dla reszty Europy, jest nim 505 games. (...) 505 Games podpisał umowę wydawniczą z Bohemia Interactive, w celu wydania Armed Assault w Europie. (...) Wydanie Armed Assault, przez 505 Games i Bohemia Interactive w wersji na PC, jest zaplanowane na pierwszy kwartał 2007 roku.
A ja jednak wolę (zresztą pewnie nie tylko ja), aby premiera się nie opóźniała. Już tylko miesiąc został. Jeżeli premiera zostanie znowu przesunięta to kolejny już raz poznam dosłowne znaczenie słów "Tak blisko, a tak daleko"
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
"Wydanie gry będzie opóźnione tylko w tych regionach które należą do 505 games. W innych regionach (w tym w Polsce, dop. red.) Gra będzie wydana w następnym miesiącu bez żadnych opóźnien."
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem nasz polski język Już szykuję kasiorkę aby odebrać w listopadzie ArmA . Tylko ciekawe kiedy przyślą, 10-go, po 10 czy dłuuuugo po 10.
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
Mi to nie przeszkadza, i tak nie zdążę na "start" z upgradem kompa
A tak w ogóle to wolałbym nie zasysać gigantycznych patchów, jak FFUR 2006 2.5
Diego
Cz 12 paź, 2006 15:24
Powinna do Polski dojśc bardzo szybko , bo przecież Polska - Czechy nie tak daleko . Jak tylko się w Empiku pojawi to wyciągam chajs i biegiem do sklepu . Mi tam wymagania sprzętowe nie straszne