Teraz jest N 17 lis, 2019 11:42


Prosimy zgłaszać problemy z Forum

Sprawy techniczne dotyczące strony i forum.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Nazhir

Spammer

Spammer

  • Posty: 164
  • Dołączył(a): Wt 15 lis, 2005 16:12
  • Lokalizacja: Trolla Norra

PostCz 01 cze, 2006 14:35

a jak dlugo to bedzie trwalo?
Obrazek
spammuję, więc jestem
Offline
Avatar użytkownika

DeviAnCE

Major

Major

  • Posty: 611
  • Dołączył(a): So 07 sie, 2004 12:09
  • Lokalizacja: Terra

PostCz 01 cze, 2006 14:37

Nie mam pojęcia - o tym decyduje już 'ekipa zarządzająca'. Jeżeli zmienisz swoją postawę, to być może się nad tobą zlitują ;-)
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.
Offline
Avatar użytkownika

Nazhir

Spammer

Spammer

  • Posty: 164
  • Dołączył(a): Wt 15 lis, 2005 16:12
  • Lokalizacja: Trolla Norra

PostCz 01 cze, 2006 14:41

YacieK napisał(a):Na temat proszę...

nie mogę ustawić sobie avataru... w profilu zniknęło mi pole 'ustaw avatar'

przecież się grzeczni pytam - to co z tym fantem zrobimy - chyba naprawić to trzeba, nie? :mrgreen:
Obrazek
spammuję, więc jestem
Offline

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 144
  • Dołączył(a): N 31 lip, 2005 23:17

PostPt 02 cze, 2006 23:43

Widzę, że onegdaj toczyła się już dyskusja na ten temat ;) - mianowicie dyskusja w kwestii czasu, po którym odświeża się shout-box... Uważam, iż jest jest on stanowczo za krótki - a Wy?
Offline
Avatar użytkownika

Loony

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1613
  • Dołączył(a): Pt 11 mar, 2005 21:19
  • Lokalizacja: Avalon

PostSo 03 cze, 2006 00:16

Mi osobiście to nie przeszkadza, bo mam za wolnę łącze i jak chce odświeżyć to F5... ale czasem jak czytam to mi się odświeży i wtedy sie łąduje przez 15 sekund :/
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1442
  • Dołączył(a): N 01 sie, 2004 14:10
  • Lokalizacja: Starogard Gdański

PostSo 03 cze, 2006 09:47

No, najgorzej jest jak Czytasz i zacznie Ci się przeładowywać :x
Moja propozycja... Może by, indywidualny czas odświeżania SB (do ustawienia w profilu) dla każdego użytkownika ? :)
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
Offline
Avatar użytkownika

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 409
  • Dołączył(a): Śr 10 sie, 2005 13:58
  • Lokalizacja: ...i po co ?

PostSo 03 cze, 2006 10:18

Jeśli mam dużo textu do przeczytania na SB ... i by uniknąć stresujących sytuacji z odświeżaniem ...
Zaznaczam text od nieczytanego momemtu i ctrl+c ...a potem już tylko notatnik i ctrl+v ... i nie mam problemów :P
Obrazek
Offline

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 144
  • Dołączył(a): N 31 lip, 2005 23:17

PostSo 03 cze, 2006 21:32

W4tchdog, robię to samo, ale jest to bądź co bądź metoda "partyzancka" :D.
Offline
Avatar użytkownika

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 409
  • Dołączył(a): Śr 10 sie, 2005 13:58
  • Lokalizacja: ...i po co ?

PostSo 03 cze, 2006 21:38

Piromaniack napisał(a):W4tchdog, robię to samo, ale jest to bądź co bądź metoda "partyzancka" :D.


Taaa my pokolenie wychowane w pokoju tak czy siak mamy partyzantke z dziada pradziada we krwi :twisted:
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1594
  • Dołączył(a): Pn 13 cze, 2005 16:50
  • Lokalizacja: Sochaczew

PostSo 03 cze, 2006 21:56

my pokolenie wychowane w pokoju

A nie na "Muminkach"!?

Tu przyda się "trik". Mianowicie, musicie musicie przesunąć "suwaczek" ramki SB mniej więcej na poziomie tej linijki którą czytacie, gdy SB się "odświerzy" to wy przytrzymujecie LMB i... bez trudu odnajdujecie czytaną linijke... Wiem że to skomplikowane i wymaga znajomości 5 języków obcych...
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D
Offline

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 144
  • Dołączył(a): N 31 lip, 2005 23:17

PostSo 03 cze, 2006 22:13

Albo czynię to nieumiejętnie, albo ten sposób niekoniecznie działa :D.
Offline
Avatar użytkownika

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 409
  • Dołączył(a): Śr 10 sie, 2005 13:58
  • Lokalizacja: ...i po co ?

PostSo 03 cze, 2006 22:17

Bo ten sposób nie działa... bo w trakcie odświeżania suwaczek znika, ja tak mam pod FF .
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1594
  • Dołączył(a): Pn 13 cze, 2005 16:50
  • Lokalizacja: Sochaczew

PostSo 03 cze, 2006 22:37

Ale jak już się odświerzy to się pojawia i wtedy wciszkasz LMB...
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D
Offline
Avatar użytkownika

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1455
  • Dołączył(a): So 12 mar, 2005 09:56
  • Lokalizacja: wielkiego brata

PostSo 03 cze, 2006 22:44

Yyyy, nie wiele to daje w takiej postaci :P
Pozostaja dwa wyjścia:
-Kupić sobie lepsze łącze :P
-ACV [Ctrl+A,Ctrl+C,Ctrl+V :P]
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Offline
Avatar użytkownika

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 409
  • Dołączył(a): Śr 10 sie, 2005 13:58
  • Lokalizacja: ...i po co ?

PostSo 03 cze, 2006 22:48

Powiedz mi Rey'u różowiutki ...co ma łacze do czestotliwości odświeżania SB??
Barb nie kombinuj ...bo nie znami takie numery! Przez ciebie Piromaniack bedzie siedział całą noc i próbował złapać LMB suwak po odswieżeniu :twisted:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum i strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości