Mefiu napisał(a):On i w ekipie OFP (jest w niej?) i w zyciu codziennym jest nikim, wiec nie wymagajcie od niego zbyt wiele.
Pamietaj ... w internecie jesteś tylko słowem , ale to słowo swiadczy o tobie.
Jak przeczytałem twoja wypowiedź , przeanalizowałem... to nasunął mi się jeden wniosek ...
Obrażając bezpodstawnie a bezposrednio użytkownika Loony , stwierdzając publicznie "że jest nikim" , dałes mi do zrozumienia , że ty , 16 letni osobnik
nie jesteś "nikim" ... jesteś "kimś" ... tylko że jest tutaj mały haczyk ...jesteś kimś kto nie dorósł do życia w społeczeństwie ...jestes zdefektowaną jednostka , gdybyśmy żyli w mrowisku , został byś bardzo szybko wyeliminowany , odesłany do karmienia larw ... ale pokarmem , był by twój chitynowy pancerzyk. Ale niestety nie jestesmy mrówkami , tylko pasożytniczą rasa ludzką .
Zapewne urazi cię ten mój post , bo zapewne nie jestes az tak inteligentny by odebrać go jako ironie , i pewne przesłanie , ukazujące to : że tego typu wypowiedź nie została przezemnie zaakaceptowana , i nie ukazała twojej osoby w moich oczach jako osobnika wartosciowego . Niestety nie udało ci się podnieść swojej wartości kosztem obrazy loonego ...
A może się myle w swojej ocenie twojej osoby , i niestety , z powodu tego że jestem za powazny , i nie odebrałem tego jako żart ...
Odrazu informuje , że nie mam zamiaru ani ochoty wdawacsię z tobą w jaką kolwiek polemike na ten temat , więc daruj sobie też swój kometarz ...Ale zapamietaj jedno , nie lubie ludzi , którzy w tak trywialny sposób próbują się przypodobać społeczności , kosztem innego osobnika.
Sorrka Mirage że ci w temacie zafajdałem , ale jakis rok temu nie bylo na tym forum tyle ludzi , którzy za nic mają sobie dobre imie czyjeś i swoje ...
Nie ma problemu. Popieram Twoje zdanie. Jednak prosze reszte użytkowników o nie pisanie komentarzy do tego postu, tak aby nie robić OT. Ive - usunąłem Twój post. - MIR
[L] - dzieki Watch