Teraz jest Cz 03 lip, 2025 10:51

Problem z kompem

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Przemo_212

Major

Major

Problem z kompem

PostPt 15 paź, 2004 14:44

Wczoraj miałem przykrość zrobić format, każdej partycji, ze względu na to, że komp mi nie ruszał. Kiedy chciałem załączyć kompa pisało mi, że jest błąd w C:\WINDOWS\Config . Zrobiłem formata partycji C, nie pokazał się błąd, ale włączał się scan disk i po kilku sek. pojawił się napis, że dysk D nie jest sformatowany, co mi się nigdy nie przydarzyło. Musiałem zrobić formata wszystkich partycji, mimo to dlaej pojawiał się napis, że dysk D nie jest sformatowany. Usunąłem wszystkie partycje oprócz C oczywiście, i komp chodzi normalnie. To jest problem. Chciałbym wiedzieć co się stało i jak tego uniknąć.
Obrazek

Quabec

Generał

Generał

PostPt 15 paź, 2004 19:51

Ile razy czytam tego posta to za każdym razem inaczej go interpretuje :lol: - czy to nie dziwne :twisted: ?
Quabec

Przemo_212

Major

Major

PostPt 15 paź, 2004 21:50

Ja po prostu pierwszy raz miałem taki problem, i jestem jeszcze zaszokowany. Może źle to ująłem...
Obrazek

Quabec

Generał

Generał

PostPt 15 paź, 2004 22:07

ok dałem ci szanse nie sprostowałeś problemu w nasepnym poście - widze że nic z tego tematu nie będzie ZAMYKAM - ewentualne uwagi na PM
Quabec

Powrót do Off-topic