WY CHYBA NIENORMALNI JESTE¦CIE PISAłEM NA AMERYKAĂ‘SKIM FORUM CO NIEBARDZO ZNAłEM LITERKI I DOWIEDZIAłEM SIĂŠ WIĂŠCEJ NIż TU BO TUTAJ TYLKO GłOWNA ATRAKCJA ZAMYKANIE POSTĂ“W I OPCJA SZUKAJ JAK KTO¦ PROSI O POMOC TO GO WY¦MIEWAÆIE I ZAMYKACIE A JA MY¦LAłEM żE TU S¡ NORMALNI LUDZIE KTĂ“RZY PRĂ“BUJ¡ KOMU¦ POMĂ“C.
Szukaj < Tam jest wszystko (nawet więcej niz w encyklopedii PWN )
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"
to zwykły przykład zamałej ilości IQ, radze kupić Pentjuma VI 2.8
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"
No to szanowana moderacjo pierwszy raz posylam prosbe o zamknieciu i skasowaniu topicu bo jest niedosc ze nie na temat (addonow oczywiscie) to jeszcze wyzywa nas od nienormalnych
Drogi Danielu uprzedziłem co się stanie jeśli nie poprawisz pisowni i słowa dotrzymałem. Sam jestes sobie winien. Rozumiem, że mozesz miec dysleksje/dysgrafie, etc, ale to w żaden sposób Cie nie usprawiedliwia - sprawdzenie poprawności posta zajmuje kilkanascie sekund i nie wymaga to jakiegoś wielkiego wysiłku intelektualnego. Mozna tez zawsze pisać w wordzie.
Na tym forum obowiązuje nakaz pisania postów tak aby były jasne, zrozumiałe i w miare poprawnie gramatycznie(oczywiscie w granicach rozsądku). Restrując się automatycznie akceptujesz te zasady. Jeśli Cię one nie satysfakcjonują to zawsze mozesz zrezygnować z korzystania z naszego forum - jest wiele innych poswięconych tej samej tematyce.
Zamykam i przenoszę, a ewentualne zastrzeżenia prosze zgłaszać na priv.