Watchdog
<Wydzielony>
Mały offtop zrobie...no ale na problem odpowiadam....
Bo Luca sie zastanawiasz skąd twój przodek sie w wietnamie wzioł...
Ano po wojnie polacy którzy walczyli dla alintów nie mieli po co wracać do kraju ,zresztą ci ludzie nie potrafili sie potem znaleźć w tym świecie ,a mianowicie bez wojny...dlatego ,prawie cały dywizjon 303 i inne dywizjony,tak samo jak i żołnierze wstąpili w szeregi "Dog's of War" czyli najemników i wstepowali w armie rożne ,możliwe ze pracowal ten twój przodek dla rządu południowo wietnamskiego ,lub po wstapieniu do Francyzkiej Legii Cudzoziemskiej [prawie 2/3 Legii to polacy wtedy byli] ,został pilotem...
no a szyszek mnie ubiegł z tym Gorkim 17 ,aż go sobie chyba zainstaluje...
Speirs(Luca) napisał(a):Ja wam powiem szczerze możecie mi wieżyc lub nie historia ta zaczyła się jak oglądałem gazetke Auto świat czy coś takiego na jednej ze stron zauważyłem fajną gierke java VietCang helikopter czytam dalej, a okazuje się że głównym bochaterem jest nie jaki John Wierzbowski.
Zorientowałem się że moja starsza ma z domu Wierzbowska a kurat byłem u babki na wsi to się jej pytam czy był jakiś john Wierzbowski w naszej rodzinie a ona mi odpowiada był pilotem.
Wyciągneła stare wycinki z gazet gdzie był na zdjęciu ale tam tylko opisali go jako młodego 20 latniego kolesia służącego w Dywizjonie 303 brał udział w bitwie o Anglię bo mieszkał tam, w opisie tamtej gierki mówili że to jest autentczyczna historia ale babka o zadnym vietnamie nie wie , to tej pory padam tą sprawe...
Mały offtop zrobie...no ale na problem odpowiadam....
Bo Luca sie zastanawiasz skąd twój przodek sie w wietnamie wzioł...
Ano po wojnie polacy którzy walczyli dla alintów nie mieli po co wracać do kraju ,zresztą ci ludzie nie potrafili sie potem znaleźć w tym świecie ,a mianowicie bez wojny...dlatego ,prawie cały dywizjon 303 i inne dywizjony,tak samo jak i żołnierze wstąpili w szeregi "Dog's of War" czyli najemników i wstepowali w armie rożne ,możliwe ze pracowal ten twój przodek dla rządu południowo wietnamskiego ,lub po wstapieniu do Francyzkiej Legii Cudzoziemskiej [prawie 2/3 Legii to polacy wtedy byli] ,został pilotem...
no a szyszek mnie ubiegł z tym Gorkim 17 ,aż go sobie chyba zainstaluje...