Teraz jest So 04 kwi, 2026 00:44

Problem z Windowsem

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Watchdog

PostPt 10 wrz, 2004 13:06

Albo zobacz co sie dzieje z explorerem... bo to on jest głównie odpowiedzialny za zamykanie systemu.....mozliwe ze masz jakies plugastwo,tak jak Chawok napisał... czyli skan antyvirem...mozebyć nawet online z www.bezpieczenstwo.onet.pl najlepszy cheba z dostepnych skanerów online ,tez z websidów antywirów się do niego nie umywają...
Kolejna propozycja która mnie zaskoczyła z podobnym problemem...było najzwyklejsze zdefragmentowanie dysku....

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostPt 10 wrz, 2004 13:09

Skoro tak, to znaczy że ma jakąś "kulę u nogi", tzn. że w pamięci pozostają programy które uniemożliwiają wyłączenie Wina za pierwszym razem. Sprawdź co startuje razem z systemem, powyłączaj niepotrzebne programy, przeleć dysk Ad-awar'em, zrób defragmentację itp. Jeśli to nie pomoże - zrób reinstall, tak jak pisał HAVOC, ale pamiętaj że robiąc to stracisz cały rejestr i będziesz musiał instalować wszystko od nowa (mimo iż programy pozostaną zanistalowane). Takie są uroki robienia nakładek na Wina XP.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 10 wrz, 2004 14:06

U mnie np. taki stan powodował IE... zacząłem korzystać z mozilli, nie uruchamiałem IE i jest git :spoko:
Obrazek

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPt 10 wrz, 2004 22:09

Wszystko jest juz ok. powodem był program Ad-aware.

SiD

Major

Major

PostPt 10 wrz, 2004 23:10

chyba powód zniwelował ad-aware :P Bo jeżeli inaczej to jakiś kulawy on był.
Poprzednia strona

Powrót do Off-topic