Rainbow napisał(a):Nie, jednak z 3.
polemizowałbym
Ostatnio na Discovery o tym było
to już mówi samo za siebie
i pokazali nagranie z kamery cyfrowej
że jak?! Kennedy to dawne czasy!
jak jakis widz to nagrywal i bylo w super jakosci dokladnie widac
haha - jakby było dokładnie widać, to by nie kłócono się o szczególy zamachu przez tyle lat.
i slychac z ktorych kierunków strzelano do Kennediego.
teraz to mnie rozwaliłeś ten widz musiałbyć z przyszłości, bo jak na głupią kamerę (tzn cyfrową
Jak na mój gust, to tylko odbicie fali dzwiękowej od okolicznych budynków sprawił wrażenie nowych dźwięków. Troche rozwagi. Przecież to nie był nawet system dźwięku kodowany w stereo! A dźwięk był beznadziejny w tamtych latach, nie wspominając o obrazie. Pamiętaj, że to USA za kadencji JFK!
Ja słyszałemże aż z 6 Uśmiech krzywy różny kalber z różnych miejsc
heh, to masz niezły słuch, wręcz ponadprzeciętny, bo słyszysz strzały pocisków wystrzelonych w jakimś innym miejscu.
Czy gra jest niemoralna? Chyba troche za mocne swierdzenie - to raczej odzwierciedlenie reali dla fanatyków morderstwa John'a K. Aczkolwiek nie skupia mojego zainteresowania. Pozatym to nie jest gra tylko symulacja. To nie jest snajper który dostaje punkty za zabijanie prezydentów, tylko zwykła symulacja.
Też to oglądałem...ale w jakiejś gazecie opublikowano do czego Polacy doszli w tej sprawie...amerykanie wcześniej też chyba...tak myślę...ale nie ujawniali prawdy...
nie rozumiem
Remcio napisał(a):Podobno do zamaczu przyczynili się też kierowcy, sam układ pojazdów też podobno był ustawiony w taki sposób aby żadna z kamer jadąca w kolumnie nie mogła efektywnie zfilmować zamachu...
BZDURA! Typowa nadinterpretacja! Jak mordercy mieliby mieć wpływ na cały przebieg trasy? To że akurat było jak było, nie świadczy o niczym. I co ma kierowca do kursu?!@ Co to za kamery jadące w kolumnie? To tak jakby stwierdzić, że piorun uderzył w drzewo, bo tak sobie zaplanował ogrodnik.
a pozatym nikt nie powiedział czyje to było nagranie.