Teraz jest Śr 16 lip, 2025 00:35

Potrzebny wspólnik do stworzenia serwisu

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Kac

Porucznik

Porucznik

PostŚr 01 cze, 2005 20:14

SiD on nam jeszcze pokaże i jego www.ofpgolebaby.prv.org.com.pl na jeszcze pokażą jak się robi strony.

BTW ten konkurs na największego ogóra forum chyba nie jest takim złym pomysłem :twisted:

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 01 cze, 2005 20:16

w ofp wszystko co miało być zrobione już dawno zostało zrobione, więc trudno jest wnieść coś nowego do światka naszej gry.

ja sam z ciężkim sercem przyznam (:P) że aby konkurować z OFPC trzeba nielada wysiłku niestety mnie po 2 miesiącach odechciało się wszystkiego, zrobiłem reaktywacje ale niedługo po niej chęci znów odeszły i serwis upadł.
Obrazek
the most hated polish ofp player...

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 01 cze, 2005 20:28

Dokładnie... pozatym na sukces OFPC PL pracowało kilkadziesąt osób... a ty to chcesz robić w 2 osoby ? powodzenia :neutral:
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

MaRcin

Major

Major

PostŚr 01 cze, 2005 20:30

niech robi jego sprawa, ale z takim nastawieniem to... będzie ciekawe... nawet bardzo...
Good Times Gone

Mitnic

Chorąży

Chorąży

PostŚr 01 cze, 2005 21:03

A potem znowu powstanie socjalistyczne forum OFP i wszyscy beda miec sie z czego posmiac
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC

D@ri0

Kapral

Kapral

PostŚr 01 cze, 2005 23:19

O Lol trzeba mieć najpeiwrw jednego wspólnika, aby miec trzech. Zawsze trzeba spróbować - kto nie gra ten nie wygra. A jPortal dałem do przykładu (może być php-nuke , fusion albo sami mozemy napisać skrypt. Początki są najczęściej trudne ale puźniej jest fajnie mieć taki serwis. Najpierw coś pomyślcie zanim cos napiszecie. A co do piractwa ... rozumiem to że potępiacie piractwo, ale jak lezy jakaś płytka na półce zawsze można ją sprawdzić. Na tej akurat było OFP. Jeśli jest ktoś konkretnie chętny to GG:
3830261
Alah akbar.

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostŚr 01 cze, 2005 23:34

D@ri0 napisał(a):... Najpierw coś pomyślcie zanim cos napiszecie...

Tobie życze to samo :twisted:

D@ri0 napisał(a):... ale jak lezy jakaś płytka na półce zawsze można ją sprawdzić. Na tej akurat było OFP...

Czyli ten serwis byłby z metody "1-2-3 dziś zostaniesz wgrany ty"... powodzenia.

Gram w OFP prawie od wydania i nie wydaje mi się abym był w stanie zrobić stronę o tej grze... (pod względem materiałów).

Hmmm... Nie wiem kto miał jakiś problem ze zrozumieniem dlaczego założyciel strony powinien mieć orginalne OFP, ale... jeśli chcesz coś zrobić to dobrze było by wiedzieć jak to wygląda i czym się to tak naprawde je... prawda?

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 01 cze, 2005 23:37

Dobra odczepcie się już od niego :) Nie wiemy przecież czy zrobi fajną stronke o OFP jeżeli jej nie zrobi, tak więc niech robi :twisted:

Serwisów o OFP nigdy nie za wiele, a to czy ma pirara, czy nie to już jego sprawa.

D@ri0 jak chcesz to rób serwis, nikt ci tego nie zabrania ja życze ci powodzenia, bo długa droga przed tobą :) ja polecam ci zrobić strone o Edycji, Kampaniach ablo Addonach tak jak ktoś tam ci już radził :D

BTW: Tu masz stronke o HTML/PHP i przydatne skrypty >>> http://www.webhelp.pl/
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Mitnic

Chorąży

Chorąży

PostCz 02 cze, 2005 08:15

Dario, a masz serwer do tego ? :lol: Czy jestes nastepnym który uwarza ze lycos to bardzo fajna rzecz :lol:
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC

SiD

Major

Major

PostCz 02 cze, 2005 11:45

To normalne, jak miałem 14 lat tez miałem poronione pomysły, wielkie ambicje i zerowe pojęcie na temat tego co piszę. Tylko nie wiedziałem, że można aż w takim stopniu się angażować w poronione pomysły skazane na klęske. To tak jakbym teraz podjął decyzje o tworzeniu firmy produkującej serki homogenizowane, bo dziś widziałem jak ktoś jadł takowy.

Berna

PostCz 02 cze, 2005 15:46

w ofp wszystko co miało być zrobione już dawno zostało zrobione, więc trudno jest wnieść coś nowego do światka naszej gry.

I spier***ne w dodatku nie odwracalnie :lol:
Coś nowego można wnieść, ale nie w tak gigantycznych rozmiarach jak kolega Dario proponuje.
Ktoś napisał, że mógłby skupić sie na MP, uważam że to dobry pomysł.
Multiplayer OFP nie ma swojego gniazdka, w postaci jakies strony która obejmowałaby tylko ten zakres, więc kolego Dario byłbys pierwszym.
Być moze twoj pomysł miałby sens gdybyś swój serwis zrobił o grze OFP2..., ale taki serwis ma już od dłuzszego czasu OFPman.

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 cze, 2005 15:48

Berna napisał(a):Ktoś napisał, że mógłby skupić sie na MP, uważam że to dobry pomysł.
Multiplayer OFP nie ma swojego gniazdka, w postaci jakies strony która obejmowałaby tylko ten zakres, więc kolego Dario byłbys pierwszym.
.

No jak nie ma?

http://www.ofp.mao.pl/

A to co? :-)

Berna

PostCz 02 cze, 2005 15:55

To przepraszam :spoko:
W takim razie Dario... nie masz za dużego pola manewru :twisted:

sjojok

Major

Major

PostCz 02 cze, 2005 16:15

Może np. zrobić polskie centrum edytora misji do ofp zamieścić tam np. scrypty i porady w edytorze

Oscypek

Major

Major

PostCz 02 cze, 2005 16:19

Może np. zrobić polskie centrum edytora misji do ofp zamieścić tam np. scrypty i porady w edytorze

Polskie ofpec.com :] ? Byłoby nieźle, tylko, że bez Resistance, to tak wiele skryptów by nie napisał :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic