Teraz jest Cz 03 lip, 2025 11:16

Ach ci amerykanie....

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 21:37

Ano właśnie dyskusje na tym forum prowadzą donikąd. W USA oczywiście nie ma tolerancji (ciekawe gdzie jest w takim razie?). A USA nam nie pomoże, bo...bo takie mam przeczucie...bo szczerze w to wątpie...no co ty chyba nie wierzysz żeby pomogli itd... Równie dobrze mógłbym dyskutować z prałatem Jankowskim o tolerancji. Jak dla mnie temat kwalifikuje się do zamknięcia - nic mądrego z tego nie wyniknie.

BTW hamerykanie tak skutecznie wykradli stealth sowietom że ci do dzisiaj go nie mają :lol:

Jakiś czas temu sugerowałem zamknięcie tematu ze względu na potencjalną konfliktowość. Bardzo na mnie za to najechano. Mam nadzieję że osoby które tak wtedy krytykowały moją propozycję są obecnie kur***ko zadowolone - łocz już ma do Jerry'ego pretensje.

SiD

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 21:46

Ruscy już mają stealth podobno, ale coś ten samolot, który z tego korzysta nie działa

MaRcin

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 21:48

nie wiedzą w której bazie stoi :rotfl2:
Good Times Gone

SiD

Major

Major

PostPn 11 paź, 2004 21:54

A może jednak działą? Nie jestem pewien.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 11 paź, 2004 21:59

SiD napisał(a):A może jednak działą? Nie jestem pewien.

Nie martw się oni (tj. Rosjanie) też jeszcze nie są pewni - okaże się w chwili wejścia we wrogą przestrzeń powietrzną :wink:
Ostatnio edytowano Pn 11 paź, 2004 22:00 przez alderous, łącznie edytowano 1 raz

wowo

Kapral

Kapral

PostPn 11 paź, 2004 22:00

Tu jest link, który rzuca światło na sprawę: [AMG rulez! :twisted: ]

http://robocat.users.btopenworld.com/su37.htm

Marshal

Major

Major

PostWt 12 paź, 2004 06:59

Wojtek napisał(a):a ja kochma amerykę z kolei nie nawidzę polski:d

Zbanuj go ktoś....
Obrazek

Paweł

Chorąży

Chorąży

PostWt 12 paź, 2004 10:24

B@rtek napisał(a):Buhahahaha tolerancja w ameryce ?? No to się uśmiałem dzięki za rozweselenie mi wieczoru :twisted: :-)

Mam pomysł, może zeskanuje fajny artykuł z ostatniego "Forum" (taki dwutygodnik - najlepsze artykuły z prasy światowej) - jest tam sporo o tolerancji w Ameryce?

Co myślicie?

Jon

Generał

Generał

PostWt 12 paź, 2004 14:18

@Paweł
Jestem za :]

@Bartek
A podobno technologie stealth amerykańscy szpiedzy wykradli ruskim.

A amerykanie polecieli na księżyc za całkiem darmo. Autostopem. Tak słyszałem. :rotfl2:

Co do wypowiedzi imć Stormshadow'a, to się wstrzymam od komentarza.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostWt 12 paź, 2004 14:46

To moze jeszcze zydokomuna?
A wiecie kto trzesie Polska?
Mafia,
Rydzyk,lpr i rydzykjugend (zwane Młodziez Wszechpolska)
KrK

Jon

Generał

Generał

PostWt 12 paź, 2004 14:57

Zapomniałeś o Renatce vel złoty warkocz :rotfl2:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Wojtek

Major

Major

PostWt 12 paź, 2004 15:47

Marshal: za co? za to,że piszę !P!olska z małej i jej nie lubię :grin: i nie przyczepiaj się do zamienioncy 2 liter bo jak zacznę szukać to u Ciebie też coś znajdę:/

edit: no proszę 1 post i już znalazłem:
Marshal :
"!był by! jakiś militarny zlot - moja propozycja to Darłowo..."
taaa
Ostatnio edytowano Wt 12 paź, 2004 16:46 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostWt 12 paź, 2004 16:33

Jonez co do której mojej wypowiedzi??

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 12 paź, 2004 18:39

Wojtek napisał(a):Marshal: za co? za to,że piszę !p!olska z małej i jej nie lubię :grin: i nie przyczepiaj się do zamienioncy 2 liter bo jak zacznę szukać to u Ciebie też coś znajdę:/

A co to kogo obchodzi? Na forum obowiązuje nakaz pisania postów zgodnie z zasadami języka polskiego i jawne łamanie ich nie będzie tolerowane. A już napewno pisanie nazwy "Polska" mało literą... Co innego zrobić przypadkowy bład a co innego robić błędy z premedytacją.... Błąd poprawiony i stanowczo odradzamy przywracanie wersji z błędem :] Chcesz manifestować swą nienawiśc do swojego kraju to rób to w inny sposób... :]

BTW skoro tak nie lubisz polski to co robisz na polskim forum? I czemu piszesz w polskim języku...? Przeciez nikt Cię do tego nie zmusza... :]

Watchdog

PostWt 12 paź, 2004 19:36

łocz już ma do Jerry'ego pretensje.

Co znowu ja!!...jak nie ma na kogo co zwalic,to akurat się łocz napatoczy...
Zresztą do Jerrego za nic pretensji nie mialem i nie mam ,a napewno to nie doniego pretensje za prostatctwo w tym temacie nie mam, bo on nawet sie tu nie wypowiadał... a ty aldek wiesz o kogo chodzi ...

Temat jest tak za przeproszeniem debilny...a wasze wypowiedzi miałkie i nie poparte zadnymi dowodami ,żadna powtarzam żadna wypowiedż za i przeciw ameryce w tym ptemacie nie była zgodna z realiami panujacymi w tym kraju , i zasadami jakimi ten naród sie kieruje...wszystko to sa wasze przypuszczenia i wymysły. Na niczym innym nie opieracie swoich wypowiedzi.
Co gorsza temat powoli przeistacza sie w "onetowskie" komentarze do przedmówcy... typu : "A ty kupujesz tania odzież" ,"ty zrobiles błąd ort. w tym miejscu to jestes do d*** " (All reserved by onet)....

WNIOSKUJE ZA ZAMKNIĂŠCIEM TEGO TEMATU, który wywołuje klutnie miedzy userami -a o tym regulamin mówi.

Po drugie...Ameryka jest ho ho ho ho daleko bardzo stąd a nawet kawałek dalej ,i nic mi do tego kraju , za przeproszeniem "delikatesów" gó*** mnie obchodzi jak tam się żyje ,jak tam się mieszka ,jak tam się uczy,pracuje je śpi i bawi ... interesuje mnie to jak w przyszłosci będzie mi sie żyło w moim ojczystym kraju , i jakie problemy mnie tu na miejscu czekają.
Jestem dumny że jestem Polakiem ... Jestem dumny z historii Polski i Polaków.
I za nic na świecie nie zamienil bym ją na historie która ma 200lat i w której jedynymi momentami godnymi odnotowania są: Wojna o Niepodległość ,Wojna Secesyjna ,Exterminacja Indian i Al Capone
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic