łocz już ma do Jerry'ego pretensje.
Co znowu ja!!...jak nie ma na kogo co zwalic,to akurat się łocz napatoczy...
Zresztą do Jerrego za nic pretensji nie mialem i nie mam ,a napewno to nie doniego pretensje za prostatctwo w tym temacie nie mam, bo on nawet sie tu nie wypowiadał... a ty aldek wiesz o kogo chodzi ...
Temat jest tak za przeproszeniem debilny...a wasze wypowiedzi miałkie i nie poparte zadnymi dowodami ,żadna powtarzam żadna wypowiedż za i przeciw ameryce w tym ptemacie nie była zgodna z realiami panujacymi w tym kraju , i zasadami jakimi ten naród sie kieruje...wszystko to sa wasze przypuszczenia i wymysły. Na niczym innym nie opieracie swoich wypowiedzi.
Co gorsza temat powoli przeistacza sie w "onetowskie" komentarze do przedmówcy... typu : "A ty kupujesz tania odzież" ,"ty zrobiles błąd ort. w tym miejscu to jestes do d*** " (All reserved by onet)....
WNIOSKUJE ZA ZAMKNIĂŠCIEM TEGO TEMATU, który wywołuje klutnie miedzy userami -a o tym regulamin mówi.
Po drugie...Ameryka jest ho ho ho ho daleko bardzo stąd a nawet kawałek dalej ,i nic mi do tego kraju , za przeproszeniem "delikatesów" gó*** mnie obchodzi jak tam się żyje ,jak tam się mieszka ,jak tam się uczy,pracuje je śpi i bawi ... interesuje mnie to jak w przyszłosci będzie mi sie żyło w moim ojczystym kraju , i jakie problemy mnie tu na miejscu czekają.
Jestem dumny że jestem Polakiem ... Jestem dumny z historii Polski i Polaków.
I za nic na świecie nie zamienil bym ją na historie która ma 200lat i w której jedynymi momentami godnymi odnotowania są: Wojna o Niepodległość ,Wojna Secesyjna ,Exterminacja Indian i Al Capone