Teraz jest Pn 15 cze, 2026 15:12

Top musik-kicz-pl

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Kto wg Ciebie jest obecnie najbardziej kiczowaty

KombII
2
5%
Wilki
1
3%
Rubik
3
8%
Mezzo
4
11%
Ich Troje
3
8%
Virgin (czy wagina, czy jakos tak)
3
8%
Gosia Andrzejewicz (ta od Zbyszka)
10
26%
Papa dance
1
3%
ci wyzej są spoko
0
Brak głosów
są w Polsce większe ewenementy
11
29%

Liczba głosów : 38

• Autor
  • Wiadomość

helmutt

Kapral

Kapral

PostPn 12 lut, 2007 07:57

Pamiętam, że jak ja byłem w wieku "nastoletnim" to śpiewanie podczas koncertów z playbacku było dla zespołu czymś w rodzaju "samobójstwa artystycznego", gdy taki fakt miał miejsce i się wydał - zespół i jego menedżer mieli przesrane w mediach, u fanów i ogólnie.
Dziś - to normalne (?) i nikt z tego powodu historii nie robi. Fani takiej Mandaryny czy Brodki płacą grubą kasę za bilet po to by zobaczyć jak ich idolka rusza ustami jak szczupak wyjęty z jeziora, wywija dupskiem i trzęsie cycami i posłuchać hitów puszczanych z tasmy. To jest skandal i żenada. Ale taką mamy polską scenę muzyczną. A będzie jeszcze gorzej - do nagrywania płyt przygotowują się "tuzy" polskiego filmu - Małaszyński, Zakościelny... Słusznie prawił nieodżałowanej pamięci Tomasz Beksiński - "Polska muzyka to wyrób czekoladopodobny".
Obrazek

Clon

Major

Major

PostPn 12 lut, 2007 16:14

Małaszyński też? Niesamowite...

lol

Jon

Generał

Generał

PostPn 12 lut, 2007 16:35

Tysiącom nastolatek znów będzie robić się mokro, gdy tylko będą mogły posłuchać głosu prawie tak seksownego jak mój
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

helmutt

Kapral

Kapral

PostWt 13 lut, 2007 06:55

Cloneus napisał(a):Małaszyński też? Niesamowite...

lol

Tak, tak - ta "męska lalka barbi numer dwa" polskiej kinematografii dołączy do grona piosenkarzy, juz pono ma gotowych kilka piosenek. O "męskiej lalce barbi numer jeden" (Zakościelnym) też cos słyszałem, że ma "zawyć".
Obrazek

Clon

Major

Major

PostWt 13 lut, 2007 19:57

O! To może ja zacznę swoją "oszałamiającą" karierę muzyczną od występu w reklamie Nivea (C) Young (TM), okey? Na pewno będę miał miliony fanek.

traffix

Chorąży

Chorąży

PostWt 13 lut, 2007 20:46

Hehe, tak naprawdę mało jest w Polsce muzyków nierockowych i niehip-hopowych którzy coś dobrego zapodają, chodź teraz na Topie ta Ania jest czy jak jej tam.

W każdym razie, jakoś nie widzę polski nawet na Eurowizji, wszystkie propozycje to nędzny chłam i większość z nich pasuje do tej ankiety. Jak już nie ma nic innego to głosuję na Andrzelę Gosiejewicz... nienawidzę jak śpiewa a jej twarz mnie przeraża, bleee...
Poprzednia strona

Powrót do Off-topic