Odczep się od żydów. żydzi swoje przecierpieli, zresztą ja do nich nic nie mam.
No faktycznie, ot, tak przypadkowo trzymasz w avatarku szyderczą naszywkę identyfikacyjną żydów którą to wymyślili Hitlerowcy. No co, jakby się tak przejść w pobliżu jakiejś synagogi to z pewnością rzuciłby sie na nas dzikie tłumy pragnące wyrwać Ci tą naszywkę aby ją ponosić i powspominać stare dobre czasy.
Azjatów nienawidzę z całego tego ich podlizywania się Staremu Kontynentowi i Ameryce! Banda łobuzów. Skąd mamy mafie wietnamskie w Polsce? Przez to, że przyjechali! Narozpi[bluzg] we własnym śmietniku to teraz chcą nam zrobić taki bajzel!
Jakieś przykłady? Nie? Ah, no faktycznie, przecież jakbym mógł zapomnieć o jakimś
Tajemniczym ¬ródle Prawdy Objawionej (™)(aka Fakt i innego tego typu brukowce). Jak na razie to jest jakieś popierdolone wyładowanie nienawiści na pierwszych lepszych osobach które znalazły się w zasięgu twoich łapek. Równie dobrze mogę Ci tu wyjechać z tekstem że nienawidzę twojej całej rodzinki i najchętniej spaliłbym ich na stosie za różne wyimaginowane krzywdy jakie to oni mi wyrządzili.
Co do drugiej części wypowiedzi, od kiedy to Ci przyszło ustalać co jest moralnie poprawne a co pojebane (wg.
Mojego Widzimisię (™)). Może przyjmijmy od razu że powinniśmy żyć według stricte narodowych dogmatów Dmowskiego i spółki co by Polska żyła długo i dostatnio a serca nasze oczyściły się z zepsucia zachodu? No po co nam zagraniczne produkty? Po co nam zagraniczne wsparcie i członkostwo w zagranicznych instytucjach...? No po co? Przecież razem z naszym wschodnimi wiodącymi prym w odnowie narodowej można by było zapoczątkować nowy, lepszy, ład - wolny od Ameryki, wolny od komerchy (ah Ci kapitaliści

) i chorych obcych kultur które z butami wkraczają na nasz kochany kraj za który nasi ojcowie przelewali krew pragnących szerzyć swe degeneracyjną działalność...