Teraz jest Pn 07 lip, 2025 19:14

Wesołego dnia Walentego.....

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

HAV

PostŚr 14 lut, 2007 21:43

Wystarczy tych teorii spiskowych...

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 21:48

Azjatów nienawidzę z całego tego ich podlizywania się Staremu Kontynentowi i Ameryce!

żal, kto im się nie podlizuje? Gówno nie argument

też. łapią młodzież swoimi "mangami", "anime" i innym shitem! Wszyscy mówią "Japan is awesome", a NIE JEST!

Nie chcesz nie oglądaj. Jesteś mało ambitny, nietolerancyjny i nie szanujesz innych...

Homoseksualistów nienawidzę dlatego, że jest to nie moralne żenić się z osobą o takiej samej płci.

A co Cie obchodzi co inni robią? To ich problem. Chcą być razem to będą a ty im nie masz prawa złego słowa powiedzieć. żałosny jesteś
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 21:49

Odczep się od żydów. żydzi swoje przecierpieli, zresztą ja do nich nic nie mam.

No faktycznie, ot, tak przypadkowo trzymasz w avatarku szyderczą naszywkę identyfikacyjną żydów którą to wymyślili Hitlerowcy. No co, jakby się tak przejść w pobliżu jakiejś synagogi to z pewnością rzuciłby sie na nas dzikie tłumy pragnące wyrwać Ci tą naszywkę aby ją ponosić i powspominać stare dobre czasy.

Azjatów nienawidzę z całego tego ich podlizywania się Staremu Kontynentowi i Ameryce! Banda łobuzów. Skąd mamy mafie wietnamskie w Polsce? Przez to, że przyjechali! Narozpi[bluzg] we własnym śmietniku to teraz chcą nam zrobić taki bajzel!

Jakieś przykłady? Nie? Ah, no faktycznie, przecież jakbym mógł zapomnieć o jakimś Tajemniczym ¬ródle Prawdy Objawionej (™)(aka Fakt i innego tego typu brukowce). Jak na razie to jest jakieś popierdolone wyładowanie nienawiści na pierwszych lepszych osobach które znalazły się w zasięgu twoich łapek. Równie dobrze mogę Ci tu wyjechać z tekstem że nienawidzę twojej całej rodzinki i najchętniej spaliłbym ich na stosie za różne wyimaginowane krzywdy jakie to oni mi wyrządzili.

Co do drugiej części wypowiedzi, od kiedy to Ci przyszło ustalać co jest moralnie poprawne a co pojebane (wg. Mojego Widzimisię (™)). Może przyjmijmy od razu że powinniśmy żyć według stricte narodowych dogmatów Dmowskiego i spółki co by Polska żyła długo i dostatnio a serca nasze oczyściły się z zepsucia zachodu? No po co nam zagraniczne produkty? Po co nam zagraniczne wsparcie i członkostwo w zagranicznych instytucjach...? No po co? Przecież razem z naszym wschodnimi wiodącymi prym w odnowie narodowej można by było zapoczątkować nowy, lepszy, ład - wolny od Ameryki, wolny od komerchy (ah Ci kapitaliści ;/) i chorych obcych kultur które z butami wkraczają na nasz kochany kraj za który nasi ojcowie przelewali krew pragnących szerzyć swe degeneracyjną działalność...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Severb

Porucznik

Porucznik

PostŚr 14 lut, 2007 21:51

reyhard napisał(a):poprawne a co pojebane (wg. Mojego
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 21:52

a teraz przekroczyłeś totalny szczyt... hyh...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 21:53

Severb napisał(a):
reyhard napisał(a):poprawne a co [b]pojebane[b] (wg. Mojego

I co, to tyle jeśli chodzi o twoją argumentację? Skończyły sie pomysły na nowe globlane intrygi to czas zmienić front na taki na którym mamy lepszę szanse na zwycięstwo :lol:?
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Severb

Porucznik

Porucznik

PostŚr 14 lut, 2007 21:59

Nie, nie brak mi słów tylko nie mam zamiaru znowu pisać by było to skasowane.
Jak już Havoc napisał "Wystarczy tych teorii spiskowych..." bo się offtop robi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 22:07

Severb napisał(a):Nie, nie brak mi słów tylko nie mam zamiaru znowu pisać by było to skasowane.

Może zamiast bawić się w moderatora sam się zastosujesz do zaleceń tych służb co nieustanie starasz się naśladować?
Ah, i rozumiem że nie bez powodu zacytowałeś tu wypowiedź Havoc'a :hmmm: No rozumiem, skoro twoja odpowiedź nie może być niczym innym jak teorią spiskową opartą na swojej swawolnej wyobraźni to ok, nic więcej się po tobie spodziewać raczej nie można by było.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 22:08

Severb napisał(a):Nie, nie brak mi słów tylko nie mam zamiaru znowu pisać by było to skasowane.

ty i ta twoja hipokryzja...
Weź wyjdź, i zamknij za sobą drzwi poprostu...
Obrazek

TomixKam

Kapral

Kapral

PostŚr 14 lut, 2007 22:11

:neutral: ... Wszystkiego najlepszego dla was i dla waszych Walentynek :spoko:
"Przewage mają ci, którzy polegli, ponieważ oni już nie odczują bólu i nie umrą..."
NN

Clon

Major

Major

PostŚr 14 lut, 2007 22:19

łał, bardzo miło się zrobiło.

Severb

Porucznik

Porucznik

PostŚr 14 lut, 2007 22:22

Jak co dzień :)
I'm intollerant and I'm proud of it.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

traffix

Chorąży

Chorąży

PostŚr 14 lut, 2007 22:27

Homoseksualistów nienawidzę dlatego, że jest to nie moralne żenić się z osobą o takiej samej płci.

Niemoralna to jest ta wypowiedź, prawdziwy "moralny" człowiek ceni sobie tolerancyjność... poza tym, Homoseksualista (tudzieź Hetero, Bi i Aseks) nie wybiera orientacji. To tak jakby oskarżało się kogoś o to że np. lubi schabowe z mlekiem i to nie moralne. (ale przykład xD)

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 22:32

już wcześniej było widać jakim jesteś wartościowym człowiekiem...
Obrazek

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 14 lut, 2007 22:35

Severb napisał(a):Jak co dzień :)

Jak już Havoc napisał "Wystarczy tych teorii spiskowych..." bo się offtop robi. :mrgreen:?

O, to dobrze, przynajmniej będziesz wiedział następnym razem za co dostaniesz bana/warna gdy w nim będzie wpisane że nie toleruje się tu głupoty.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic