Teraz jest Pt 19 cze, 2026 12:22

Spotkanie forumowiczów - czy to wykonalne ?

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 20:20

MIG25_RADEK napisał(a):to by był dobry test umiejętności z OFP tylko źe na serio

Tobie się chyba kompletnie zatarła granica między rzeczywistością a grą :/ Powiedz mi, czy ty zdobyłeś umiejętności zołnierza w tej grze???? Jesli tak twierdzisz to ci współczuje... Bo jedynym miejscem gdzie mozesz zdobyć te umiejętności jest prawdziwe życie... A nie gra... Bógwie jak realistyczna ona jest... Paint Ball daje juz jakąś namiastke tego.. Ale to i tak nie jest to samo co prawdziwa wojna :|
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 20:40

Wiesz, mnie tam się na wojnę nie spieszy :]
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 20:49

A komu się spieszy???? :P Ja jak grałem w Paint Balla to dostałem w Bark i w Udo... Gdyby to była ostra amunicja bym może przeżył, ale tylko pod warunkiem, ze Medyk byłby.... :| Tak to bym zginął...
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 20:55

Mrocz napisał(a):
MIG25_RADEK napisał(a):to by był dobry test umiejętności z OFP tylko źe na serio

Tobie się chyba kompletnie zatarła granica między rzeczywistością a grą :/ Powiedz mi, czy ty zdobyłeś umiejętności zołnierza w tej grze???? Jesli tak twierdzisz to ci współczuje... Bo jedynym miejscem gdzie mozesz zdobyć te umiejętności jest prawdziwe życie... A nie gra... Bógwie jak realistyczna ona jest... Paint Ball daje juz jakąś namiastke tego.. Ale to i tak nie jest to samo co prawdziwa wojna :|

Chodziło mi o umiejętności taknyczne i umysłowe chodzi o myślenie, anie umiejętności fizyczne KPW
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
Poprzednia strona

Powrót do Off-topic