Ma ktoś może F/A 18 super hornet (nie chodzi mi o dodatek do ofp tylko taką gre!!) bo ja mam z nim problem. Instaluje go a gdy włączam trening i jakąś misje w nim to wgrywa się i nagle wyskakuje błąd . Wygląda on tak Wie ktoś jak sobie z tym poradzić???????? Proszę o szybką odpowiedź!!
Ostatnio edytowano N 19 wrz, 2004 14:34 przez michal, łącznie edytowano 1 raz
Kolego, witamy na forum. Po pierwsze, proponuję się zapoznać z regulaminem Po drugie, zanim spytasz, powiem ci, że rodzaj tematu, to to coś co jest do zaznaczenia między Tematem, a jego treścią, trzeba wybrać rodzaj tematu adekwatny do zawartości topica. Po 3, ten topic powinien się znaleźć w addonach.
Odpowiedzi na twoje pytanie niestety nie znam, u mnie problem nie występuje.
“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.” ~ Ronald Reagan
HAV
N 19 wrz, 2004 15:00
A dokladniej to gra nazywa się F/A 18E Super Hornet. Miałem to kiedyś, niestety płytkę szlag trafił - jeden z lepszych symulatorów jaki miałem. Co do wymagań to latał u mnie na celku 600 MHz, Rivie TNT 2 32 MB i 256 albo 128 megsach RAM'u - nie pamiętam już - poblemów nie miałem żadnych.
Jonez mam procka Celeron 466 , 128 ramu , 8 GB twardziela , Rozdzielczość 1024 x 768 , 16 kolorów na pulpicie , Directa 8.1. To ktoś pomoże mi??
HAV
Pt 24 wrz, 2004 13:02
michal napisał(a):Jonez mam procka Celeron 466 , 128 ramu , 8 GB twardziela , Rozdzielczość 1024 x 768 , 16 kolorów na pulpicie , Directa 8.1. To ktoś pomoże mi??
Proponowałbym zmniejszyć rozdziałkę (max 800x600 - więcej bym nie ryzykował). Sam w to grałem w 800x600, a kompa miałem mocniejszego (patrz post wyżej). Nie pamiętam czy F/A-18E Super Hornet miał gdzieś w opcjach możliwość zmiany wyświetlania (D3D, OpenGL etc.) - jeżeli tak, to doradzam zmianę.