Teraz jest So 15 mar, 2025 12:37

Problem z F/A 18 Super Hornet

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

michal

Szeregowy

Szeregowy

Problem z F/A 18 Super Hornet

PostN 19 wrz, 2004 14:26

Ma ktoś może F/A 18 super hornet (nie chodzi mi o dodatek do ofp tylko taką gre!!) bo ja mam z nim problem. Instaluje go a gdy włączam trening i jakąś misje w nim to wgrywa się i nagle wyskakuje błąd :/ . Wygląda on tak Obrazek Wie ktoś jak sobie z tym poradzić???????? Proszę o szybką odpowiedź!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano N 19 wrz, 2004 14:34 przez michal, łącznie edytowano 1 raz

Jon

Generał

Generał

PostN 19 wrz, 2004 14:30

Kolego, witamy na forum. Po pierwsze, proponuję się zapoznać z regulaminem :] Po drugie, zanim spytasz, powiem ci, że rodzaj tematu, to to coś co jest do zaznaczenia między Tematem, a jego treścią, trzeba wybrać rodzaj tematu adekwatny do zawartości topica. Po 3, ten topic powinien się znaleźć w addonach.

Odpowiedzi na twoje pytanie niestety nie znam, u mnie problem nie występuje.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

michal

Szeregowy

Szeregowy

PostN 19 wrz, 2004 14:37

Jonez mi chodzi o gre a nie dodatek do OFP. F/A 18 Super Hornet to jest symulator lotów!!

Jon

Generał

Generał

PostN 19 wrz, 2004 14:45

Teraz to już wiem 8) Podaj wymagania i konfigurację swego kompa...

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

HAV

PostN 19 wrz, 2004 15:00

A dokladniej to gra nazywa się F/A 18E Super Hornet. Miałem to kiedyś, niestety płytkę szlag trafił :/ - jeden z lepszych symulatorów jaki miałem. Co do wymagań to latał u mnie na celku 600 MHz, Rivie TNT 2 32 MB i 256 albo 128 megsach RAM'u - nie pamiętam już :hmmm: - poblemów nie miałem żadnych.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 19 wrz, 2004 15:10

NTG

Wydaje mi się, że znacznie łatwiej jest uzyskać odpowiedź na pytanie, gdy zada się je na odpowiednim forum

http://www.republika.pl/f18hornet3/Strona_glowna.htm

SiD

Major

Major

PostN 19 wrz, 2004 15:22

alderous troluje? >: D
to chyba teraz NTF :-)

BPMSPANC

Jon

Generał

Generał

PostN 19 wrz, 2004 15:38

Eee? O czym wy...? :grin:

~ Ronald Reagan

michal

Szeregowy

Szeregowy

PostN 19 wrz, 2004 17:47

Jonez mam procka Celeron 466 , 128 ramu , 8 GB twardziela , Rozdzielczość 1024 x 768 , 16 kolorów na pulpicie , Directa 8.1. To ktoś pomoże mi?? :cry: :cry: :cry: :cry:

HAV

PostPt 24 wrz, 2004 13:02

michal napisał(a):Jonez mam procka Celeron 466 , 128 ramu , 8 GB twardziela , Rozdzielczość 1024 x 768 , 16 kolorów na pulpicie , Directa 8.1. To ktoś pomoże mi??

Proponowałbym zmniejszyć rozdziałkę (max 800x600 - więcej bym nie ryzykował). Sam w to grałem w 800x600, a kompa miałem mocniejszego (patrz post wyżej). Nie pamiętam czy F/A-18E Super Hornet miał gdzieś w opcjach możliwość zmiany wyświetlania (D3D, OpenGL etc.) - jeżeli tak, to doradzam zmianę.

P.S. Jaką masz kartę graf. :?:

michal

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 25 wrz, 2004 20:34

Mam karte graficzną TNT2

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z F/A 18 Super Hornet

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 wrz, 2024 05:24

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 02 gru, 2024 19:30

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Następna strona

Powrót do Off-topic