Teraz jest Cz 03 lip, 2025 09:06

CZY WY NORMALNI JESTE¦CIE ?????

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

dandaniel

Szeregowy

Szeregowy

CZY WY NORMALNI JESTE¦CIE ?????

PostN 15 maja, 2005 13:35

WY CHYBA NIENORMALNI JESTE¦CIE PISAłEM NA AMERYKAĂ‘SKIM FORUM CO NIEBARDZO ZNAłEM LITERKI I DOWIEDZIAłEM SIĂŠ WIĂŠCEJ NIż TU BO TUTAJ TYLKO GłOWNA ATRAKCJA ZAMYKANIE POSTĂ“W I OPCJA SZUKAJ JAK KTO¦ PROSI O POMOC TO GO WY¦MIEWAÆIE I ZAMYKACIE A JA MY¦LAłEM żE TU S¡ NORMALNI LUDZIE KTĂ“RZY PRĂ“BUJ¡ KOMU¦ POMĂ“C.

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostN 15 maja, 2005 13:40

Szukaj :lol: < Tam jest wszystko (nawet więcej niz w encyklopedii PWN :twisted: )
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 15 maja, 2005 13:45

wiedzialem ze to jest (sorry ale musze to powiedziec :twisted: )noob....skoro po polsku tak piszesz to jak z twoim angelskim co?? :lol: :lol:

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostN 15 maja, 2005 13:48

to zwykły przykład zamałej ilości IQ, radze kupić Pentjuma VI 2.8
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 15 maja, 2005 13:49

No to szanowana moderacjo pierwszy raz posylam prosbe o zamknieciu i skasowaniu topicu bo jest niedosc ze nie na temat (addonow oczywiscie) to jeszcze wyzywa nas od nienormalnych :neutral:

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 15 maja, 2005 14:17

Drogi Danielu uprzedziłem co się stanie jeśli nie poprawisz pisowni i słowa dotrzymałem. Sam jestes sobie winien. Rozumiem, że mozesz miec dysleksje/dysgrafie, etc, ale to w żaden sposób Cie nie usprawiedliwia - sprawdzenie poprawności posta zajmuje kilkanascie sekund i nie wymaga to jakiegoś wielkiego wysiłku intelektualnego. Mozna tez zawsze pisać w wordzie.

Na tym forum obowiązuje nakaz pisania postów tak aby były jasne, zrozumiałe i w miare poprawnie gramatycznie(oczywiscie w granicach rozsądku). Restrując się automatycznie akceptujesz te zasady. Jeśli Cię one nie satysfakcjonują to zawsze mozesz zrezygnować z korzystania z naszego forum - jest wiele innych poswięconych tej samej tematyce.

Zamykam i przenoszę, a ewentualne zastrzeżenia prosze zgłaszać na priv.

Powrót do Off-topic