Chciałbym dowiedzieć sie jakie są wasze opinie dotyczące dzisiejszej walki Andrewa Goloty z Lamonem Brewsterem. Poraz kolejny upadł król...ten upadek był chyba ostatnim. Dostał po pysku, ale i tak za gale bokserską i udział w walce dostał duuużo kasy. Mimo wszystko mam do Andrzeja szacunek za to co zrobił dla naszego kraju. Jedni odchodzą inny przychodzą. Ta gala pokazała, że odchodzi Gołota, a na miejscu nowego mistrza, tym razem kategorii pół-ciężkiej przychodzi Tomasz Adamek. Piękna walka z Australijczykiem - niesamowicie chłopak zbity, ale należało mu się to zwycięstwo. Jeszcze raz brawo.
Wracając do Andrzeja. Powrócił na ring, 3 walki = 2 porażki i 1 remis. Dwie pierwsze walki widać było, że jest naprawde mocny. Niesłusznie według mnie przegrał z Byrdem i zremisował z Ruizem. Dziś jednak Brewster (kuzyn Byrda) pokazał mu gdzie jest jego miejsce. Można przytoczyć słowa jakie w wypowiedział kiedyś Marcin Daniec (
) "Andrew chciał z nim na początku porozmawiać, a ten zaraz go zaczął LAÆ
". Zgadza sie...mamy powtórkę walki z Lenoxem Lewisem (nie wiem czy dobrze napisałem) - wszyscy teraz śmieją się, że walkę będzie można zobaczyć w Teleexpresie...taka jest niestety gożka prawda.
Teraz takie moje przesłanie do Andrzeja - JUż CI WYSTARCZY. MASZ DUżO KASY, SWOJE LATA...SWOJE PORAżKI I SUKCESY. CZEGO CI JESZCZE BRAKUJE. NAJLEPRZYM ROZWI¡ZANIEM BĂŠDZIE ZAKOĂ‘CZENIE I TAK BARDZO łADNEJ KARIERY.
Tyle...teraz czekam na wasze opinie...
Wracając do Andrzeja. Powrócił na ring, 3 walki = 2 porażki i 1 remis. Dwie pierwsze walki widać było, że jest naprawde mocny. Niesłusznie według mnie przegrał z Byrdem i zremisował z Ruizem. Dziś jednak Brewster (kuzyn Byrda) pokazał mu gdzie jest jego miejsce. Można przytoczyć słowa jakie w wypowiedział kiedyś Marcin Daniec (
Teraz takie moje przesłanie do Andrzeja - JUż CI WYSTARCZY. MASZ DUżO KASY, SWOJE LATA...SWOJE PORAżKI I SUKCESY. CZEGO CI JESZCZE BRAKUJE. NAJLEPRZYM ROZWI¡ZANIEM BĂŠDZIE ZAKOĂ‘CZENIE I TAK BARDZO łADNEJ KARIERY.
Tyle...teraz czekam na wasze opinie...