Trawka, odwrócone myszki i zawody w wieloboju międzynarodowym
[Dzisiaj 20:05] Klimueres: panowie gdzie w armie jest najwieciej trawy, na najwyzszych detalach
[Dzisiaj 20:08] 101st Paratroop: Najwięcej trawy jest na wyspie. Możesz szukać trawy na wodzie, w przestworzach, ale ja szukałbym trawy na wyspie. Mogę się mylić, ale..
[Dzisiaj 20:13] Klimueres: lol, ale mi chodzi o to ze w lasach jest normalnie trochę trawki i nic
[Dzisiaj 20:13] Stary wiarus: Najwięcej trawy jest w stodole pana Zdzicha fd34
[Dzisiaj 20:13] Klimueres: a ja chcialem zboże gdzies po glowe
[Dzisiaj 20:15] Klimueres: ogolnie chodzi mi o miejsce porządnie zalesione, duza trawa
[Dzisiaj 20:16] Klimueres: zartowac to se mozna pod monopolowym - pytam sie powaznie
[Dzisiaj 20:20] Maćko: nie ma
[Dzisiaj 20:26] 101st Paratroop: Ja nie mam zwyczaju chodzić do monopolowego, więc nie wiem co tam się robi, ale żart to śmiech, a śmiech to zdrowie, a zdrowie to pieniądze, a pieniądze to życie, a życie to śmierć, więc żarty prowadzą do śmierci.
[Dzisiaj 20:27] 101st Paratroop: Co nie zmienia faktu, że możesz poszukać trawy na lądzie. Mówię, w wodzie nie za wiele jej znajdziesz.
[Dzisiaj 20:29] 101st Paratroop: Choć nie mówię, że w ogóle. Na porto jest troszkę trawki w wodzie. A więc, można szukać w wodzie, co nie wyklucza opcji szukania w przestworzach, jednak jest to troszkę za duża przesztrzeń i szukanie tam trawy może wydać się nieco żmudne.
x e [Dzisiaj 20:30] Jerry: A glony?
[Dzisiaj 20:32] Klimueres: para strzerze wątpie
x e [Dzisiaj 20:33] Jerry: Jezu... 3cia minuta a San Marino mało z karnego nie strzela... O_o
[Dzisiaj 20:45] 101st Paratroop: Wątpisz w przestworza? Mogę Ci powiedzieć jak je odkryć. W grze wchodzisz do samolotu, opuszczasz klapy i przyśpieszasz tak dlugo aż samolot nie zacznie się unosić. Gratulacje! Jesteś w przestworzach!
x e [Dzisiaj 20:47] Jerry: Samolot od samego przyspieszania to się wiele nie uniesieNajwyżej na tyle, żeby mrówek poza pasem startowym nie przejechać
[Dzisiaj 20:47] 101st Paratroop: Już pomijam "strzerze" bo mi losowy generator powiedzonek siada przy takim tworze. Mózg mi się kopci przy próbie skomentowania tego.
[Dzisiaj 20:48] 101st Paratroop: No tak, w rzeczywistości potrzeba tego czegoś. W grze wystarczą klapy do dołu, duże przyśpieszenie i może mały dryg myszką do siebie.
[Dzisiaj 20:50] 101st Paratroop: Poszedł sobie. Chyba się nie obraził za tą trawę w wodzie, eh?
x e [Dzisiaj 20:52] Jerry: Mały dryg myszką faktycznie u niektórych może spowodować uniesienie.
[Dzisiaj 20:54] 101st Paratroop: Jeśli o takiej myszcze mówimy, to sam dryg myszką od siebie może spowodować uniesienie i do czasu drygnięcia do siebie może już być po szczytowaniu.
x e [Dzisiaj 20:55] Jerry: Nie, na odwrót - uniesienie jest myszką do siebie
[Dzisiaj 20:57] Loony: http://www.photoblog.pl/m...sn_kanalow.html
[Dzisiaj 20:57] 101st Paratroop: Chyba, że masz invert mouse w opcjach włączone.
x e [Dzisiaj 20:58] Jerry: No mam, bo to bardziej naturalne
[Dzisiaj 20:59] 101st Paratroop: Tzn, lubisz się unosić z myszką od siebie, a gdy masz myszkę do siebie to szczytujesz?
x e [Dzisiaj 21:00] Jerry: Ogólnie to latam na joyu
[Dzisiaj 21:02] 101st Paratroop: Hm, nie wiem o jakich myszkach mówiliśmy, ale Joy to dopiero hardcore. Tylko, to takie niemęskie troszku, czyż nie?
[Dzisiaj 21:02] 101st Paratroop: Nie wiem, myszka to dosyć naturalne ale żeby Joyem. Oj, to takie niezbyt straight jest.
[Dzisiaj 21:03] 101st Paratroop: To musi być dość interesujące. Mała zabawa Joyem i uniesienie.
x e [Dzisiaj 21:04] Jerry: No przepraszam, mój joy jest bardzo męski i ma 3 osie i wibracje
[Dzisiaj 21:05] 101st Paratroop: Ogólnie to ostatnio i tak w ofp latałem Mustangiem i Spitfire'em, i tam dość ciekawie się latało. Troszkę drygania myszką, troszkę pykania na klawiaturze.
[Dzisiaj 21:06] 101st Paratroop: Tylko troszkę dupą trzęsło gdy do mnie Flak otworzył celny ogień. Te rozpryski... na niebie.
x e [Dzisiaj 21:07] Jerry: Za bardzo myszką drygałeś jednocześnie pykając klawiaturę
[Dzisiaj 21:08] 101st Paratroop: Możliwe, ale tylko dzięki takiej kombinacji mogłem szczytować. Wiesz, jak pociski z flaka rozpryskują się koło tyłka, to myślisz tylko o uniesieniu i uciecze!
[Dzisiaj 21:10] 101st Paratroop: Ogólnie, bardzo nie lubię jak mnie od tyłu biorą. Jak pocisk tuż przed kabiną wybuchnie to widzisz skąd lecą pociski, a tak? Tak to tylko uniesienie i wyobrażenie, że jesteś w innym, lepszym miejscu, gdzie nie ma niemców przyklejonych do swych celowników, próbujących cię ściągnąć za wszelką cenę.
[Dzisiaj 21:11] 101st Paratroop: Wtedy to tylko uniesienie, bo nic innego nie zostaje. Brak uniesienia skutkuje szybką ewakuacją z samolotu i rozczarowaniem obu stron.
x e [Dzisiaj 21:12] Jerry: Niekoniecznie, możesz zawsze spróbować skoku w bok
[Dzisiaj 21:13] 101st Paratroop: Boję się, że Ci z boku we mnie wlecą. Wiesz, te latanie bez zabezpieczeń i bez radia.
[Dzisiaj 21:15] 101st Paratroop: Owszem, to wygodniejsze i podniecające, ale wciąż niebezpieczne. Czujesz wolność i przyjemność, ale wiesz, że wciąż może cię uszkodzić twój skrzydłowy.
x e [Dzisiaj 21:15] Jerry: Hmm... a pozycja na kamikadze?
[Dzisiaj 21:17] 101st Paratroop: To już nie wchodzi w rachubę. Obie strony się nie zgodziły na takie nieczyste zagrania. To nieprzyjemne i dla nas i dla niemców.
[Dzisiaj 21:17] Loony: a znasz pozycję na rodeo?
x e [Dzisiaj 21:18] Jerry: Eh, San Marino - Polish San Marino 0:1 do przerwy
[Dzisiaj 21:18] 101st Paratroop: Jerry, koniec końców, dochodzimy do wniosku, że uniesienie jest ważne i musi być czyste, bez przymusu. A więc, unośmy się! Czy to na myszcze, czy to na joyu, nie ważne! Tolerujmy innych i unośmy się!
x e [Dzisiaj 21:19] Jerry: @para - ale to dość mroczne
[Dzisiaj 21:19] 101st Paratroop: To teraz reszta forum liczy wszystkie podteksty w naszej dyskusji a jak wrócę za pół godziny to powiecie mi wynik ;p
x e [Dzisiaj 21:23] Jerry: xD
[Dzisiaj 21:25] Barbarian: Wynik: rzutem na taśmę w trzecim secie, drugiej kwarty, wygrał gruziński bokser z brazylijskim paszportem!
[Dzisiaj 21:27] Barbarian: Jednak chyba był spalony! Sędziowie naradzają się i ogladają powtórki aby rostrzygnąć czy Gruzin poprawnie wyszedł z progu na pole karne!
[Dzisiaj 21:28] Barbarian: Wszystko rozstrzygną zdjęcia z fotokomórki na mecie.
[Dzisiaj 21:32] Barbarian: Prosze państwa, jednak był spalony! O wszystkim rozstrzygną rzuty karne rakietką do tenisa! Szkoda że Państwo tego nie widzą!
[Dzisiaj 21:33] Barbarian: Zawodnicy nałozyli już narty i sprawdzają długość kijków, oby tylko kule były dobrze wyważone, to takie ważne w rzucie oszczepem!
[Dzisiaj 21:36] Barbarian: I zaczeli! Gruzin z brazylijskim pszportem uzyskuje lakką przewagę nad Kenijczykiem, Chińczycy zostali trochę z tyłu! Oni już nie będą się liczyć w koncowej rywalizacji! Pierwsza prosta, naprowadzeniu gruzin, szykuje się pierwsza zmiana!
x e [Dzisiaj 21:39] Jerry: Naprowadzeniu to jego imię, czy nazwisko?
[Dzisiaj 21:39] Barbarian: I... I... I gruzin przekazuje rakiete Estończykowi, czarnoskóry zawodnik zwieksza tępo! Ale co!? Błąd w zmianie! Kenijczyk przekroczył strefę i nie przekazał rakietki Amerykaninowi! Teraz już Estonczyk może być pewny zwycięstwa! Chińczycy jeszcze nie wyszli na stadion, oni już nie liczą się w rywalizacji, chcą tylko dobiec do mety. To daje takie psychiczne samopoczucie!
[Dzisiaj 21:41] Barbarian: Na prowadzeniua Estończyk, zbliża się konsekwentnie do pola karnego, tam już czeka na niego Rosjanin! Czy estonczykowi uda się wykonać karnego!? Mawiają że nie ma karnych obronionych, ale tylko takie źle strzelone!
x e [Dzisiaj 21:42] Jerry: No właśnie, ale co ten Estończyk tak tępo większył? Przewagę?
[Dzisiaj 21:42] Barbarian: Estończyk wbiega w pole karne, to już ostatnie metry, wyskakuje w powietrze! I, i, i... Nie trafia! Jak mogło to się zdażyć!? Estonczyk nie trafia w Rosjanina!
[Dzisiaj 21:44] Barbarian: Do pola karnego zbliżają się Chińczycy! Teraz wszysko w nogach ich koni! Trafią czy nie trafią!?
x e [Dzisiaj 21:45] Jerry: Koniem?
[Dzisiaj 21:46] Loony: ale wy macie naryte w tych łbach... a później się ludzie na mnie krzywo patrzą.... kiedyś zrobię wielką akcję: wydrukuję pięć tysięcy kartek, porozwieszam na mieście, a na nich wydrukuje jednen z monologów Belzebuba (czy tam Barbariana...) Całe leszno będzie miało rozwalone mózgi
[Dzisiaj 21:46] Barbarian: Wyskakuje pierwszy Chińczyk! I... Chybił! Wyskakuje drugi! I... Cóż za piekna robinsonada Rosjanina! Jdnak dobitka trzeciego Chińczyka trafia w czoło Rosjanina! Rosjanin pada! Sędziowie zaczynają liczenie!
[Dzisiaj 21:47] Barbarian: Rosjanin nie wstaje! Złoto dla Chin! Coż w dzisiejszym sporcie znaczy gra zespołowa.
[Dzisiaj 21:49] Barbarian: [...] Teraz trzeba wymawić imona, bo jest dwóch Lewandowskich teraz, nie spokrewnionych na boisku."
x e [Dzisiaj 21:54] Jerry: "błąd sędziego - piłka nie opuściła boiska. <idzie powtórka> no, piłka wyszła za boisko, sędzia miał jednak rację"
x e [Dzisiaj 21:59] Jerry: kurna, bramkarza san marino zmienia, nie będzie kto miał nam bramek strzelać
x e [Dzisiaj 22:00] Jerry: A Smolarek ciagle w swoim stylu strzela, niezależnie od pozycji i okoliczności
x e [Dzisiaj 22:02] Jerry: Nie tracę nadziei, nowy bramkarz wszedł i pierwszym wykopem trafił fotoreportera
[Dzisiaj 23:05] Barbarian: Das ist meine sekret. Arctic! Twój dzień, twoja woda!