Teraz jest Śr 04 mar, 2026 23:04

Opóźnienie obrazu względem ruchu myszką

Oczywiście związana jedynie z tematyką ArmA II oraz Operation Arrowhead...
  • Autor
  • Wiadomość

rad

Porucznik

Porucznik

PostN 27 cze, 2010 14:15

Wodzu, chyba byles naprawde mocno wciety. RAM w dualu pracuje lepiej niz normalnie. Dlatego domyslnie tryb ten jest wlaczony.

singiel mode

Znaczy sie szukasz partnerki? ;)

Algrab

Generał

Generał

PostN 27 cze, 2010 15:12

Lol tą płytę główną dostałeś bez instrukcji?
Obrazek

Wódz Naczelny

Szeregowy

Szeregowy

PostN 27 cze, 2010 23:42

@RAD

Czy działa lepiej tego to ja nie wiem. Wiem jedno, że teraz działa lepiej. Jedną kość mam na 800MHz a drugą na 667 więc się nie dziwię że teraz działa lepiej.

Mój dual działa bardzo wyśmienicie! :comk2:

@Algrab

Dostałem i nawet poczytałem. Zrobiłem tak jak tam pisano. Zainstalować w pierwsze i drugie gniazdo, tak też uczyniłem. W ogóle ta płyta jest konkretna dla takiego laika jak ja. Jest taka fajna opcja overcloking. Zmieniasz tylko o ile procent chcesz podkręcić procka i po problemie :D .

Dodatkowo dzisiaj włączyło mi się zacięcie do podkręcania. Podkręciłem katre graficzną. Z 600MHz na 712MHz GPU Clock core. Żadnych freezów i wydajność o 2-3 klatki do góry, a temperatura karty to 60 stopni. Nigdy za wiele płynności ;) .

rad

Porucznik

Porucznik

PostPn 28 cze, 2010 23:50

Wzorem Kim Ir Sena, Wodz Naczelny nauczyl nas jak powinno sie instalowac pamieci oraz podkrecac karte graficzna. Jego rady jak zwykle byly pasjonujace i blyskotliwe.
Oczywiscie Wodz nie omieszkal tez dokladnie sprawdzic porzadku na naszych biurkach.
Dziekujemy Ci, Wodzu Naczelny!
Poprzednia strona

Powrót do [ArmA II] Ogólna dyskusja