Teraz jest Wt 12 lis, 2019 03:34


DayZ

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3141
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostCz 07 cze, 2012 20:23

http://www.dayzmod.com/downloads.php

Wybierz jeden z 3 serwerów i ściągnij z niego wszystkie pliki *.rar. Następnie zainstaluj i uruchom moda wg. naszego poradnika: http://armacenter.pl/uruchamianie-addonow-edytor-218
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline

Pioncha

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): Cz 07 cze, 2012 19:59

PostCz 07 cze, 2012 20:27

Characters_e bodajże i coś jeszcze, teraz nie zobacze bo go odinstalowałem. Żadnych DLC nie mam.

###

A powinna pojawiać się w menu arma ikonka po prawej stronie ekranu, @DayZ, bo zrobilem wszystko jak w poradniku i i nic, a do gier sie nie moge dołączyć.
Ostatnio edytowano Cz 07 cze, 2012 21:00 przez Pioncha, łącznie edytowano 1 raz
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostSo 09 cze, 2012 07:39

Mam pytanie czy za każdym razem, gdy wychodzi nowa wersja DayZ muszę pobierać wszystkie pliki z działu download? :co:
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35

PostSo 09 cze, 2012 07:48

Nie musisz jeżeli nie wyszła ich nowa wersja :)
Jak wyszła v1.7.0 to nowy był tylko dayz_code. Ale pare dni temu wyszła nowsza wersja wszystkich plików, choć numerki wersji były te same.
Zresztą te 7 archiwów ściąga się w mniej niż 5min to za dużego problemu z pobraniem wszystkiego nie ma :)
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostSo 09 cze, 2012 08:51

Kurde, jakby nie mogli robić wszystkiego w jednej paczce. :/
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35

PostSo 09 cze, 2012 09:49

Ściągnięte nierozpakowane archiwa zostaw sobie gdzieś na twardzielu, w nazwie masz numer wersji. I od czasu do czasu porównasz tylko numerki wersji na stronie dayz i będziesz wiedział czy musisz coś nowego zassać .
Offline

Pioncha

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): Cz 07 cze, 2012 19:59

PostPn 11 cze, 2012 10:00

Mam pytanie
1.Jak robi się transfuzje krwi?
2. Czy jak zabije jakiegoś gracza to czy moje morderstwa są gdzieś notowane(Pytam się bo juz nikomu nie ufam zostałem z 10 razy zabity mimo to ze okazywałem pokój :) )
3. Czy jak wyjde z gry, to moje osiągnięcia i przedmioty zostana zapisane, bo wiem ze jest tak z utrata połączenia z serwerem.
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35

PostPn 11 cze, 2012 13:05

1.Transfuzje robi ci inny gracz, co teraz nie jest najlepszym pomysłem bo raczej trudno komuś ostatnio zaufać ;). lepiej zdobądź zapałki (rozpalisz ognisko) i siekierę (rąb lasy) i zacznij polować. Za każdy kawałek upieczonego na ognisku mięsa masz chyba 1000 krwi (albo parę setek). Krowa to 8 kawałków, to sobie policz.
2. jak kogoś zabijesz to spada ci twój "humanizm", buźka po prawej stronie ekranu robi się wredna. I to tyle odkąd osunięto skórki bandytów. Jak przez pewien czas nie zabijesz nikogo to znowu robisz się "dobry".
3. Jak wychodzisz z gry to twoje wyposażenie jest zapisywane. Na jakikolwiek server potem wejdziesz będziesz miał to z czym skończyłeś. Lepiej wychodź z gry w jakimś względnie bezpiecznym miejscu, las, a nie np w centrum wioski.
Ostatnio edytowano Pn 11 cze, 2012 13:59 przez tom3kb, łącznie edytowano 1 raz
Offline

Pioncha

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): Cz 07 cze, 2012 19:59

PostPn 11 cze, 2012 13:40

Ale ten mod jest super ;p, dzięki wielkie :)
No kurcze znalazlem wiekszy plecak, fajna strzelbe pelno zapasow, fajnie mi sie gra, a tu nagle jakis frajer zaczyna do mnie walic :(
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35

PostPn 11 cze, 2012 13:58

Ja gram jako "samotny wilk" bo już parę razy komuś pomogłem/szliśmy razem, a on po paru minutach mnie rozwalił, choć wiedział, ze nic ciekawego nie mam. Teraz jak już się trochę dopasłem w sprzęt to już w ogóle uważam :). No chyba, ze spotkam Polaka to jemu dam szanse.
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostPn 11 cze, 2012 14:13

Pioncha napisał(a):Ale ten mod jest super ;p, dzięki wielkie :)
No kurcze znalazlem wiekszy plecak, fajna strzelbe pelno zapasow, fajnie mi sie gra, a tu nagle jakis frajer zaczyna do mnie walic :(

Do ciebie przynajmniej strzelali a nie tak jak ja umarłeś z kupą sprzętu leżąc pomiędzy półkami w markecie brutalnie zabity prze błąd gry. :cry:
Ostatnio edytowano Pn 11 cze, 2012 18:29 przez Jasina, łącznie edytowano 1 raz
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline
Avatar użytkownika

Ptachu

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Pn 21 mar, 2011 20:11

PostPn 11 cze, 2012 16:47

Mnie zabiła barierka na stodole. DMR magazynki najlepszy plecak i reszta poszła :grin:

Tak wogóle to stosuj się do powiedzonka :

"Ty jego albo On ciebie"
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10715
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPn 11 cze, 2012 17:15

Jasina napisał(a):lerząc
Litości. Pisze się lerzonc.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostPn 11 cze, 2012 18:32

Mam pytanie: Czy moja postać może umrzeć z głodu w czasie gdy ja jestem wylogowany (w sensie w ogóle nie jestem w grze)? Nie chcę żeby powitał mnie komunikat "You are dead".
Ptachu napisał(a):Tak wogóle to stosuj się do powiedzonka :

"Ty jego albo On ciebie"

To co mam zniszczyć supermarket? To on mnie przecież zabił. ;-)
Ty nie potrzebujesz transfuzji krwi. :neutral:
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 451
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

PostPn 11 cze, 2012 18:59

Jasina napisał(a):Mam pytanie: Czy moja postać może umrzeć z głodu w czasie gdy ja jestem wylogowany (w sensie w ogóle nie jestem w grze)? Nie chcę żeby powitał mnie komunikat "You are dead".


Nie.
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron