Teraz jest Wt 12 lis, 2019 03:19


DayZ

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Pioncha

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): Cz 07 cze, 2012 19:59

PostPt 22 cze, 2012 19:33

Broń biała daje rade, fajne animacje, nie raz mi skóre siekierka uratowała :)
Offline
Avatar użytkownika

Dudi

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 201
  • Dołączył(a): Wt 14 gru, 2010 22:54

PostPt 22 cze, 2012 19:50

Jon napisał(a):No i masz babo placek, Dudi zrobił nam siarę. Teraz fszyskich was musimy zabić. Albo zapić.


Jaką siarę :) tam grałem na własne konto. A jeśli chodzi o Armę to nie oszukuję bo to już by się mijało z celem. Znakomita większość ludzi z ACPL jest fachowcami w tym co robimy podczas rozgrywek i nikt nie musi oszukiwać.
Offline
Avatar użytkownika

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 27
  • Dołączył(a): Cz 26 kwi, 2012 16:17
  • Lokalizacja: Pszów

PostN 24 cze, 2012 19:47

Już niby wszystko działa ale wgl. nie ogarniam tego moda ;) Żadnej broni nie mogę znaleźć i puki co chodzę z siekierką :]. Stan mojej krwi też nie jest do końca za ciekawy z 12 tyś mam tylko 330 ;/
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35

PostN 24 cze, 2012 21:40

@up
co tu ogarniać, chodzi o przetrwanie co z twoim poziomem krwi będzie raczej trudne ;) . Zajrzyj na dayz wiki dowiesz się ogólnie gdzie czego szukać, w sieci są mapy z miejscami gdzie znajdziesz broń i inne rzeczy, jest pełno poradników na yt czy stronie moda. Łatwo wszystko ogarniesz :)
Offline
Avatar użytkownika

RomanPL79

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 175
  • Dołączył(a): Pt 25 lis, 2011 16:20
  • Lokalizacja: Pyskowice

PostPn 25 cze, 2012 08:30

Kamilu jak udało ci się naprawić problem z wyrzucaniem z serwera? Pytam, ponieważ mam ten sam problem i próbowałem już chyba wszystkiego.
Offline
Avatar użytkownika

gustlik

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 382
  • Dołączył(a): So 18 wrz, 2010 10:16
  • Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

PostPn 25 cze, 2012 08:31

My już mamy prawdziwą mafie
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3141
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostPn 25 cze, 2012 11:26

gustlik napisał(a):My już mamy prawdziwą mafie

]:->

Obrazek
:E

Obrazek
:]

Obrazek
:D
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

gustlik

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 382
  • Dołączył(a): So 18 wrz, 2010 10:16
  • Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

PostPn 25 cze, 2012 11:48

Ja chyba też zaczne łapac nasze akcje bo wczoraj i przedwczoraj wiele było epickich momentów
Offline
Avatar użytkownika

Gajos

Cywil

Cywil

  • Posty: 9
  • Dołączył(a): So 11 lut, 2012 22:25

PostPn 25 cze, 2012 13:44

hahahah moje czołganie się po ścianach a'la spiderman to było dobre xD

ekhem.. Gi.... D. .........

trzeba zrobić ten namioty albo znaleść więcej traktorów ;p
Gustlik, ja dzisiaj będę nagrywał też ^^
Offline
Avatar użytkownika

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 27
  • Dołączył(a): Cz 26 kwi, 2012 16:17
  • Lokalizacja: Pszów

PostPn 25 cze, 2012 14:00

RomanPL79 napisał(a):Kamilu jak udało ci się naprawić problem z wyrzucaniem z serwera? Pytam, ponieważ mam ten sam problem i próbowałem już chyba wszystkiego.


1.Usunąłem całą Armę z dodatkiem i wszystkie profile w dokumentach.
2.Zainstalowałem Arme 2
3.Zainstalowałem OA
4.Zainstalowałem patch 1.60
5.Zainstalowałem beta patch
6.Six Updaterem zainstalowałem moda i go zaktualizowałem.
7.Uruchomiłem grę przez Six Launcher.
Offline
Avatar użytkownika

Artur

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 156
  • Dołączył(a): Wt 02 lis, 2010 12:19

PostPn 25 cze, 2012 14:03

A czy jak ściągasz i wpakowujesz pliki do folderu @DayZ to masz tam jeszcze addons? Bo jeżeli nie są w np C:/Bohemia/arma2/@dayz/addons to nie ruszą.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 27
  • Dołączył(a): Cz 26 kwi, 2012 16:17
  • Lokalizacja: Pszów

PostPn 25 cze, 2012 14:04

Gracie dzisiaj ? Załapie się do was jako newbie ? ; ) Jak tak to powiedzcie gdzie aktualnie przebywacie aby was nie szukać ;)
Offline
Avatar użytkownika

RomanPL79

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 175
  • Dołączył(a): Pt 25 lis, 2011 16:20
  • Lokalizacja: Pyskowice

PostPn 25 cze, 2012 15:02

@Artur Tak mam w folderze arma2/@dayz/addons

@Kamil Czyli jedyne co pozostało to reinstal? Eh, tego się obawiałem :<
Offline
Avatar użytkownika

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 27
  • Dołączył(a): Cz 26 kwi, 2012 16:17
  • Lokalizacja: Pszów

PostPn 25 cze, 2012 15:07

No tak ;( Ale zrób sobie jakiś osobny folder na wszystkie mody z ACPL'u i userconfig aby wszystkiego nie ściągać od nowa ;)
Offline
Avatar użytkownika

RomanPL79

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 175
  • Dołączył(a): Pt 25 lis, 2011 16:20
  • Lokalizacja: Pyskowice

PostPn 25 cze, 2012 15:13

Wiem. Pobieranie tego wszystkiego znowu nie miałoby sensu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron