Teraz jest So 02 sie, 2025 11:58

America's Army ...

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostSo 19 lut, 2005 16:00

Tja zara po starcie albo wlecisz do budynku albo będzie z ciebie sałatka colenade, przynajmniej tak bylo na serwie na ktorym grałem, ogółem gra sie faktycznie lepiej, tylko szkoda że na tym urbanie opfor nie nosi turbanów :(

Najgorsze ejst to że musze jeszcze raz uwalić 36 celów

Wysłany 19 Lut 2005, 16:19:

tak w ogóle to jest jakiś sposób na pominięcie tego co sierżant mówi? bo denerwuje mnie to jak to msuze powtarzać co chwile bo ręce mi sie trzęsą.

A dziś mnie z serwa wywaliło bo jak strzelałem z M249 to mnie ostry kaszel chwycił i pojechałem po drużynie :twisted:

Wojtek

Major

Major

PostSo 19 lut, 2005 19:29

nie musisz jeszcze raz:)pograj trochę na na oficjalnych serwerach to załadują się wszystkie treningi ,które miałeś skończone
ostry kaszel :lol: :grin:

mapa jest super i tylko Ci co grają 1-szy raz ( jak np ja grałem ) wlatują pod granaty. reszta nie;)

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostSo 19 lut, 2005 21:46

mam nadzieje ze FR ci sie niezepsulo po paru rundkach na ua :] :?::?: (przez te granaty :twisted: )
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Snejk

Kapral

Kapral

PostSo 19 lut, 2005 21:58

Ja tam gram więcej na starych planszach, jakoś bardziej mi się podobają. Ta nowa pustynna jeszcze może być ale ta w lesie i z tą mgłą nie bardzo przypadła mi do gustu.
Leave no man Behind

Wojtek

Major

Major

PostSo 19 lut, 2005 22:32

trochę zepsuło Ronin:) Snejk: mi też nie ta w lesie nie przypadła
a Jonez: ciała nie znikają:)
dodanie snajperów do Urban Assault jest po prostu genialne. zabawa przednia
no i opfory mają fajne skiny teraz;)

DeviAnCE

Major

Major

PostN 20 lut, 2005 10:45

Ludzie i ludziska, mam problem. Przy logowaniu do Personal Jacket, wywala mi "Timed Out". Czy ktoś wie, jak temu można zaradzić :?: :???:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Snejk

Kapral

Kapral

PostN 20 lut, 2005 12:47

Mój kolega też miał coś takiego, wynikało to z tego że nie był połączony do internetu, lepiej sprawdż swoje połączenia.
Leave no man Behind

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostN 20 lut, 2005 13:02

@Wojtek - To teraz czeba pograć na Bridgu albo Hospitalu :D :twisted:
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

HAV

PostN 20 lut, 2005 13:09

Przy logowaniu do Personal Jacket, wywala mi "Timed Out". Czy ktoś wie, jak temu można zaradzić ??:???:

Wyłącz/skonfiguruj firewalla.... o ile takowego posiadasz.

DeviAnCE

Major

Major

PostN 20 lut, 2005 13:23

Z połączeniem wszystko w porządku, firewall jest wyłączony. Ech, sam nie wiem co jeszcze można zdziałać w tym kierunku :neutral:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Wojtek

Major

Major

PostN 20 lut, 2005 13:31

zainstaluj patcha jeszcze raz.powinno pomóc
Ronin:) faktycznie;) ale nadrobiłem Fr jako snajper na urban assault TA MAPA RZADZI!!tylko po co na niej nady

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostN 20 lut, 2005 13:46

Snajper na UA to jak dla mnie zupełna pomyłka. No chyba że grają ludzie mało jeszcze w AA obeznani. Po pierwsze snajper musi być umieszczony w takim miejscu, żeby widział jak najwięcej. Takich miejsc jest na tej mapie kilka, ale jeżeli team przeciwny jest zorganizowany, to momentalnie je sprawdza a zaskoczony snajper nie ma szans (wiem ze swojego doświadczenia). Druga sprawa - żołnież wyposażony w M-24 w bezpośrednim starciu jest skazany na śmierć (no chyba że jakimś cudem uda się strzelić na ślepo i trafić), nie zdąży nawet pistoletu wyciągnąć. Inna sprawa jeśli grają zupełnie zieloni :) Wtedy jest bardzo przyjemna rzeźnia, sami włażą pod lufę a potem jeszcze mnie oskarżają że cheatuję ;)

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostN 20 lut, 2005 15:37

Zgadzam siuę z grabarzem, przy Assault west area jest taki budynek z ktorego jest widok na cala ulice i czasami mozna sie niezle ze snajpa tam zabawic ale ogolem blad ze sa M24, tu powinny byc SR-25

Wysłany 20 Lut 2005, 15:39:

Sry, Grabarz, shift sie nie wcisnol

Wysłany 20 Lut 2005, 15:42:

PS. Powinna byc jeszcze ta mapa dla SF, no i zrobiliby co, ja chce zeby opfor mial turbany a nie czapeczki a la fidel castro!!!!

Jon

Generał

Generał

PostN 20 lut, 2005 15:44

tu powinny byc SR-25

I może jeszcze OICW? Najlepiej ze zintegrowanym tłumikiem? [Coś takiego, tzn OICW z wbudowanym tłumikiem nie istnieje - Spoko, wiem o tym :P]

Nie przesadzaj. To by dało sniperowi za dużą władzę. Inna sprawa - dlatego właśnie tak ważne jest, by snipera osłaniał spotter, lub inny kolega z drużyny.

@Wojtek.
Widzisz, i to jest najdziwniejsze. Bo na logikę, to właśnie "bezmyślna nawalanka" powinna gorzej chodzić, niż gra taktyczna. Czemu? Choćby dlatego, że w owej "bezmyślnej nawalance" walka toczy się praktycznie cały czas, pociski z większości spluw są widoczne, a wybuchy pokrywają pół planszy. Więc do jasnej cholery wyjaśnij mi, czemu to genialne AA chodzi 3 razy gorzej [na 2 razy gorszych ustawieniach] niż Ut2k3 na prawie maksymalnych? A przecież sprzęt ten sam!
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Wojtek

Major

Major

PostN 20 lut, 2005 18:19

No kod gry Jonez:) w patchu 2.3 poprawili go trochę i na ultra high detalach potrójnym wygładzaniu itd. fps skoczyły z 70-80 na 100!!!!. chodzi gra płynniej lagi się zmniejszyły
spr na UA? nie nawidzę tej broni:/ to nie karabin snajperski tylko przeróbka m16 z lunetą:/
A. no i właśnie taka fajna nawalanka w noobów na UA mi się podoba:P :razz:
1. Błędy PB i autorki:) często wszyscy gracze na serwerze mają 15 honor:)
2. przed każdą grą trza aktualizować PB..no może i ma to zapobiegać cziterom ale jak zobaczyłem kolesia na UA z aimbotem i troughwall shotem ( 11 honor, 7 runda, 42 kille 0 śmierci ) to mnie normalnie naszła ochota aby wysłać parę "miłych zdań" do evenbalance
naszczęście uczciwy grasz z jego drużyny poświęcił się i go zabił strzałem w łepetynę. później można go już było wyrzucić z serwera:)

fajna zmiana: zoom w strykerze w wieżyczce strzelniczej działa o wiele lepiej

!!!!!! http://www.americasarmy.com/community/sitrep_aafa.php !!!!!!
to co czeka na nas w następnej wersji ( stryker ) i reszta w najbliższych wersjach
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry