Teraz jest N 03 sie, 2025 19:02

America's Army ...

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostWt 22 lut, 2005 16:25

Najlepsza sytuacja miałem raz na Bridge
-Przerzyłem tylko ja(medyk) i jakos kolo tez polak(tez medyk :D) - Każdy po 3 apteczki i paru op4 z rpk i snipa . ja miałem M16 z granatnikiem podwieszanym od martwego kolegi z teamu.
-Taktyka jest prosta - dymimy ile wlezie, ja prubuje sciągnąc snipa później sie cos wymysli :D
-Udalo nam sie :D a nawet zdjolem goscia z rpk co sie za carem czajil :] (nikt o tym niewiedział :/)

-40/40 znam goscia co mial tyle na serwku zapisane :) :) :) - sam osobiscie miałem 38 a na starym koncie które oddałem Jerremu :D 26 x] (ale konto bylo naprawde stare :D i jak a nim grałem to dopeiro zaczynałem :] ) -WYSTARCZY CHCIEC :!: i(...i zarwać pare nocek - niekoniecznie na strzelanie/ w nocy najlepiej sie gra na * Raid i FLS Assault :] [moje ulubione mapy z "Dziecinstwa"] o SF Recon nie wspominając :) )

Kończe i pozdrawiam Wszystkich AAOwiczów :D
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Wojtek

Major

Major

PostWt 22 lut, 2005 17:03

ja nienawidzę sf recon. ciemno nic nie widać ( jasność na maxa ) a tu mnie ktoś ściąga..ja tylko wpisuję na czacie : ?
:D
chociaż FLS jest super ( skaczesz ze spadochronem na bunkry opforów, którzy mają Rkm-y wszyscy )
Grabarz po zainstalowaniu nowego patcha wcale nie trzeba na nowo przechodzić. poprostu patch kasuje Twoje stare user.ini. więc pograj trochę na serwerach oficjalnych a user.ini się wczyta i będziesz miał znowu dostępny w menu training ( w grze onliune cały czas możesz być snajperem)

36 trafień to dla mnie nie kłopot.jednak gdy wyszła wersja 2.0...trening sf...max puntków na egzaminie ale w terenie:) kurde ile się męczyłem:) teraz już doszedłem do takiej wprawy,że przechodzę w ciągu 15 minut;)

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 24 lut, 2005 22:57

Jam głupi problem, o którym już gdzieś indziej wspominałem, ale może tutaj teraz ktoś znajdzie inne rozwiązanie. Chodzi oczywiście o A.A. Miałem już jakiś czs temu wersje 2.2.0 i wszysto było w porządku, aż tu nagle musieli skąplikować sprawe i wydali patha do wersji 2.2.1 . Już ten odmawiał mi posłuszeństwa i przy 54% postępu instalacji patha występuje błond, po którym instalacja ta zakańcza się i nie moge grać na żadnych serwerach. :mad: a teraz następny problem to path 2.3.0 On reguje u mnie tak samo jak tamten path :mad: Formata robiłem nie raz i nic nie pomagało. Od tego czasu niestety daje sobie spokój z Ameryca's Army, ale jak sobie przypomne, to słabo mi sie robi. Jedyne racjonalne tyjście to zassać zpathowaną pełną wersje, ale jakoś mnie to nie ciągnie ;-) Jak macie inne pomysły to ratujcie!!!
fucking irene ! ! !

Wojtek

Major

Major

PostPt 25 lut, 2005 14:53

bląd to po 1-sze
po drugie jaki błąd wyskakuje
po 3 ściągnij full 2.3;)

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostPt 25 lut, 2005 16:00

czy ty nie prubowałes przypadkiem spatchować wersji 2.2.0 do 2.3.0 :] :?:
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 25 lut, 2005 18:12

Invailid Patch File 'D:\aao_patch_220to221.exe.' - to treść błędu wyskakującego podczas instalacji patcha...
fucking irene ! ! !

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostPt 25 lut, 2005 21:00

heh, masz uszkodzony plik :/. Najlepiej ściągnij patch z www.aaotracker.com , ja zawsze stamtąd biore i niemam błędów ...

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 26 lut, 2005 17:54

Zciągnełem już trzeci raz jednak tym razem ze strony podanej przez Ronina i to samo! ! ! Mi naprawde sie nie chce zciągać full wersion 2.30, ale chyba nie ma innego wyjścia (mam tylko 56kb/s :( ja nie wiem ile to potrwa :mad: ) Może chłopaki z głównej strony sprzedają na płytach A.A. tak jak addony do ofp :twisted:
fucking irene ! ! !

Snejk

Kapral

Kapral

PostSo 26 lut, 2005 18:45

Fajnie by było gdyby sprzedawali :razz: . Ale nie wiem czy AA v.2.3.0 zmieści się na 1 płycie :neutral: jesli zajmuje prawie 790, raczej na 2 płytach .
Leave no man Behind

HAV

PostSo 26 lut, 2005 19:18

wystarczy nagrać na płytę 800 MB :] .... ot i cała filozofia :twisted:

Snejk

Kapral

Kapral

PostSo 26 lut, 2005 19:52

Ja prubowałem w Nero i CdClonie i jakoś nie mogłem, nie wiem może czegoś nie ustawiłęm.
Leave no man Behind

Wojtek

Major

Major

PostSo 26 lut, 2005 20:38

bo aa o to tylko instalka. a z tego co widywałem na różnych płytach opróczi nstalki są inne pierdoły:)

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostN 27 lut, 2005 20:41

40/40 jest nie możliwe

To jest możliwe, pod warunkiem że na stojąco będziesz walił tylko w te 2 najbliższe tarcze

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 27 lut, 2005 20:45

kiedyś miałem 38/40... ale jak to zwykle bywa komp mi się zawiesił... no chciałem naprawde go powiesić...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Wojtek

Major

Major

PostPn 28 lut, 2005 14:32

znam to uczucie. kiedyś autorka nawalała i postanowiłem dla jaj postrzelać do tarcz (nie miałem jeszcze tych 36 ). wynik..39....zapisać wyniku się oczywiście nie dała bo autorkja dalej nie działa........ale po pierwsze..nie krzyczeć. po 2 nie rozwalać kompa...a więc całkiem spokojny wyszedłem z gry włączyłem jakieś fps i się wyżyłem:)
jak ktoś chce znać sposób na stryker buga ( brak dźwięku i pojedynczy strzał zamiast auto ) :
przed wejśćiem do strykera załóż broń na ramię..proste nie?:) tylko gorzej jak ma się 2 bronie. wtedy trza wyrzucić jedną..ja wczoraj wyrzuciłem rpg7 a zostawiłem m249.po wyjściu ze strykera okazało się,że kumpel z drużyny broniącej buchnął mi wyrzutnię:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry