Volt napisał(a):A czy mógłbyś powiedzieć jak zmienić lokację dla Home ?
Prawy klawisz myszy i
Set UD HomeZombie pojawiły się na południu
Pashenton w sąsiedztwie
Breeden Way Police Dept. Jednego znalazłem w środku i usunąłem, a na zewnątrz było dalszych pięć. Stan barykad wskazuje, że może być ich więcej. Nie wiem czy to początek jakiejś inwazji na
Pashenton, ale proponuję zachować ostrzożność jeśli ktoś się tam pojawi. Ja w każdym razie przeniosłem się do północnej części. Można wejść z ulicy do
Trigg Arms i
Breeden Way Police Dept.
O
Judgewood nie mogę powiedzieć zbyt wiele - całe AP na szukanie amunicji. Mogę tylko zacytować innych
# topgun321 said "necrotech building overrun wastelands full, bodies everywhere zeds ransacked 3 buildings and killing players, i spotted over 30 zed just walking a short way from here... buckle up people we're in for some turbulence of zeds.Hold steady and keep at vs" (10 hours and 19 minutes ago)
# william dragonhart said "killed three zeds, three more three blocks north." (9 hours and 28 minutes ago)
# ElleDriver said "Killed one of those zeds up north. (my first kill. woot) 2 more remain. Happy hunting." (9 hours and 21 minutes ago)
# You heard a loud groaning from very close by. (9 hours and 17 minutes ago)
# MaltonPD131 said "guys, we got a zombie in here" (9 hours and 17 minutes ago)
# Charcos killed a zombie. (9 hours and 2 minutes ago)
--------------------------------------------------------------------------------------
Przeniosłem glinę z
Millen Hills przez
Yagoton do
Shuttlebank, ale nie mogłem zdobyć po drodze brakujących 26 EXP z braku amunicji. W każdym razie teraz już jej trochę mam. Po drodze stwierdziłem możliwość wejścia do:
Kevern Row Police Dept,
Catherine General Hospital,
Holsgrove Row Police Dept,
Moorhouse Place Police Dept,
Combs Building,
Retallick Walk Police Dept. Na obrzeżach
Millen Hills kręciło się 13 zombie, ale w Yogoton nie stwierdziłem żadnego.