Teraz jest So 02 sie, 2025 11:51

America's Army ...

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 28 lut, 2005 21:26

Ciekawymi zjawiskami w Ameryca's Army są sytuacje, gdy coś sie pieprzy, i na przykład postać zwyklego żołnierza "zamienia się" na postać żołnierza z drużyny przeciwnej (w jakiś sposób zamieniają sie ich modele). Nie wiem czy to tylko ja tak miewałem, ale mam wiele zabawnych screnów, przedstawiających właśnie takie sytuacje jak na przykład omon osłania rangersa lub strzela z RPK do żołnierzy ze swojej drużyny :twisted: . Mimo że takie sutuacje nie zdarzają się często, to nie raz trafiłem do paki za skoszenie z M-249 jakiegos kolesia z mojej drużyny "w przebraniu" przeciwnika... :mad:
fucking irene ! ! !

Jon

Generał

Generał

PostPn 28 lut, 2005 21:28

Ehem. A nie chodzi Ci przypadkiem o panów z IF? Oni pomagają Rangersom. Nie myl IF z Op4 - bo to boleśnie odbija się na statystykach.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostWt 01 mar, 2005 15:18

Raiden napisał(a): Ameryca's Army

GRRRR :!::!::!: America's Army :twisted:
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Wojtek

Major

Major

PostWt 01 mar, 2005 15:27

Raiden: to samo miałem. najlepsze,że był to kumpel z klasy:P zacząłem strzelać do niego ( Jonez nie IF bo to była mapa BRIDGE ;) ) i później się pluł a ja zgarnąłem 400 roe;)

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 01 mar, 2005 16:41

Miewałem to kilka razy i potrafie rozróżnić IF od innych jednostek. Sory, jeśli uraziłem Ronin_[PL] za błąd :twisted: , poprawie się...
fucking irene ! ! !

Slayer_Viper

Spammer

Spammer

PostWt 01 mar, 2005 19:14

Jak wejdziesz na serwer to czasami od razu wszystko ci sie nie załaduje i widzisz swoich jako opfor a opfor jako opfor :D

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 01 mar, 2005 20:21

No ale to sie zdażąło również mniej więcej w połowie gry i raczej na to tego nie można zwalić, może poprostu ping miałem do bani i cos sie porombało...
fucking irene ! ! !

Snejk

Kapral

Kapral

PostŚr 02 mar, 2005 21:50

Mi się tak zrobiło tylko pare razy w grze. Ale w większości mam coś takeigo na początku wejścia na serwer a potem jest już normalnie :spoko:
Leave no man Behind

Wojtek

Major

Major

PostCz 03 mar, 2005 16:32

ja jestem za usunięciem americas army z dwóch stron . ( def i ass ) jedna to amerykanie druga dajcie jakiś opforów i to odrazu.tylko wtedy ludzie zaczną : DAWAÆ PUNTKY HONORU ZA ZABIJANIE OFPORĂ“w...wóz albo przewóz wg mnie

Ronin_[PL]

Chorąży

Chorąży

PostCz 03 mar, 2005 19:09

Ronin wystarczy :twisted: , niewrozumiem Wojtek :D chcesz z AAO zrobic CS'a :D :?:
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"

Wojtek

Major

Major

PostCz 03 mar, 2005 20:45

no bez przesady..jak to wygląda. amerykanie teraz strzelają do amerykanów ,którzy są niby opforami i strzelają do amerykanó ,którzy myślą,że są amerykanami ale są opforami a jak jesteś spectakorem to już kompletny bajzel:P

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 03 mar, 2005 21:54

Wychodzi z tego głupiua sutuacja, czy jak to inaczej nazwać. Chodzi o to, że jak sie gra rangersem to jest wrażenie, że ma sie super np,: desert moro a tak na prawde to jest sie biało-czarnym omonem i świeci się na całą plansze. Człowiekowi może sie wydawać że sie gdześ ukryje, a tu lipa... chociaż niektórym sie udaje :spoko:
fucking irene ! ! !

Wojtek

Major

Major

PostCz 03 mar, 2005 22:16

dokładnie. a gdyby było można grać opforami to np snajperzy mieli by swoje maskujące badziewie:P g coś tam suit:P Masz rację RAiden: na co mi to moro na mundurze skoro i tak mam naprawdę badziewne bojówki i kominiarkę:)

Snejk

Kapral

Kapral

PostCz 03 mar, 2005 23:48

Nawet nie wiecie jak to mnie wkurza w grze jak o tym pomyśle, odrazu chce wyłączyć i usunąc, ale niestety zafajna zabawa :grin: . W nowej wersji, gdy będzie trzeba całą gierke od nowa ściągnąć mogli by to zmienić. Jeni grają A.A a drudzy Opfor. A dobitne jest to, że jak sobie składamy M4 to możemy sobie złożyć Ak-47 ale nie wiem po co jak w grze ani razu z tą bronią nie zaczynałem :neutral:
Leave no man Behind

Wojtek

Major

Major

PostPt 04 mar, 2005 15:20

jest to stara wersja gry ale patrzcie (1.3.0)
Obrazek
nie ma jak biegać po śniegu w zielonym moro i bez rękawiczek
(DEVOWIE W 2.3 TEż USUNĂŠLI RĂŠKAWICZKI..SUCKS )
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry