So 15 lip, 2006 08:29
W Judgewood chyba trochę spokojniej. 15 zombie na cmentarzu (czekają na uzdrowienie, albo używają go jako kamuflażu) i 1 przed Brentnall Grove Police Dept (VSB). Podjąłem z nim walkę i niespodziewanie przekształciło się to w starcie na śmierć i życie. Gdy spadłem poniżej 30 HP i zostałem zanifekowany (on miał 60 HP i flaka) wycofałem się szukac apteczki, ale jak już ją znalazłem i użyłem, wróciłem do niego i wykończyłem go (przedostatnim AP).
W Pashenton siedziałem cały czas w Dungey Alley Police Dept (EHB) i szukałem ammo.
W Shuttlebank, miałem nielichy problem ze znalezieniem zombie. W sumie znalazłem pięć sztuk - 4 przed McDonnell Arms i 1 przed Frappell Building (to jest budynek NecroTechu). Tego ostatniego sprowadziłem do 36 HP (miał flaka) i zabrakło mi amunicji.
Można było wejść do: Wild Walk Police Dept, William Avenue Police Dept, Besly Avenue Police Dept, Cope Building, Wooman Avenue Railway Station, St Marcellus's Church, Club Roles.
Mogę już wskrzeszać i mam czym, więc jeśli ktoś chce i jest w Shuttlebank, niech się ze mną skontaktuje.