Teraz jest Pt 01 sie, 2025 13:37

America's Army ...

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostSo 28 maja, 2005 12:46

Raiden napisał(a):... ale przecież zawsze się patrzy inaczej na kolesia z 15 i z 30 honoren, nie ??

Owszem. Ale pomyśl inaczej... patrzy gość i widzi... o rany... on ma 15 honoru... to jakiś noob, a Ty co? rach ciach tratatatata i połowy wrogów już nie ma ;) .

Wojtek

Major

Major

PostSo 28 maja, 2005 14:07

lepiej nie bo wtedy będzie U fuckin' cheater lol

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 28 maja, 2005 14:29

Moge grać od nowa... OK Ale jak sobie pomyśle o tych wszystkich treningach :beksa: po prostu nie chce mi sie ich przechodzić (np.: Medic ). Powinno mi to zająć nie więcej jak godzine... ale naraze daje sobie spokój, może potem...
fucking irene ! ! !

Wojtek

Major

Major

PostSo 28 maja, 2005 15:21

co tam Medic...to niczłego. gorsze są SF:D

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostSo 28 maja, 2005 15:49

Raiden napisał(a):Moge grać od nowa... OK Ale jak sobie pomyśle o tych wszystkich treningach :beksa: po prostu nie chce mi sie ich przechodzić (np.: Medic ). Powinno mi to zająć nie więcej jak godzine... ale naraze daje sobie spokój, może potem...

Hehe.. o tak... to jest tragiedia :/ . Nie tyle wypełnianie testu i zdanie jego, ale słuchanie tego gościa... ;]
Potrafi przybić.
a co do SFu... musze się przyznać, że nie potrafie przejść z punktu B do C ;(
Ale test mam rozwiązany (to chyba logiczne ;] ).

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 28 maja, 2005 16:03

Wg. mnie test SF jest najlatwiejszy :] rozwiazalem go za 1 razem bez ZADNYCH (musze podkreslic bo ktos moze niezauwazyc :) )No i mam ten sam problem co Dzygi...ten felerny "rajd" z B do C :???:

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostSo 28 maja, 2005 16:15

Goose napisał(a):Wg. mnie test SF jest najlatwiejszy :] rozwiazalem go za 1 razem bez ZADNYCH (musze podkreslic bo ktos moze niezauwazyc :) )No i mam ten sam problem co Dzygi...ten felerny "rajd" z B do C :???:

No to skoro aż tyle osób ma problem z tym "rajdem", może ktoś powie jak go przejść?

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 28 maja, 2005 17:52

Ja SF przechodze cały bez żądnego broblemu, a na "z B do C" mam pewien sposób... ale to trzeba już być w takie gry takim weteranem, jakim ja jestem :spoko: :razz: :twisted:
fucking irene ! ! !

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostSo 28 maja, 2005 19:09

Raiden napisał(a):Ja SF przechodze cały bez żądnego broblemu, a na "z B do C" mam pewien sposób... ale to trzeba już być w takie gry takim weteranem, jakim ja jestem :spoko: :razz: :twisted:

Iście podniecające. A nie prościej było by Ci powiedzieć "nie powiem wam bo sam nie wiem/nie pamietam"
Nie gadaj, że jesteś weteranem... skąd wiesz ze ja nie jestem i po prostu tego nie potrafie? :x :-x

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 28 maja, 2005 20:16

Nie wściekaj sie! żartowałem może co? Nie chce kogoś urazić, ale ja tam na prawde nie miałem żadnych problemów, znalazłem sobie tylko jakies przedście dookołą i po sprawie... :spoko: ... Jak chcesz się dowiedzieć jak to przejść, to po prostu powiedz. Może sobie PRZYPOMNĂŠ i wtedy ci wszystko powiem... ...Dzygi :)
Ostatnio edytowano So 28 maja, 2005 20:19 przez Raiden, łącznie edytowano 1 raz
fucking irene ! ! !

Dzygi

Chorąży

Chorąży

PostSo 28 maja, 2005 20:18

Raiden napisał(a):Nie wściekaj sie! żartowałem może co? Nie chce kogoś urazić, ale ja tam na prawde nie miałem żadnych problemów, znalazłem sobie tylko jakies przedście dookołą i po sprawie... :spoko:

Więc oświeć mnie/nas gdzie jest to przejście.

Raiden

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 28 maja, 2005 20:22

Jak tylko tam dorte, (gdy będe przechodził treningi, więc nie długo) to na pewno dam ci znać...
fucking irene ! ! !

Wojtek

Major

Major

PostSo 28 maja, 2005 20:37

www.google.pl nie podam dokładnej strony bo to chyba nielegalne przynajmniej na oficjalnej stronie;)jak chcesz to ostatecznie mogę sam sobie przypomniectrasę;)

OFman

Chorąży

Chorąży

PostPt 03 cze, 2005 20:43

Ja dziś zacząłem grać w AA i robię teraz te wszystkie treningi ale mam mały problem..jak zakończę jakiś trening to pokazuje się okienko w którym jest przycisk Save Results ale jak na niego kliknę to po chwili wyskakuje mi: "The server could not be updated. (Error: Error: Unknown.) i tak jest za każdym razem. Co zrobić żeby trening mi się zapisał poprawnie?

HAV

PostPt 03 cze, 2005 21:00

Takie głupie pytanie Obrazek - jesteś zalogowany i podłączony do netu podczas grania ??
Równie dobrze może im serek szwankować....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry