Teraz jest Cz 05 mar, 2026 10:30

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostN 06 sie, 2006 20:15

William Avenue Police Dept potrzebuje generatora...

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostN 06 sie, 2006 21:41

Nareszcie zostałem wskrzeszony (wcześniej jako zombie zaciupałem innego zeda i dzięki temu mogłem zakupić free running) :) Leżę sobie teraz na cmentarzu w West Boundwood i czekam aż mi się AP zregeneruje, potem zamierzam się wbić do Dorothey Plaza Police Dept i poszukać amunicji do pistoletu, a potem ruszam polować na zombie :)
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostN 06 sie, 2006 22:14

blizbor, a jaka dzielnica? może ci obstawa podeśla i przebijesz sie do shuttle bank? :D

piro.. pośle slawsa do remizy albo fabryki, ale fdopiero jutro na wieczór, brak APts. ; /

edit: Het'z i Slaw's oraz szpiedzy wyruszyli do nowego gracza, z chęcią wspierającego nasze wysiłki... jest to Zuber'Buber http://www.urbandead.com/profile.cgi?id=621864 ... punktem zbornym jest chwilowo: Veal Lane Police Dept
[59, 39] w Roach Town... Rots, Pyro i inni jeśli ktoś mo.że poślijcie pomoc... w grupie siła... myśle że koleny z naszej ekipy będzie nam służył do reviewa jeśli nie to będzie od budowania barykad... w każdym razie wyraża chęć wpsółpracy;]...
Ostatnio edytowano N 06 sie, 2006 23:20 przez Het'z i Slaw's, łącznie edytowano 2 razy
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Sudayev

Major

Major

PostN 06 sie, 2006 22:30

Ziomus podeslij Slawsa na Darvall Heights bo w walce z gliniarzem troche oberwalem, musze cos przetrawic co by pare hp podciagnac wzwyz :lol:
Ludzie powiem wam ze sasiedztwie Shuttlebanku jesli chodzi o revive jest KRUCHO. Mam przy sobie radio, i wroble cwierkaja ze we wschodnim Malton ludzie szybko dostaja revifikacje. Juz trzeci dzien zeduje, ruszam na wschod.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostN 06 sie, 2006 23:17

sudayev... slaws jest na misji(patrz edit posta wyżej), ale jak bardzo chces mięca podeśle coi szpiega do jedzenia;] niedostaniesz opcji pekera( mam i zombaiaka i life szpiega;]) tylko sie zgdamyt podaj miejsce i pamiętaj że mój revir to shuttlebak i północ- wschód od niego;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Sudayev

Major

Major

PostN 06 sie, 2006 23:28

Hetz moze w przyszlosci skorzystam bo w chwili obecnej ktos brzydko mowiac mnie zaj...ł :lol:
Nie ma jak to ubudzic sie z rana z pelnia energii, gra zombiakiem to jak bycie na bani non stop :)

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 01:51

Het'z i Slaw's napisał(a):blizbor, a jaka dzielnica? może ci obstawa podeśla i przebijesz sie do shuttle bank? :D

Dzielnica: West Bounwood :)
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 06:19

łeee, to masz blisko do hideout-a;]... William av. Police Depot zaprasza;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 11:35

Niedługo wyruszam do Was :) Jaki macie poziom barykad w William Av. Police Dept ?

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 07 sie, 2006 11:57

Wygląda na to, że pierwszy atak na Calvert Mall odparty - w budynku nie ma zedów, ale brakuje generatorów i paliwa do nich. Do sąsiadującego z mall'em Challes Museum włamał się zed - wyrwałem chwasta i doprowadziłem barykady do porządku (VSB++).

Opuściłem bezpieczny Dowdney Mall i ruszyłem spenetrować Heytown. Już po chwili znalazłem ludzi w potrzebie - 3 zedy atakowały Burchall Cinema w którym ukrywało się dwóch ludzi. Przybyłem w ostatniej chwili, bo barykady już padły. Odbudowałem je do poziomu VSB++, ustrzeliłem jednego zombie, a drugiego poważnie poraniłem. Niestety zjawił się kolejny zombie, a mnie kończyły się AP. Z całej przygody zyskałem sporo EXP i już wszystkie moje postacie mogą wskrzeszać.

W Shuttlebank sprawdziłem NecroNet - sytuacja nie zmieniła się specjalnie do wczoraj. Zombie przeniosły się do Gatecombeton.

Obrazek

Poza tym szukałem ammo w komisariacie - w porównaniu z mall'em jest to irytująco nieskuteczne. Chyba ruszę do Shearbank włączyć się do walki o Stickling Mall.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 15:43

blizb: VS
a tak pozatym może każdy da linka do swojej postaci(bądź swoich) aby każdy mógł dodać go do ekipy, to w przyszłości może pozwoli nam u żywać komórek z dużą efektywnościa;]

edit: lizb... jakiś idiota walnoł na heavy... sprawdzam okoliczne budynki...
Ostatnio edytowano Pn 07 sie, 2006 16:08 przez Het'z i Slaw's, łącznie edytowano 1 raz
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostPn 07 sie, 2006 16:00

Przeczytaj cały ten topic a znajdziesz linki do profilów.
Obrazek
Obrazek

Sudayev

Major

Major

PostPn 07 sie, 2006 16:22

Hah, wreszcie dostalem reviva. Chybna jakis nekrotechnik potknal sie o moje zwloki. Teraz juz wsrod zywych. Narazie uzupelniam zapasy w Shuttlebanku po to by znow wyruszyc na zachod by grabic tamtejszy mall.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

Remcio

Major

Major

PostPn 07 sie, 2006 16:30

A właśnie! Mój profil: http://www.urbandead.com/profile.cgi?id=614323
Kilkukrotnie zmieniałem postaci bo żadną mi nie szło. Teraz już wciąż będę grał tą.
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostPn 07 sie, 2006 16:46

Nareszcie dotarłem do osławionego Shuttlebank :P

Wyruszyłem z Lukinswood i wędrowałem poprzez East Becktown, Darvall Heights oraz Gatcombeton, aż znalazłem się tutaj - w Besly Avenue Police Dept. Uruchomiłem generator (uzupełniając brak paliwa) i czekam właśnie na 'większą' regenerację AP.

http://www.urbandead.com/profile.cgi?id=611234 - mój profil, jakby ktoś był zainteresowany ;-)
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry