Piromaniack napisał(a):Yagoton chyba padło... Chwilę temu obudziłem się jako zombie, nie zaglądałem jakiś tydzień do Malton. Zadam prozaiczne wręcz pytanie: Where to

?
Ano padło. Koło 10 listopada padło Caiger Mall - ewakuowałem się dosłownie w ostatniej chwili, ale i tak zginałem w drodze do Bale Mall. Horda Shacknews i jej alianci ruszyli potem na Yagoton. Nastroje w Mallu były bojowe, wszyscy się zarzekali że odeprą atak...po czym mall wytrzymał jeden dzień oblężenia. Przemieściłem się do Stickling Mall i tam obecnie zmierza Shacknews - pewnie za pare dni będę znowu wiał.
Z ciekawych rzeczy: odbudowano bazy wojskowe i są to całkiem ciekawe miejsca (byłem w Fort Creedy) gdzie można znaleźć niemal wszystko tak jak w Mallu (bo na 9 polach fortu jest zbrojownia, szpital, warsztat samochodowy itd...). Jest fajnie, bo wejść na teren bazy można tylko przez gatehouse (łatwiej się bronić), ale freerunning wewnątrz bazy nie zawsze może być użyty. Jak ktoś szuka walki to tam ją szybko znajdzie. Myślę, że prędziej czy później Shacknews zechce przejąć któryś fort w "wieczyste posiadanie".