to będzie patch
Ronin!!! dywizje lądowe używają M4 a nie m4spomod ( z granatnikiem )
Inżynier od bomb min oraz naprawy Strykera ( już to widzę. zamisat MEDIC!! IM HIT!!DAMN I NEED A MEDIC. to I NEED A GREASMONKEY..ENGINEER!!!! )
Broń przyboczna: Sf na mapie hospital miał pistolet z 1 mag.

już usunęli
Dev "Pistoletów nigdy nie będzie w grze" (stara wypowiedz)ale snajperzy mają.. więc devovie "snajperzy mają ale zwykłe wojska nie będą miału"
Jonez!! Mountain Ambush to nie mapa randżersów tylko mapa treningowa na miles;) (ale jednak jest to trening randżersów)randżersi w pełniej krasie m.in. są na radio tower i weapon cache.
Jonez: Slideshow mają niejedni gracze:) ja np. nie mam. ni mogę Ci pomóc. jeżeli mocno laguje ( a masz np. 25 fps ) to wpisz w konsoli Flush. powinno pomóc. (stat fps dla ilości klatek )
a Ronin: Laserek i Latarka bardzo ładnie wyglądają w oknie do modyfikacji swojego M4. niestety w grze nie można ich jeszcze używać gdyż nie mają configu. ktoś chce poznac sposób na te bajery?jest to całkiem legalne.a .... m16 z m203 zostanie.
jeżeli macie pytania (oprócz skąd ściągnąć ) walić. co powinno być w następnych wersjach? full ragdoll?pojazdy?jakie chcielibyście mapy?walić!!!:)