Teraz jest So 28 lut, 2026 12:35

[STG] Special Tactic Group - rekrutacja

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 07 maja, 2008 15:00

Czy ja wiem. Jak ktoś potrafi grać, to może mieć i 5 lat. Byle by dobrze grał i nie zrobił "siary" klanowi np. na międzynarodowym meczu.

kondor

Major

Major

PostŚr 07 maja, 2008 15:01

napisałem co wiem, nie co mi się wydaje

Tajgeer

Kapral

Kapral

PostŚr 07 maja, 2008 15:48

Z tym wiekiem chodzi nam głównie o to, aby dać szansę szerszej liczbie osób. Powodem tego, że kiedyś próg wiekowy wynosił 17 lat, było to, że niektórzy mają tendencję do "piszczenia" na TSie ;)

Jeśli masz odpowiedni głos (najlepiej po mutacji :D) i umiesz słuchać, tzn. wykonywać zlecone dla Ciebie polecenia - drzwi są otwarte.

Tajgeer

Kapral

Kapral

PostSo 09 sie, 2008 16:09

Chciałem przypomnieć, iż rekrutacja jest cały czas aktualna. Skorzystam już z okazji i rozwine trochę ten post ;)

W dniu dzisiejszym strona Special Tactic Group zyskała nowe logo oraz nowy design strony, a także własny serwer i domenę! Więcej szczegółów na nowej stronie - gorąco zapraszam!

www.stgclan.eu

Lukeo

Cywil

Cywil

PostWt 11 lis, 2008 00:44

Witam!

W związku z "delikatnym" zastojem na scenie ArmA, klan STG postanawia przypomniec, iz rekrutacja jest ciągle otwarta.
Tym razem jednak mamy do zaoferowania o wiele bogatsza oferte dla graczy.

- Planujemy (w niedalekiej przyszłości) zakup serwera treningowego, ktory wykluczy braki możliwości gry
- Oferujemy naszym graczom swobodna mozliwosc rozwoju w wybranym przez siebie kierunku:
* Każdy gracz decyduje o swojej profesji na polu walki
* Dysponujemy pakietami treningów dla każdego gracza
* Nasi wyspecjalizowani i niezwykle doswiadczeni instruktorzy prowadza wykłady teoretyczne, zorganizowane treningi taktyczne, a także szkolenie umiejętności indywidualnych
* Szczególnie bogatą ofertę mamy dla graczy młodych stażem
* Graczom doswiadczonym pomagamy rozwijac swoje zdolnosci
* Wielbiciele trybu kooperacji również znajdą swoje miejsce w STG! Dysponujemy ciągle powiększającą się paczką misji w trybie kooperacji tworzonych specjalnie na potrzeby STG na bardzo wysokim poziomie trudnosci i realizmu.
- Oferujemy miłą i przyjazną atmosferę podczas treningów, meczy, a także poza nimi.

Wszystkie osoby pragnące zgłębiac tajniki gry na wielu płaszczyznach są bardzo mile widziane.

W celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji, a także bezpośrednio w celu rekrutacji można zgłaszac sie pod numer GG#5994970.
Pozostałe informacje znaleźc można bezpośrednio na stronie STG: Strona Oficjalna Klanu STG.
Serdecznie zapraszamy!
CTI maniak jestem
Poprzednia strona

Powrót do Armed Assault