Teraz jest Wt 05 sie, 2025 16:55

Armed Assault - newsy

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Matus

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 21 cze, 2006 10:44

Taaa marzenia nic nie kosztuja a rzeczywistość jest brutalna za wszystko inne zapłacisz kartą MasterCard :D Ty piszesz o nowym komputerze a ja o modernizacji starego tak żeby jeszcze jako tako coś zadziałało.Tyle,że sam winXP na starcie zabiera ci 256Mb to co zostanie ci w zapasie idzie na gry wiec jaki z tego morał?.Nowy sprzęt fajna sprawa ,ale na to trzeba mieć money albo dzianych rodziców ewentualnie można też wygrać w Totka lub zacząć pracować od 8:00 do 18:00 nie wydaje mi sie że chciałbyś pracować w wakacje ... :wink:

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 21 cze, 2006 11:52

Panowie, to jest temat o Armed Assault, a nie o modernizacji waszych kompów, tak więc bez przesady ;-) - prosze sie tematu trzymać.

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 21 cze, 2006 12:46

Nie zmodernizujesz już swojego kompa jeżeli nie kupisz używanych części (a to z trudem można nazwać modernizacją), bo socket A pod AMD Ahlton już wypierają Socket 939 (Te pod 64-wórki). Dlatego owiele lepszą inwestycją będzie nowy komp.
A zresztą już jutro BIS pokaże nam swoją niespodziane o ArmA, jeżeli można to wogółe nazwać niespodzianką. Bo jeżeli dadzą nam jakąś paczkę screenów plus jakiś beznadziejny trailer to można to nazwać ruzgą, kotem w worku, ale napewno nie niespodzianką :roll:
Większość fanów liczy na demo MP, albo chociaż SP, Ja zresztą też, ale BIS'u to raczej nie obchodzi, a tym bardziej Spaniela. On chce tylko money :twisted:
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 21 cze, 2006 19:51

http://www.simhq.com/_land2/land_051j.html
Coś specjalnie dla Jerrego ]:-> Szkoda tylko że nie ma prądu :P
System Specs

* Dell XPS Gen 4
* Pentium 4 3.75 GHz
* Raedon 850 XT w/256 MBs of video ram
* Audity sound card
* Broadband Connection
* Windows Media Edition
* 1024x768x32@70Hz resolution

Pewnie teraz padnie z 5 postów o tym jakie to ma ogromne wymagnia, 2 posty że ma za słabego kompa i 1 post że ArmAss nie wyjdzie w 2006 roku :P

[^ AAR z ArmAss'owego CTF, fajne zdjątka ale nic po za tym, no ew. można troszke sie dowiedziec o obecny stadium zawansowania prac nad ArmAss :P]
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Dreadnought

Kapral

Kapral

PostŚr 21 cze, 2006 21:38

Hmmm... Czyżby ArmA pod względem wymagań dorównywał (dobrze napisałem?) Oblivionowi? ładna grafika i dodamy do tego te animacje.... Mój portfel czeka w niecierpliwości.
Nie propagaduję faszyzmu i mój avatar jest najzwyklejszym avatarem przedstawiającym żołnierzy SS w polu -.-

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 21 cze, 2006 21:41

Ale to jest specyfikacja SimHQ. Silnik może być zoptymalizowany i może też ruszyć na słabszych kompach. Co on ma zmieniać konfigurację żeby zobaczyć, czy gra jest zoptymalizowana? :|

Matus

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 22 cze, 2006 18:02

To jest ta niespodzianka Bisu :?: :roll: http://www.bistudio.com/presspages/Oper ... rsary.html buehe poprostu $uper :twisted: PS: Ciekawe kto ujrzy taką grafike jak na tych screenach z 30\K bo z tego Beta demo testu wygląda na to że nie wiele osób :?a wątpie że bis zrobi coś jeszcze z optymalizacja...

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 22 cze, 2006 18:16

Ehhh. Prawda jest taka, że BIS nigdy nie umiał robić niespodzianek. Jak czytałem beta-test to myślałem, że ich rozszarpie :P, tak po prawdzie to kto będzie chciał wydawać tyle kasy na kompa żeby zagrać sobie w ArmA. Mam nadzieje, że zoptymalizują silnik, a jak nie wiedzą co to znaczy to niech zagrają sobie w SH3 to dopiero można nazwać grą dla (prawie) każdego.

CharleS

Kapral

Kapral

PostCz 22 cze, 2006 18:16

Wielki szum a nic nie pokazali pfff
Ostatnio edytowano Cz 22 cze, 2006 18:24 przez CharleS, łącznie edytowano 1 raz

Matus

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 22 cze, 2006 18:19

Chyba czas odejść na przymusową emeryture... :( smutna prawda.

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 22 cze, 2006 18:51

A Ja znów musiałbym pofilozofować (no, a jak :D) jak to tu wykombinować kasę na nowy komp.

Wyciągnąć od rodziców? Nie...
Zarobić? Hmm... Nie... Za długo...
OKRA¦Æ BANK? :twisted: To też nie...
Pozostaje jedynie czekać, aż dobre części takie jak np. GF7900GTX stanieją do 400 zł i inne tym podobne.

No chyba, że ArmA będzie zoptymalizowane (mówię/piszę to już chyba 4 raz :P ) i tedy nie będzie problemów.

OFman

Chorąży

Chorąży

PostCz 22 cze, 2006 19:09

Co do optymalizacji silnika to chyba jednak nie prawda, że BIS do tej pory zupełnie nic nie zrobił. Na nowym filmiku widać scenę z dużą ilością jednostek a fpsy nie spadają. Nadzieja jest:)

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 22 cze, 2006 19:28

Tiaa, ale mogliby zoptymalizować nakładenie tekstur (nie wiem jak to nazwać), a nie, że odejdziesz troszkę dalej od pewnego fragmętu jezdni i zaraz się zamazują. Dobrze by było, gdyby cała mapa na początku została wczytana budynki zrednerowane i oteksturowane, tak żeby nie musiałby podlegać "obróbce" w grze.

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 22 cze, 2006 19:31

A 256 ramu ma wystarczyc aby gra działał, taa....
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 22 cze, 2006 19:40

Buehehehe :D Moim zdaniem do finalizacji optymalizowania jeszcze długa droga, a i zapewne Q3 nie będzie ostatecznym terminem wydania :roll:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Armed Assault