Teraz jest So 05 lip, 2025 02:54

VILAS Arma addons

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Firefly

Kapral

Kapral

PostSo 09 cze, 2007 00:06

O to i lepiej. Odchudzi sie paczki z bezuzytecznego zlomu. SKOT ok, ale reszta skazona Zabixem moze wyleciec. Bez strat.
Retired. Unavailable until further notice.

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostSo 09 cze, 2007 01:01

Wydajecie spora addonów które są bardzo potrzebne np scud przy tym swietne texy topasa tylko czemu nie uzywacie normal maps i innych dobrodziejstw HDR-u ? ;-)
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Jon

Generał

Generał

PostSo 09 cze, 2007 01:49

A da się, bez narzędzi?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostSo 09 cze, 2007 05:29

po za tym addony robię dla własnej frajdy i przy okazji puszczam ludziom

W sumie masz dobre podejście :spoko:
SCUD jest zrobiony jako target do wysadzenia przez Blackopa

Dlatego napisałem że jest potrzebny, chodziło mi właśnie o takie coś ;)
A da się, bez narzędzi?

Da sie zreszta sporo rzeczy mozna bez narzedzi tylko w ograniczonym stopniu :/
oczywiście słowo świetny nie odnosi się do tragicznego HDR którego efekty mozna na Youtube zobaczyc - pulsowanie, nagłe ostre zmiany jasności itd. itp.)

Faktycznie HDR w arma jest badziewny ale jak sie posiedzi to mozna cos wykrzesac ale i tak to nie bedzie silnik na miare dx9 :/
Btw chciałbym umieć tworzyć w takim tempie...
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Zabix

Major

Major

PostSo 09 cze, 2007 06:20

Firefly napisał(a):O to i lepiej. Odchudzi sie paczki z bezuzytecznego zlomu. SKOT ok, ale reszta skazona Zabixem moze wyleciec. Bez strat.

Ty to naprawde masz jakiś problem. Przeczytaj moje posty jeszcze raz inteligencie za 2 grosze, wtedy zrozumiesz o co mi chodzi. Jeśli addony LWP mod są dla ciebie złomem, a wg wielu są to najlepsze addony które kiedykolwiek powstały w Polsce to sugeruję ci się leczyć.

Firefly

Kapral

Kapral

PostSo 09 cze, 2007 10:11

Vilas a nie myslales, zeby zrobic troche modeli samochodow do paczki z pojazdami. Mam na mysli cos wiecej niz poldki, fiaty itd. Widzialem gdzies na sieci plany modeli Mercedesow, VW, Toyoty, BMW, Renault, moze SUVy jakies itp. Bylo by to tez przydatne. Ja uzywam wiekszosci twoich packow i zamierzamy w CFOGu robic wiecej misji na ich bazie.
Retired. Unavailable until further notice.

Bartas

Szeregowy

Szeregowy

PostN 10 cze, 2007 13:18

Zabix napisał(a):
Firefly napisał(a):O to i lepiej. Odchudzi sie paczki z bezuzytecznego zlomu. SKOT ok, ale reszta skazona Zabixem moze wyleciec. Bez strat.
Jeśli addony LWP mod są dla ciebie złomem, a wg wielu są to najlepsze addony które kiedykolwiek powstały w Polsce to sugeruję ci się leczyć.

Ma się ,,leczyć" bo ma poprostu własne zdanie na temat tych jednostek? Ty trochę pomyśl, bo nie wszystkim mogą się rzeczy podobać.

Co do jednostek... Ja chce polskie MI24 :D Topaz spamuj Shadowa o pozwolenie :P

MaRcin

Major

Major

PostN 10 cze, 2007 13:56

koniec wycieczek osobistych :cisza:

trzymajcie się tematu
Good Times Gone

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 cze, 2007 21:09

Skoro w packu jest MP 40 to czy istnieje mozliwość stworzenia MP 41? Czy istnieje możliwość stworzenia pod ArmA Berety m38? W mojej głowie rodzi się niecny paln :twisted:
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostN 10 cze, 2007 21:34

Tak sobie gadam do siebie :P Kiedyś to czasem nawet skutkowało ;-)
Włąściwie to mi to rybka... I tak jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie nim mój piec bedzie mógł uciagnąć ArmAssa.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

wielkidzik

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 11 cze, 2007 08:24

Ja mam na piecyku OFP a na laptopie nawet nieźle śmiga mi ArmA ale jakoś berdziej OFP mnie przywiązało ;-)

topas

PostPn 11 cze, 2007 10:26

Marcin_BM napisał(a):Wydajecie spora addonów które są bardzo potrzebne np scud przy tym swietne texy topasa tylko czemu nie uzywacie normal maps i innych dobrodziejstw HDR-u ? ;-)

Spoko spoko :) jestem uzbrojony w kilka tutoriali napisanych na zamowienie przez kolesi z BiForums; jezeli tylko czas pozwoli na trening (a w kwestii czasu moglbym napisac to co madrze zauwazlyl Vilas) to narmal mapy beda.
Moze na patch 1.10 sie wyrobimy :twisted:

PS; a z LWP to no comments.. oczywiscie byloby zbyt pieknie gdyby wszystko bylo ok, no nie? tez nie rozumiem ostrych i impulsywnych reakcji tu.. Vilas wydaje wszystko w jednym packu (fakt; czasami jest to kloptliwe), ale nikt nie mowil ze nie ma mozliwosci wydzielenia w przyszlosci tego i owego, czy podzialu na jakies tematyczne podgrupy; a tu od razu obrazaja sie jeden na drugiego i tylko community cierpi na tym.....ech...

Dobrze, ze Star moze zostac; mam w stosunku do niego plany :) rozne wersje kamo, wersje kontyngentowe, cywilna i UN. Na razie tylko przymiarka do kamo.

Obrazek
Obrazek

wielkidzik

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 11 cze, 2007 12:32

Nooooooooo Starek ładniutko wygląda Dobra robota ! Może zrobimy jakiś mod :co: o polskich wojskach po IIW¦ do dziś ???

topas

PostPn 11 cze, 2007 13:38

Bartas napisał(a):Co do jednostek... Ja chce polskie MI24 :D Topaz spamuj Shadowa o pozwolenie :P

co nagle to po diable...
czekam az wypuszcza wersje z nowymi texturami; o wiele latwiej pracowac na systemie ArmA gdzie w jednym pliku masz cala texture niz odrebnych plikach .paa porozrzucanych po calym folderze;

dzik -> nie widze przeszkod ;)

wielkidzik

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 11 cze, 2007 20:55

ładny ten 2S1 ( jak Ty je tak szybko robisz :co: :co: :spoko: ) , a co do kamuflażu zaba :arrow: :arrow:

http://bartek.aganet.pl/wpw/rpg7.h1.jpg

http://bartek.aganet.pl/wpw/pk.htm3.jpg

Może coś pomoże ;-)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Armed Assault