I właśnie przez takie akcje jak opisujesz ja wolę robić sam. Nie ważne co robisz, czy to w grze, czy jakieś projekty w życiu codziennym to lepiej robić samemu - sam sobie jesteś panem i robisz to co chcesz.
A pomoc? Przecież jest wiele osób, które się czymś zajmują (jak choćby paratroop który siedzi w configach i po części w texach) i jak odpowiednio się naciśnie to pomogą

bez wpieprzania się w Twoją własną politykę.
A jeśli już wkręcili Cię w ten mod to powinni wysłuchać każdej propozycji. Jeśli thunderbird chce być szefem dla każdego to niech pomiata swoimi ludzikami.
Chłopie, ja wierzę, że masz jaja i potrafisz się postawić. Nie zadziała? Bierz swoje zabawki i wychodź z tamtego podwórka.
Gdybym tylko miał armę (a raczej kompa, który ją pociągnie) to mógłbym Ci pomóc w pierdołach typu wyspy. Na teraz mogę jedynie pokombinować coś ze stroną internetową jeśli byś chciał
Jestem pewien, że są tutaj ludzie, którzy pomogą Tobie bezinteresownie. A jeśli wyłożysz swoje prosto na ladę i znajdziesz ludzi niezależnych, nie wchrzaniających się ze swoimi pomysłami to na pewno nie będzie takich problemów jak z t-birdem.
moje skromne zdanie, możliwe, że mylne. ja przynajmniej tak bym zrobił na Twoim miejscu.