Teraz jest So 28 lut, 2026 21:41

VILAS Arma addons

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostCz 19 mar, 2009 19:06

Nie sądziłem, że przyjdzie mi w tej sprawie ostro pisać do rodaka, ale jak Kuba Bogu...

Topas napisał(a):nie, skądże...
Zrobiłeś coś? Zrobiłeś. Więc japa, bo ja piję do tych, co zrobili gówno, a dużo krzyczą. Widać to wyraźnie - vide koniec mojego postu.

@cały drugi akapit - odsyłam powyżej.

Topas napisał(a):Nie wiem, płacą Ci za włażenie w dupę czy z przyjemności tak robisz?
Nasuwa mi się tylko uśmiechnięte "spi...aj", bo jak widzę źle zrozumiałeś mój post. Szkoda.

I na tym chyba skończę odniesienie się do tamtego postu. Robisz to co zarzucasz Vilasowi.

Topas napisał(a):a to ze staralem sie zachowac resztki 'wyzszej kultury'
Odpowiem w Twoim tonie: Lubisz pływać w gównie, czy po prostu nie masz wystarczająco charakteru by się uwolnić od tych, którzy Cię nim obrzucają?

Szansa na skuteczne, stanowcze i kulturalne podejście minęła już chwilę temu. Teraz albo adaptujesz się do warunków pola walki i wygrywasz brutalnością, albo dalej podkulasz ogon.

Bycie 'neutralnym' chyba nie wchodzi w grę, a patrząc na całokształt - sorry. Gdybym był managerem moda Ci kolesie wylecieli by po max. dwóch wyskokach, ze stosowną notką na forum lub dev-blogu stworzonym specjalnie na potrzeby moda. Po prostu nie ma miejsca na warcholstwo, a jeśli się zdarzy, będzie bardzo brutalnie ucinanie i zduszane w zarodku.

Topas napisał(a):i no popatrz są - i jakoś dostało się po dupie akurat nie Tarikowi - wbrew Twoim prognozom...
Sorry, na BIF panują tak specyficzne 'zasady' (Kumpelstwo! Wdupowłazstwo! Coś, co tu miałem napisać, ale mnie moja lepsza połowa zagadała ale zapomniałem! itd), że dostanie tam bana jest jeszcze mniej (dużo mniej) szkalujące niż tutaj. Traktując ich za wyznacznik... no sam rozumiesz.

Topas napisał(a):aha, i pozdro dla Yaca
pewnie zaraz bedzie usuwał ten post...
Znów robisz to, co zarzucasz Vilasowi.

Kończąc, pieprzony Topasie - piłem jedynie do 'obcych', którzy spróbowali przywłaszczyć sobie mod. Do frajerów na BIF, którzy przyklaskują tym, kogo znają bardziej. Którzy piszą "that's sad" mając to kompletnie w dupie, bo ważne że są addony.

Jestem Polakiem. Stoję po stronie Polaków. Kojarzę Vilasa od jego pierwszych prac, kiedyś chciałem robić dla niego misje, ale się nie wywiązałem, zawsze go wspierałem w tym co robi nawet jeśli czasem nie podchodziły mi jego addony. I tak jest też teraz, zwłaszcza że nawet gdyby był austriakiem to i tak obiektywnie patrząc racje są po jego stronie.
Ostatnio edytowano Cz 19 mar, 2009 19:27 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Jon

Generał

Generał

PostCz 19 mar, 2009 20:03

To moim zdaniem wyczerpuje response dla Topasa w sprawie 'supportu' 'drugiej' strony, czy też bycia... heh, neutralnym.

Vilas, spraszaj Tbirda, z chęcią go poznam (nie tylko ja)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

McSlavko

Cywil

Cywil

PostCz 19 mar, 2009 20:38

Ufff się narobiło, szanuje Was panowie za rzeczowe podejscie do sprawy, Tbird chciał zebrać śmietanke za wszystkich z teamu, Topas naprawde chciał(chce) dobrze, także nie wincie go za to, chłop też włożył prace w tego mod-a i nie chce zeby wszystko zaprzepascić, forum BIF jest (było zawsze) po stronie "dobrych" moderów, jakoś wychodze z założenia że Tbird jest tam traktowany na troszke innych prawach aniżeli ktokolwiek inny, nawet villas pomimo jego wielkiego wkładu.
Takie forum mi się podoba, zaskoczył mnie Yac warnem dla slackera za....no właśnie ..za co? proszę nie róbcie głupot z niczego, bo dochodzimy do sytuacji "ja tu rządze wiec morda w kubeł" czytając cały wątek nie widze powodu, ale może ja stary jestem i ślepy... no i jeszcze jedno na koniec, jeżeli i ten wątek zostanie ocenzurowany, pocięty przez admina to juz nie wiem co i gdzie czytać bo zniknie ostatnia kolebka normalnego forum a zostanie jedynie etykieta której trzeba przestrzegać :/

Jeszcze raz wielkie/ogromne dzięki dla POLSKIEGO Teamu P85, nauczka na przyszłość, robić tylko i wyłacznie ze swoimi! EOT
Powered by ULi

topas

PostCz 19 mar, 2009 21:46

ok Panowie
każdy swoje

miło było poznać Pana Joneza, faktycznie nie ma co... 'spier' i 'pieprzony Topasie' nie kwalifikuja sie na akcje ze strony moderatorów, wcale...

sorry ale nie zamierzam być chłopcem do bicia tutaj
moje decyzje i moje sumienie, nie ma zbiorowej odpowiedzialności
i nie ma wymuszania na nikim zachowań

proponuje odszczekać Chłopcze
może ilośc postów Cię predestynuje do cwaniaczenia tu i kozaczenia
ale sorry mało wiesz kim jestem i co zrobiłem
więc JAPA to do kolegów na podwórku proszę

mnie za własne zdanie dziś stąd wyrzucili, inni moga rzucać błotem do woli...
tja..

na razie panowie

Berna

PostCz 19 mar, 2009 21:52

Panowie wyluzujcie. Jonez i Topas przede wszystkim!
Ostatnio edytowano Cz 19 mar, 2009 22:04 przez Berna, łącznie edytowano 1 raz

HAV

PostCz 19 mar, 2009 22:00

Chyba się troszkę panowie zapominacie gdzie jesteście... nie interesują mnie Wasze wzajemne relacje i opinie o innych, ale chamstwa i szkalowania innych tolerować z pewnością nie będę.

HAV

PostCz 19 mar, 2009 22:29

Panowie, lojalnie uprzedzam, przenieście się z tą dyskusją na forum wewn. i wyjaśnijcie to między sobą raz na zawsze, zamiast publicznie prać swoje brudy.
Naprawdę nie wszyscy muszą znać ze szczegółami co się dzieje wewn. P85, myślę że wystarczająco jasno daliście to wcześniej do zrozumienia i wyliczanie wszystkich sporów etc. jest tu co najmniej zbędne.
Zakończcie ten flame war nim ucierpią kolejne osoby.

topas

PostCz 19 mar, 2009 22:36

Nazywajcie jak chcecie
Macie moje tekstury, to niech będzie wsparcie wystarczające dla tego cokolwiek planowane jest od dnia dzisiejszego w przód..

Dziękuję za w przeważającej większości miłe słowa :twisted: i piękny doping zagrzewający odwiedzających topic do oceny kto i dlaczego zasługuje na szacunek oraz uzurpowanie prawa do standaryzowania i oceny moralności i zachowań innych osób przez pryzmat swoich definicji.

Po wtóre; po wyrzuceniu mnie dziś bez słowa z tego forum za obiektywizm, potem powtórnym przyjęciu tylko po to by widzieć kampanię na moją osobę + wulgaryzmy od osób znających sprawę tylko z przytoczonych tu opowieści... Na prawdę Kozłem Ofiarnym i osobą odpowiadającą za to że akurat ma dobre układy z każdą stroną konfliktu - bo przez 1,5 roku łagodziła waśnie i forsowała to i owo właśnie 'w imię pokoju' we wnętrzu p85... Vilas twierdzisz ze nie dziwisz sie tym którzy adresują wobec mnie wulgaryzmy stojąc w twoim cieniu... hmm...
Zważ że zarzucana mi neutralność [ba! zwana nawet brakiem charakteru ratowała ten wybryk natury nie raz].. Ale proszę to z tego mam że obie strony mają to i owo za złe.. Zostawiam Was, bierzcie się za łby, gódźcie... whatever... nie po to to zaczynałem, miała być przyjemność z tego, a do tego to już od dzisiaj daleko i nie wiem czy mi wróci kiedykolwiek

Tekstury i wkład w addony pozostawiam ku radości odbiorców
Swoją skroną osobę raczej nie

Przygoda z ArmA była miła w większości, duzo nauki, masa frajdy
Dziękuję
I powodzenia na dalszej drodze
Wszystko sie w życiu kończy; moja przygoda z ArmA ninijeszym również

Maćko

Generał

Generał

PostCz 19 mar, 2009 22:38

@Hav,
To byłoby dobre rozwiązanie, ale sprawy zaszły za daleko. Cała Polska ekipa (chyba tylko Topas ocalił skórę) została zbanowana na wew. forum.

Ale rzeczywiście wyzywanie się na publice to "drobna" przesada. Ogarnijcie się ludzie... :roll:
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

topas

PostCz 19 mar, 2009 22:53

Z wewn. forum już się tez pożegnałem, także mojej skóry już tam nie ma choć 'ocalona'...
Vilasowi przyznałem prawo własności do skórek na addonach, + pozwolenie na elementy wykorzystane w M109 przez SoulAssassina i usprawnienia w czołgach Archbishopa Lazarusa

niniejszym swój udział w projekcie uważam za zamknięty
i lojalności i ogólnie pojętej uczciwości stało się zadość

Moje uszanowanie

eJay

Chorąży

Chorąży

PostCz 19 mar, 2009 23:25

Powodzenia topas! W życiu i w ogóle. Twoja praca nie zostanie zapomniana. A kawał jej odwaliłeś :spoko:

Jedynym Polakiem, którego nie zbanowano na we. forum to ja. Pewnie to kwestia czasu :) Nic nie da się zrobić już. Zbyt duży rozrzut ego + brak organizacji pracy + brak dyscypliny. Obawiam się jednak, że "tamci" szykują jakiś numer.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 20 mar, 2009 00:00

Aż się prosi o sławny cytat z "Dnia Świra"
Dżizas k*** ja p***"
, ludzie! Takiego burdelu z burdel mamą na czele świat nie widział, a tym bardziej świat OFPowo-Armowy, i to przy zgrai dorosłych poniekąd ludzi, aż mi się wierzyć nie chce. W ramach wytłumaczenia, mam na myśli i pranie brudów tutaj i banowanie knucie teorie spiskowe i proletariat planujący rewolucję na całym świńsko-kapitalistycznym kawałku rozpustnego świata.

PS. - A już miałem zainstalowaną i połataną Arme -_-

slacker7

Major

Major

PostPt 20 mar, 2009 00:19

Vilas napisał(a):chodzi o to, że teraz będę współpracował baaaardzo ostrożnie

No i racja. Na drugi raz bądź bardziej asertywny. Ja bym się nie szczypał tylko bym powiedział wy****alaj i miałbym gdzieś czy się pogniewają czy coś tam jeszcze.
Obrazek

slacker7

Major

Major

PostPt 20 mar, 2009 01:26

a teraz mi Tbird śle maile że jestem rasistą..

O lol. Zignoruj, nie odpowiadaj... Popisze popisze i w końcu przestanie.
Obrazek

topas

PostPt 20 mar, 2009 15:10

potwierdzam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Armed Assault