To jest stary screen - z bodajże alfy Armed Assault - przedstawiony teraz jako "nowy" - tylko go podkolorowali, jak resztę tych 14 screenów [niektóre to też stare, m.in. HMMVE z TOW czy jeden z abramsem i piechotą...] =/
Makijaż czyni cuda .Ale na niskich ustawieniach grafika mnie zadawala.Pamiętam jak oglądałem trailer to byłem zdegustaowany tym samymi dźwiękami co w OFP.
Mam takie pytanie, nie do końca związane a Arm¡, ale dotyczące jej.
Gdzie mogę złożyć zamówienie przedpremierowe? Byłem na lem.com.pl, znalazłem ArmA w planie wydawniczym, ale nie mogłem jej zamówić.
assasin13 napisał(a):Mam takie pytanie, nie do końca związane a Arm¡, ale dotyczące jej. Gdzie mogę złożyć zamówienie przedpremierowe? Byłem na lem.com.pl, znalazłem ArmA w planie wydawniczym, ale nie mogłem jej zamówić.
Ruscy na targach IgroMir grali w ArmA na Athlonie 3000, GeForce 6600GT i 1GB ram. Widczność 1200, zero przycinek, płynna gra. Myślę że to już koniec zmartwień o wymagania, przynajmniej dla mnie .
assasin13 napisał(a):Mam takie pytanie, nie do końca związane a Arm¡, ale dotyczące jej. Gdzie mogę złożyć zamówienie przedpremierowe? Byłem na lem.com.pl, znalazłem ArmA w planie wydawniczym, ale nie mogłem jej zamówić.
Ruscy na targach IgroMir grali w ArmA na Athlonie 3000, GeForce 6600GT i 1GB ram. Widczność 1200, zero przycinek, płynna gra. Myślę że to już koniec zmartwień o wymagania, przynajmniej dla mnie .
Hura! Mam GeForce 6800GS 256Mb, Athlon 3000+, 1Gb ramu. Jupi!!! Czyli teraz tylko trzeba wytrzymać do 24 bez szturmowania LEM-a i BIS (oraz/lub Akelli).