Teraz jest N 03 sie, 2025 16:56

Armed Assault - newsy

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Suchar

Cywil

Cywil

PostPn 17 kwi, 2006 18:11

Witam panow na arma.pl jest juz dostpne tlumaczenie artykulu o Armed Assault z brytyjskiej wersji PC Format. Miłej lektury :)

http://www.armedassault.pl/module.php?name=article&id=9

Pilothawk

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 17 kwi, 2006 20:58

Hej ludzie a co z edytorm map? Będzie?

Jon

Generał

Generał

PostPn 17 kwi, 2006 20:59

Pewnie.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Pilothawk

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 17 kwi, 2006 21:05

Ale taki podobny jak ten co w pierwszym ofp?

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 kwi, 2006 21:14

Przeczytaj może dostepne materiały (artykuł o AA na OFPC PL) zanim zapytasz, nikt cię tu w czytaniu nie wyręczy...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Suchar

Cywil

Cywil

PostPn 17 kwi, 2006 21:29

wszystko pisze w artykule na armedassult.pl wystarczy poczytac

Pilothawk

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 19 kwi, 2006 15:47

dzięki suchar za podpowiedz :spoko:

Suchar

Cywil

Cywil

PostSo 22 kwi, 2006 12:31

w niemieckim PC Action ukazał sie nowy wyiad z Placebo. Zawiera pare interesujących informacji, polecam i zapraszam do czytania na armedassault.pl.

Link bezpośredni: http://armedassault.pl/module.php?name=article&id=12

OFman

Chorąży

Chorąży

PostSo 22 kwi, 2006 18:39

to teraz znowu coś ode mnie:
Na necie pojawił się wywiad programu Game Page z BISem. Pokazali tam urywki z Armed Assault a nawet z Game2 (OFP2)!
Ostatnio edytowano N 23 kwi, 2006 14:43 przez OFman, łącznie edytowano 1 raz

mossin

Major

Major

PostSo 22 kwi, 2006 21:14

Dobrze wiedzieć że ciągle pracują nad OFP2, czasami mam już wrażenie, że zupełnie zapomnieli o tym projekcie...
..|..

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 22 kwi, 2006 21:19

Yhyhyhyh, ja tam z Game 2 nic nie widziałem a to za sprawą tragicznej jakości samego filmiku xC (dźwięk w szczegolnosci, chociaz i kompresja troche za mocna xC)
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

żuker

Major

Major

PostN 23 kwi, 2006 02:04

Ofpman, weź pod uwagę że spamowanie na tym forum jest zakazane. W co drugim twoim poście jest link do twojego serwisu. Twoja sygnatura jest czytelna i naprawdę jeśli ktoś będzie chciał wejść na twoją stronę, to zrobi to poprzez linka w sygnaturze.

Nie żebym miał coś do dawania linków do innych serwisów, jeśli jest to bezpośredni link do wywiadu lub filmiku na twojej lub kogoś innego stronie to w porządku. Ale ciągłe wypisywanie linka na stronę główną jest spamem.

{Kuba}Dodam, że jak znowu taka sytuacja się powtórzy to skończy się ostrzeżeniem, a jesli to nie pomoże to nawet banem. Ponadto dziś wieczorem temat ten zostanie posprzatany.

OFman

Chorąży

Chorąży

PostN 23 kwi, 2006 13:43

A czy wy nie wiecie do czego służy PW? żuker dzięki za wyjaśnienie, na przyszłość będę dawał bezpośrednie linki. Nie wiedziałem, że dawanie w dziale Armed Assault - newsy linków do newsów dotyczących tej właśnie gry jest spamem. Poza tym ja nikogo nie zmuszam do klikania w link do mojej strony, jak ktoś chce to wchodzi jak nie to może poszukać newsa na innej stronie np. na waszej.

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostN 23 kwi, 2006 14:29

Owszem, wiemy do czego służy PW, ale połowa postów temacie to są reklamy waszych serwisów, a nie dyskusja na temat AA. Bo nie powiesz mi, że kiedy podajesz w poscie taki tekst:
Nowe screeny:

...masz na celu przekazanie nam informacji o screenach, tylko reklamowanie serwisu.

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostN 23 kwi, 2006 14:34

Poza tym ja nikogo nie zmuszam do klikania w link do mojej strony, jak ktoś chce to wchodzi jak nie to może poszukać newsa na innej stronie np. na waszej.

To jest chyba oczywista ale nie chodziło o to. Otóż zauważ że to jest temat o ArmAss - newsy, newsem samym w sobie nie jest na przykład 4 wyrazowe zdanie z linkiem i o dziwo coś tak większość twoich postów wygląda w tym temacie. Gdybyś przykładowo pokazał pare "nowych" zdjęć a nie podawał sam link no prosze bardzo (no sorry, ale jezeli ktos chce zobaczyc te "nowe" screeny to nie wpisze w google "nowe screen z ArmAss" ( to odnosnie tego
i masa nowych screenów:
) bo znajdzie nic i jeżeli będzie chciał dowiedzieć się co to za screeny, chcąc, nie chąc wejdzie na waszą strone).

To tyle z mojej strony, takie moje skromne prywatne zdanie...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Armed Assault