Teraz jest Pt 06 gru, 2019 14:42


ArmA - problemy z grą

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1143
  • Dołączył(a): Wt 06 cze, 2006 17:18
  • Lokalizacja: Wodzisław

PostCz 05 cze, 2008 19:51

3 megabity?

Z innymi grami tak mi się nie dzieje...
Offline
Avatar użytkownika

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 2598
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:28
  • Lokalizacja: 52° 14'N, 20° 56'E

PostCz 05 cze, 2008 20:05

Zamiast słabe łącze wpisz kiepskie łącze i masz odpowiedź :]
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1143
  • Dołączył(a): Wt 06 cze, 2006 17:18
  • Lokalizacja: Wodzisław

PostCz 05 cze, 2008 20:15

To ile trzeba do army?
Bo to raczej takie słabe (jak na mój gust) nie jest...
Offline
Avatar użytkownika

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 2598
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:28
  • Lokalizacja: 52° 14'N, 20° 56'E

PostCz 05 cze, 2008 20:20

Jakość, nie prędkość, skup się
Obrazek
Offline

Quick

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pn 07 lip, 2008 12:28
  • Lokalizacja: Z pokoju

PostPn 07 lip, 2008 14:46

Mój problem jest taki gdy właczam gre wyskakuje komunikat " Error compiling vertex shader VSShaderPool " co mam zrobić wgrałem nowe sterowniki do karty, nowego directx'a i dalej tak samo jakieś rady ? :/
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3141
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostPn 07 lip, 2008 14:53

1. Masz oryginał ?
2. Jak karta graficzna ?
3. Spróbuj przeinstalować gre.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline

Quick

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pn 07 lip, 2008 12:28
  • Lokalizacja: Z pokoju

PostPn 07 lip, 2008 15:01

1. Tak
2. NVIDIA GeForce 7900 GS (256)
Offline
Avatar użytkownika

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 2598
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:28
  • Lokalizacja: 52° 14'N, 20° 56'E

PostPn 07 lip, 2008 15:03

4. Zmień sterowniki
Obrazek
Offline

Quick

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pn 07 lip, 2008 12:28
  • Lokalizacja: Z pokoju

PostPn 07 lip, 2008 15:35

Nie zadziałało może jescze jakiś pomysł ? :cry:
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3141
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostPn 07 lip, 2008 15:38

Przeinstalowałeś gre ? Masz najnowszego patcha ?
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline

Quick

Cywil

Cywil

  • Posty: 4
  • Dołączył(a): Pn 07 lip, 2008 12:28
  • Lokalizacja: Z pokoju

PostPn 07 lip, 2008 21:38

Nie podzialało amcie jescze jakiś inny pomysł ?

HAV

PostPn 07 lip, 2008 21:49

Quick - to, że usuniesz posta i napiszesz go jeszcze raz, tylko po to by zwrócić na siebie uwagę nic Ci tu nie da... chyba, że chcesz osiągnąć przeciwny efekt.
Offline

tedi73

Cywil

Cywil

  • Posty: 6
  • Dołączył(a): Pn 23 cze, 2008 19:25

PostSo 26 lip, 2008 17:05

Witam, mam problem z Wejsciem na server 1stcav, tzn. w sumie nie z wejsciem, bo komp wydaje mi sie łaczy sie z serverem ok, po wybraniu slotu i wciśnieciu OK pojawia się pasek dostępu RECEIVING DATA, po czym wywala mi komunikat "no entry 'bin/config.ccp/cfgmagazines.slx_shovel_east_item' i ERROR- REPLACE

co to moze być?
pomocy :)

edit:
juz wszystko git :)
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3141
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostN 24 sie, 2008 23:02

Witam, od kilkunastu minut przetrząsam ten temat w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu, lecz bez skutku.

Otóż po kilku minutach grania, arma zaczyna klatkować (nagle spadek z 30 fps do 1~2) po czym wywala do pulpitu z klasyczny komunikatem błędu... dodatkowo podczas tego pokazu slajdów teren wygląda tak. WTF?!

Ustawienia graficzne: click
Sprzęt jak w podpisie.

Jestem zdesperowany i potrzebuje waszej pomocy :/
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

HAV

PostPn 25 sie, 2008 00:33

Nie za bardzo katujesz tego geforce'a :> AA - off i rozdziała w dół?

Od strony hardware'u - na innych grach też to masz, może grafa się sypie? Pamiątki też można by memtestem przelecieć.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Armed Assault

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości