Zagrałem i powiem tak: szału nie ma.
Overview - brak
Briefing - Krótki: zajmij pozycje 1 i pozycje 2 "jak chcesz weź M 60", "Po zajęciu Houdan Rosjanie mogą guzik zrobić"
Intro brak
Misja
Zaczynamy od razu pod ostrzałem wraz z drużyną atakujemy pozycje Rosjan wraz z dwoma m 113, które po 30 sekundach dostają "w czapę". Gracz jest wyposażony w karabin snajperski więc nie ma problemu z wycięciem czerwonych, którzy i tak szybko uciekli w pobliskie "krzoki". No i zaczynało się już coś dziać, kiedy mój dowódca drużyny stwierdził, że dalej już nie idzie. Może się przestraszył, nie wiem. Ja byłem bardziej odważniejszy, wyjąłem browara z pokrowca na maskę, "wziąłem" M60 i poszedłem zobaczyć co jest za górką, a było co oglądać T 72 kilka BWP, walka była krótka 2:1 dla Rosjan.
jedrek - dodaj jakieś smaczki do tej misji komunikaty radiowe, najlepiej nagrane, muzyke w klimacie, jakiś fajny skrypt np artylerii, czy jakis fajny medevac. Cofnij trochę jednostki żeby nie zaczynać pod ogniem, zajmowanie wyjściowych pozycji przedłuży trochę misję, możesz tam dodać jakieś rozmowy. Zrób coś z dowódcą drużyny.
Ogólnie baza jest zrobiona, ale jest to choinka bez bombek i żarówek.