Teraz jest N 03 sie, 2025 18:29

Desant

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

jedrek

Szeregowy

Szeregowy

Desant

PostN 26 kwi, 2009 20:21

Witam!

Potrzebuję pomocy do zrobienia kampanii Malden 1990.
zamieszczam link mojej twórczości.Proszę się zgłaszać kto chce pomóc w robieniu kampanii.
http://jedrek1001.wrzuta.pl/plik/29OuO8 ... esant.abel

i proszę żeby tego nie oceniono zbyt surowo.Jestem początkujący.
"Wiem że nic nie wiem" - Sokrates

Ponoć 90% graczy nie ma Visty, jeśli ty należysz do tych 90% którzy jej nie mają daj to do podpisu.

A ja mam 7 ;)

Marshal

Major

Major

PostN 26 kwi, 2009 20:43

Jestem początkujący.

Nikt za Ciebie robić nie będzie jeżeli o to Ci chodzi.
Jakieś addony ?
Obrazek

jedrek

Szeregowy

Szeregowy

PostN 26 kwi, 2009 20:52

żadnych addonów, testowane na wersji 1.96. :smile:

i... nie oto mi chodzi. :smile:

Ponoć 90% graczy nie ma Visty, jeśli ty należysz do tych 90% którzy jej nie mają daj to do podpisu.

A ja mam 7 ;)

Marshal

Major

Major

PostPn 27 kwi, 2009 08:17

Zagrałem i powiem tak: szału nie ma.

Overview - brak
Briefing - Krótki: zajmij pozycje 1 i pozycje 2 "jak chcesz weź M 60", "Po zajęciu Houdan Rosjanie mogą guzik zrobić" ;-)

Intro brak

Misja

Zaczynamy od razu pod ostrzałem wraz z drużyną atakujemy pozycje Rosjan wraz z dwoma m 113, które po 30 sekundach dostają "w czapę". Gracz jest wyposażony w karabin snajperski więc nie ma problemu z wycięciem czerwonych, którzy i tak szybko uciekli w pobliskie "krzoki". No i zaczynało się już coś dziać, kiedy mój dowódca drużyny stwierdził, że dalej już nie idzie. Może się przestraszył, nie wiem. Ja byłem bardziej odważniejszy, wyjąłem browara z pokrowca na maskę, "wziąłem" M60 i poszedłem zobaczyć co jest za górką, a było co oglądać T 72 kilka BWP, walka była krótka 2:1 dla Rosjan.

jedrek - dodaj jakieś smaczki do tej misji komunikaty radiowe, najlepiej nagrane, muzyke w klimacie, jakiś fajny skrypt np artylerii, czy jakis fajny medevac. Cofnij trochę jednostki żeby nie zaczynać pod ogniem, zajmowanie wyjściowych pozycji przedłuży trochę misję, możesz tam dodać jakieś rozmowy. Zrób coś z dowódcą drużyny.

Ogólnie baza jest zrobiona, ale jest to choinka bez bombek i żarówek.
Obrazek

jedrek

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 27 kwi, 2009 18:45

sorry, że takie słabe. Spróbuję coś zrobić z tym dowódcą, ale nie wiem co się stało, bo u mnie wszystko działa dobrze. Briefing z łatwością przyszlifuję a komunikaty radiowe może będą.A intra brak ponieważ nie za bardzo umiem je robić.I zapomniałem o overwiev.

Ale... Dzięki za opinię.

A ja mam 7 ;)

Marshal

Major

Major

PostPn 27 kwi, 2009 21:07

Na razie proponuje Ci zrobić kilka "singli". Umówimy się tak: wydaj parę misji poczekaj na opinię doucz się, jak będziesz miał bazę do tworzenia kampanii daj mi cynk na pm to odblokujemy temat. Powodzenia.
Obrazek

Powrót do Operation Flashpoint