Teraz jest Pt 04 lip, 2025 22:16

25DKP - rekrutacja

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Elej

Porucznik

Porucznik

25DKP - rekrutacja

PostSo 04 gru, 2004 00:47

Klan 25DKP wznawia rekrutację. Aby do nas dołączyć, wystarczy spełniać poniższe warunki:

:yes: Posiadanie gry OFP CWC + Resistance w wersji 1.96;
:yes: Wiek 16 - 30 lat;
:yes: Co najmniej miesięczne doświadczenie w MP;
:yes: Stabilne łącze (co najmniej 128 kb/s);
:yes: CO NAJMNIEJ 1 godzina czasu na grę dziennie;
:yes: Posiadanie skonfigurowanego programu TeamSpeak2.

Nasz strona: www.25dkp.prv.pl
E-mail: smookie2@wp.pl
Formularz zgłoszeniowy (proszę konicznie podać w nim numer GG).

W razie wątpliwości proszę o kontakt ze mną (GG: 8888980).

Arika

Major

Major

PostN 05 gru, 2004 23:57

Czy istnieją jakieś organiczenia sprzętowe. Bo nie wiem czy z moim C700 i 128 mb Ramu plus Riva TNT 2 32mb mogę startować :???:
Obrazek

Elej

Porucznik

Porucznik

PostPn 06 gru, 2004 17:25

Arika napisał(a):Czy istnieją jakieś organiczenia sprzętowe. Bo nie wiem czy z moim C700 i 128 mb Ramu plus Riva TNT 2 32mb mogę startować :???:

Teoretycznie nie ma ograniczeń... ale jeśli masz się "męczyć" grając, to nie wiem czy Ci się opłaca. W każdym razie warto spróbować :wink: . Wyjdzie "w praniu" czy C700 wystarczy. Ja mam C1200, 320 MB RAM, GF2 MX 200/400 i jest nie za ciekawie :D , ale próbuj.
A do tej pory jak grałeś w multi to Ci się "cięło"?

Arika

Major

Major

PostPn 06 gru, 2004 20:37

Co prawda ja nie mam pojęcia bardzo o grze w multi jak starzy wyjadacze, to wszystko jest uzależnione też jest od innych czynników, od mapy itd pamiętam jak grałem w multi jakieś kilka lat temu to nie miałem żadnych większych problemów. Teraz dopiero jak właczam komputer to mi na niektórych coopach przycina ale też ich stopień jest chyba uzależniony od ilości jednostek. Ogólnie staram się grać na podstawowych addonach wtedy raczej nie ma u mnie problemu.

Zresztą moje zainteresowanie moje jest w tej chwili czysto hipotetyczne. Dobre pół roku minęło od ostatniego meczu w mp, a jak Marcin mówi choć pograjmy, to zawsze kwituje to słowami nie mam czasu, wolę pracować nad addon-makingiem . Musze najpierw odświeżyć formę aby się nie zbłaźnić przed zawodowcami z profesjonalnego klanu :D
Obrazek

Elej

Porucznik

Porucznik

PostPn 06 gru, 2004 22:19

Arika napisał(a):Musze najpierw odświeżyć formę aby się nie zbłaźnić przed zawodowcami z profesjonalnego klanu :D
:lol: :lol: :lol:

Z tymi mapkami bez addonów będzie problem, bo obecnie w większości lig, w których gramy (PFL, ECL 8) ) obowiązują specjalne packi addonów, które są bezwzględnie wymagane do gry...

Arika

Major

Major

PostPn 06 gru, 2004 22:29

Elej napisał(a): :lol: :lol: :lol:

Z tymi mapkami bez addonów będzie problem, bo obecnie w większości lig, w których gramy (PFL, ECL 8) ) obowiązują specjalne packi addonów, które są bezwzględnie wymagane do gry...

Co do tych lol'ów to nie rozumiem, nie które osoby mówią mi że macie najlepszy skład w Polsce i jeden z lepszych w świecie.

A z wymaganymi addonami napewno się zapoznam, po za tym zmniejszenie rozdzielczości i ilości detali też mi da jakieś oszczędności

Elej

Porucznik

Porucznik

PostPn 06 gru, 2004 22:44

Arika napisał(a):Co do tych lol'ów to nie rozumiem, nie które osoby mówią mi że macie najlepszy skład w Polsce i jeden z lepszych w świecie.

Heh, dzięki. Co do składu, to właśnie ze względu na jego brak wznowiliśmy rekrutację! Ostatnio na mecz ligowy udało nam się (w bólach) zmobilizować 6-ciu ludzi.

Arika napisał(a):A z wymaganymi addonami napewno się zapoznam, po za tym zmniejszenie rozdzielczości i ilości detali też mi da jakieś oszczędności

Zapraszam na GG po listę potrzebnych :wink: .

Smookie

Chorąży

Chorąży

PostŚr 22 gru, 2004 15:11

dodatkowym warunkiem jest posiadanie mikrofonu (działającego to chyba jasne)

Powrót do Operation Flashpoint