Pn 20 lut, 2006 20:29
nie rozumiesz
to nie jest wina addonu
u mnie np ten addon dziala dobrze tak dlugo jak niewiele sie na mapie dzieje
wystzrczy ze dorzuce troche ai i jakis czolg i mam to samo
obejrzalem ten addon w o2, zdziwilbym sie gdyby nie lagowal
i nie jest to wina addonu (no chyba ze wymagania addonu zaliczymy to kategorii "blad addonu")
nie wiem jaka wersje addonu posiadasz, ale byla publikowana taka z bardzo slabymi lod'ami, ta lagowala wogole koszmarnie
i wez jeszcze pod uwage ze do "sprzetu" poza grafika/pamiecia/prockiem/itp zalicza sie cala konfiguracja kompa
jesli jedziesz na WinXP (?) ktory do poprawnego dzialania wymaga minimum 256MB ramu i nie masz go wyczyszczonego ze wszelkich zbednych procesow (XP ma ich kilka, huk wie na co po co i dlaczego) a cala Twoja pamiec to 512 to nie spodziewaj sie cudow
komputer to nie tylko "2.2Ghz i dobra grafika" ale rowniez predkosc magistrali, rodzaj procka, ilosc keszu na procku, predkosc dyskow i ilosc keszu na dyskach, pamiec i jej rodzaj
system operacyjny, wolne zasoby systemowe przy danej konfiguracji systemu, ilosc wolnego miejsca na dysku dla pliku wymiany (tak glopi XP nawet przy 1Gb ramu potrafi plik wymiany 2 GB stworzyc)
instalowanie winXp na kompie z 512RAM to jak pchanie szmaty w tlumik samochodu, bedzie jezdzic, ale max predkosci nie osiagnie
a do tego o ile dobrze rozumie jedziesz na dxdll
dxdll i roslinki berghoffa - stary, to musi lagowac