Zagrałem i muszę przyznać, że misja jest naprawdę niezła. Overview ze zdjęciem, zgubiłeś jedną literę "o"

"Przyczynisz się do klęski tego czego nikt się nie spodziewał..." - ten tekst też wypadałoby zmienić, może po prostu "przyczynisz się do klęski/upadku III Rzeszy". Dobrze wykonane intro, niezbyt skomplikowane, ale dobrze się prezentuje, do tego świetny kawałek Kamen'a z "Kompanii Braci". ładne dodatkowe czcionki, ale mam jedną uwagę, trochę dziwnie brzmi "Misja stworzona przez Reyhard'a", a potem "przedstawiam misję" i tytuł. Lepiej będzie: Reyhard przedstawia misję, a następnie tytuł "Ardennes '44 Medell", wtedy brzmi to o wiele lepiej, logiczniej. Briefing skromny, nie zawiera żadnych dodatkowych sekcji, drobne literówki m.in.
niemcy. Misja bardzo dobrze wykonana, świetny klimat i grywalność. Przydałby się chociaż jeden medyk. Po zajęciu Medell mój oddział nie kwapił się do tego, by iść za mną (do Borns poszło ze mną dwóch), nie wiem dlaczego. Na górze pojawia się komunikat o błędzie w komunikacie radiowym. Komunikat po zajęciu wioski również zawiera literówkę. Położenie Borns pozwalało zastosować element zaskoczenia. Po powrocie do Medell misja zakończyła się poprawnie. Brakuje outra, a to na pewno przydałoby się. Misja zawiera również dwie ścieżki dźwiękowe, które można usłyszeć podczas misji, znakomicie budują klimat. Plus również za użycie skryptu ostrzału 88-ek i respawn'u żołnierzy Wermachtu. Podsumowując, uważam, że misja jest na pewno warta zagrania, widać w niej sporą pracę autora. Po poprawieniu wyżej wspomnianych błędów z pewnością znajdzie się w downloadzie OFPC PL.